Προς το περιεχόμενο

Degrade ο Coffe;

Acmilangr2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλά να πω ότι @FORIS78 & @Acmilangr2 είναι τυχεροί που δεν έχει εφευρεθεί (ακόμα, still hoping) μηχάνημα που να δίνει σφαλιάρες μέσω του internet, τι σας είπα βρε απάλευτοι στην αρχή;!

Πρώτα αποκλείεις τον παράγοντα της διαφοράς θερμοκρασίας και λοιπών ρυθμίσεων και μετά αρχίζεις τα σίριαλ για degrade... αν και οκ, το μουντιάλ ακόμα δεν έχει κάνα καλό ματσάκι, οπότε μικρό το κακό :P

Επίσης επειδή είπες για XMP πάλι, δες τα VCCIO/VCCSA και κατέβα στα 1.05/1.10, άντε το πολύ 1.10/1.15... για 3200/14 δεν νομίζω να θέλουν παραπάνω ούτως ή άλλως. Α και το OCCT Large Data Set (όπως και το prime blend) στρεσάρει και μνήμες, οπότε είναι καλό τσεκ για τον συνδυασμό cpu/ram OC.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Απλά να πω ότι @FORIS78 & @Acmilangr2 είναι τυχεροί που δεν έχει εφευρεθεί (ακόμα, still hoping) μηχάνημα που να δίνει σφαλιάρες μέσω του internet, τι σας είπα βρε απάλευτοι στην αρχή;!

Πρώτα αποκλείεις τον παράγοντα της διαφοράς θερμοκρασίας και λοιπών ρυθμίσεων και μετά αρχίζεις τα σίριαλ για degrade... αν και οκ, το μουντιάλ ακόμα δεν έχει κάνα καλό ματσάκι, οπότε μικρό το κακό :P

Επίσης επειδή είπες για XMP πάλι, δες τα VCCIO/VCCSA και κατέβα στα 1.05/1.10, άντε το πολύ 1.10/1.15... για 3200/14 δεν νομίζω να θέλουν παραπάνω ούτως ή άλλως. Α και το OCCT Large Data Set (όπως και το prime blend) στρεσάρει και μνήμες, οπότε είναι καλό τσεκ για τον συνδυασμό cpu/ram OC.

Καλά ρε θείο μην βαράς :P

Σε RealBench εiμαι οκ

Στο OCCT δεν το περνάω το τεστ ενώ πριν το περνούσα. Αυτό ειναι που μου γυρνάει το μυαλό. Γιατί πριν ναι και τώρα όχι;

και ΓΙΑΤΙ ΡΕ ASUS ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ BIOS;

Επεξ/σία από Acmilangr2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά μην τρελενεσε με το occt  έμενα πάντα πέταγε error το ίδιο και τώρα, άσε που η τελευταία εκδοσή του δεν τρέχει με τίποτα στο pc μου, μόνο η 4.4.2

Επεξ/σία από FORIS78

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε

καλά μην τρελενεσε με το occt  έμενα πάντα πέταγε error το ίδιο και τώρα

Ωραία. Μαζεύω τα κoμάτια μου όπου να ναι

:P

Επεξ/σία από Acmilangr2

Είναι συνηθισμένο αυτό, να μην αφήνει να κάνεις overwrite σε παλαιότερο BIOS, ειδικά σε μητρικές που δεν έχουν 2ο τσιπ, γιατί δυνητικά μπορεί να έχεις χοντρό πρόβλημα (όχι εσύ στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά σε άλλα παλαιότερα sockets πχ αν καταλάθος βάλεις λάθος BIOS version μπορεί να μην υποστηρίζει την CPU που έχεις (γιατί είναι μεταγενέστερη) και δεν έχουν οι περισσότερες μητρικές δυνατότητα για flashing χωρίς CPU, οπότε το έχουνε σαν check στην διαδικασία του flashing)

Όσον αφορά το τεστ, απ'τη στιγμή που η θερμοκρασία του χώρου είναι υψηλότερη, σημαίνει ότι πάλι έχεις μια διαφορά στην θερμική συμπεριφορά, μικρή ίσως, αλλά υπαρκτή. Μπορεί στις δεδομένες συνθήκες να θες +10mV πχ, δεν σημαίνει degrade αυτό... (αν και όπως είπε ο @Sheogorath degrade έχεις πάντα όσο περνάει ρεύμα απ'την CPU, το θέμα είναι να είναι αργή η εξέλιξη του σε σχέση με τον ωφέλιμο χρόνο ζωής του επεξεργαστή).

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι τελικά το OCCT μου χάλασε την ψυχολογία μου και τίποτα άλλο. Αφού και σε RealBeanch αλλά και στο PRIME95 είμαι σταθερός

Επεξ/σία από Acmilangr2

3 λεπτά πριν, Nikos747 είπε

@Acmilangr2 Καλά τα κατάφερες, για να είσαι εσύ σταθερός έπεσε 7-8 βαθμούς η θερμοκρασία. Κλείσε το πλαινό. Δε χρειάζεται. Winter is coming !

🤣🤣🤣

Πιο ωραίο είναι χωρίς πλαινό

35298599_10213509409103583_5694401948959113216_n (1).jpg

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε

δεν το δοκιμάζεις και μια με offset γιατί να το έχεις καρφωμένο πάντα στα 1.3

Θα το δοκιμάσω . 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1

16 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

🤣🤣🤣

Πιο ωραίο είναι χωρίς πλαινό

35298599_10213509409103583_5694401948959113216_n (1).jpg

Κάποια στιγμή θα γίνει και η εικαστική παρέμβαση. Θέλει και λίγο καθάρισμα 😄

Screenshot_21.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...