Zaknafein Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Απλά να πω ότι @FORIS78 & @Acmilangr2 είναι τυχεροί που δεν έχει εφευρεθεί (ακόμα, still hoping) μηχάνημα που να δίνει σφαλιάρες μέσω του internet, τι σας είπα βρε απάλευτοι στην αρχή;! Πρώτα αποκλείεις τον παράγοντα της διαφοράς θερμοκρασίας και λοιπών ρυθμίσεων και μετά αρχίζεις τα σίριαλ για degrade... αν και οκ, το μουντιάλ ακόμα δεν έχει κάνα καλό ματσάκι, οπότε μικρό το κακό Επίσης επειδή είπες για XMP πάλι, δες τα VCCIO/VCCSA και κατέβα στα 1.05/1.10, άντε το πολύ 1.10/1.15... για 3200/14 δεν νομίζω να θέλουν παραπάνω ούτως ή άλλως. Α και το OCCT Large Data Set (όπως και το prime blend) στρεσάρει και μνήμες, οπότε είναι καλό τσεκ για τον συνδυασμό cpu/ram OC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Απλά να πω ότι @FORIS78 & @Acmilangr2 είναι τυχεροί που δεν έχει εφευρεθεί (ακόμα, still hoping) μηχάνημα που να δίνει σφαλιάρες μέσω του internet, τι σας είπα βρε απάλευτοι στην αρχή;! Πρώτα αποκλείεις τον παράγοντα της διαφοράς θερμοκρασίας και λοιπών ρυθμίσεων και μετά αρχίζεις τα σίριαλ για degrade... αν και οκ, το μουντιάλ ακόμα δεν έχει κάνα καλό ματσάκι, οπότε μικρό το κακό Επίσης επειδή είπες για XMP πάλι, δες τα VCCIO/VCCSA και κατέβα στα 1.05/1.10, άντε το πολύ 1.10/1.15... για 3200/14 δεν νομίζω να θέλουν παραπάνω ούτως ή άλλως. Α και το OCCT Large Data Set (όπως και το prime blend) στρεσάρει και μνήμες, οπότε είναι καλό τσεκ για τον συνδυασμό cpu/ram OC. Καλά ρε θείο μην βαράς Σε RealBench εiμαι οκ Στο OCCT δεν το περνάω το τεστ ενώ πριν το περνούσα. Αυτό ειναι που μου γυρνάει το μυαλό. Γιατί πριν ναι και τώρα όχι; και ΓΙΑΤΙ ΡΕ ASUS ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ BIOS; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) καλά μην τρελενεσε με το occt έμενα πάντα πέταγε error το ίδιο και τώρα, άσε που η τελευταία εκδοσή του δεν τρέχει με τίποτα στο pc μου, μόνο η 4.4.2 Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από FORIS78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε καλά μην τρελενεσε με το occt έμενα πάντα πέταγε error το ίδιο και τώρα Ωραία. Μαζεύω τα κoμάτια μου όπου να ναι Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Είναι συνηθισμένο αυτό, να μην αφήνει να κάνεις overwrite σε παλαιότερο BIOS, ειδικά σε μητρικές που δεν έχουν 2ο τσιπ, γιατί δυνητικά μπορεί να έχεις χοντρό πρόβλημα (όχι εσύ στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά σε άλλα παλαιότερα sockets πχ αν καταλάθος βάλεις λάθος BIOS version μπορεί να μην υποστηρίζει την CPU που έχεις (γιατί είναι μεταγενέστερη) και δεν έχουν οι περισσότερες μητρικές δυνατότητα για flashing χωρίς CPU, οπότε το έχουνε σαν check στην διαδικασία του flashing) Όσον αφορά το τεστ, απ'τη στιγμή που η θερμοκρασία του χώρου είναι υψηλότερη, σημαίνει ότι πάλι έχεις μια διαφορά στην θερμική συμπεριφορά, μικρή ίσως, αλλά υπαρκτή. Μπορεί στις δεδομένες συνθήκες να θες +10mV πχ, δεν σημαίνει degrade αυτό... (αν και όπως είπε ο @Sheogorath degrade έχεις πάντα όσο περνάει ρεύμα απ'την CPU, το θέμα είναι να είναι αργή η εξέλιξη του σε σχέση με τον ωφέλιμο χρόνο ζωής του επεξεργαστή). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 άρα ακόμα και με delid όταν σφίξουν οι ζέστες μπορεί να χρειαστεί να δώσουμε και λίγο παραπάνω vc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι τελικά το OCCT μου χάλασε την ψυχολογία μου και τίποτα άλλο. Αφού και σε RealBeanch αλλά και στο PRIME95 είμαι σταθερός Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos747 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 @Acmilangr2 Καλά τα κατάφερες, για να είσαι εσύ σταθερός έπεσε 7-8 βαθμούς η θερμοκρασία. Κλείσε το πλαινό. Δε χρειάζεται. Winter is coming ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Nikos747 είπε @Acmilangr2 Καλά τα κατάφερες, για να είσαι εσύ σταθερός έπεσε 7-8 βαθμούς η θερμοκρασία. Κλείσε το πλαινό. Δε χρειάζεται. Winter is coming ! 🤣🤣🤣 Πιο ωραίο είναι χωρίς πλαινό 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Περνει σκόνη όμως ούτε θα καταλάβεις ποτε θα γεμίσει. Βαλε το καπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 acmilangr2 τωρα εισαι με offset η fixed vc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, FORIS78 είπε acmilangr2 τωρα εισαι με offset η fixed vc? fixed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 δεν το δοκιμάζεις και μια με offset γιατί να το έχεις καρφωμένο πάντα στα 1.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε δεν το δοκιμάζεις και μια με offset γιατί να το έχεις καρφωμένο πάντα στα 1.3 Θα το δοκιμάσω . Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από Acmilangr2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos747 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 16 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε 🤣🤣🤣 Πιο ωραίο είναι χωρίς πλαινό Κάποια στιγμή θα γίνει και η εικαστική παρέμβαση. Θέλει και λίγο καθάρισμα 😄 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα