Acmilangr2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 30 λεπτά πριν, Nikos747 είπε Βάλε τρεις ανεμιστήρες στη Noctua να στρώσει χαρακτήρα ο 8600Κ 😛 να μη σου κάνει παιχνίδια καλοκαιριάτικα ή δοκίμασε τέλος πάντων να κρατήσεις χαμηλότερα τη θερμοκρασία για να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο. Άμα του βγάλεις τη 1080 από κάτω και δοκιμάσεις με την onboard μόνο θα δεις μια μικρή μείωση πιστεύω ή μεγάλη είναι και μικρό σχετικά το κουτί. Έχω 2 ανεμιστήρες ήδη στην noctua. Θα κάνω δοκιμές και θα ενημερώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Ακριβώς από εκείνη την στιγμή άρχισε το πρόβλημα. Ναι ήμουν 100% stable μήνες τώρα με 8ωρα stretch. Τωρα είμαι σταθερός μόνο μέχρι 4.8ghz. Εχω δοκιμάσει και σε στοκ τις μνήμες και πάλι καμία σταθερότητα ούτε καν στα 4.9ghz. Από χθες; τυχαίο να υποθέσω; ελπίζω να ειναι και τυχαίο που 11/06 βγήκε update bios της Asus. Στα 4,8ghz σε πόσο vcore βρήκες stability? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 53 λεπτά πριν, BabisTs είπε Στα 4,8ghz σε πόσο vcore βρήκες stability? Στα 1.3v. Δεν δοκίμασα πιο κάτω (ακόμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικά τσέκαρε αν είσαι με πιο λίγο vcore stable σταθερός στα 4,8ghz ......Θερμοκρασίες που έχεις στα 4,8ghz / 1,3v? Με offset έπεζες τόσο καιρό στα 5,0ghz /1.3v ή ήσουν με καρφί ρεύμα (manual) ?Αν ήσουν με offset πόσο maxarize στιγμιαία το vcore (με llc 7 που ήσουν) ..... Επίσης μνήμες ήσουν με xmp .....(είχες ελαττώσει τα vccio / vccsa που δίνει το xmp .....το λέω γιατί δίνει παράλογες τιμές το xmp από μόνο του ). Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από BabisTs 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, BabisTs είπε Βασικά τσέκαρε αν είσαι με πιο λίγο vcore stable σταθερός στα 4,8ghz ......Θερμοκρασίες που έχεις στα 4,8ghz / 1,3v? Με offset έπεζες τόσο καιρό στα 5,0ghz /1.3v ή ήσουν με καρφί ρεύμα (manual) ?Αν ήσουν με offset πόσο maxarize στιγμιαία το vcore (με llc 7 που ήσουν) ..... Επίσης μνήμες ήσουν με xmp .....(είχες ελαττώσει τα vccio / vccsa που δίνει το xmp .....το λέω γιατί δίνει παράλογες τιμές το xmp από μόνο του ). manual είχα πάντα το vcore Μνήμες XMP χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο. είχα προσέξει σε παλιό μου σύστημα (6600K) που ανέβαζε τρελά νούμερα το VCCIO/VCCSA (άρα και επιπλέον θερμοκρασίες στον CPU)όταν έβαζα xmp. Ομως στο νέο σύστημα δεν ασχολήθηκα γιατί δεν είχα κανένα πρόβλημα. Να κοιτάξω να βάλω τις default ρυθμίσεις; -Χθές που έβαλα το τελευταίο update του BIOS δεν με αφήνει πλέον να φλασάρω προηγούμενες εκδόσεις. Είναι φυσιολογικό; -Θερμοκρασίες θα πώ πιο συγκεκριμένα σε λίγη ώρα -στο bios έχει μία επιλογή "CPU Current Capabillity" και το έβαλα 140%. Έκανα σωστά; θεωρώ πως ναι γιατί γραφει το εξής : sets the shut-off current limit for the external voltage regulator. A Higher setting will allow the voltage regulator to supply more current while a lower setting will couse the voltage regulator to shut off the system when the supplied current is higher than the set value *configure higher values when overclocking or when using high current demadning stress tests. Άχ άτιμη κοινωνία, καλά είχα την ηρεμία μου τόσο καιρό.... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Ρε παιδιά. Τι γίνεται; έχει αλλάξει κάτι και όλα τα stretch χρισημοποιουν avx; Έβαλα 3 στο offset στο bios για να τσεκάρω και βλέπω στο realbench και OCCT μου τρέχει 300mhz λιγότερο. Οπότε δουλεύει το avx. Εβαλα στο Prime95 stretch test (4.9/1.3v) και τρέχει κανονικά στα 4.9 (στα χωρίς avx instuctions) Απ θερμοκρασίες είμαι υψηλά πάντως. 88max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 θέλει ξεκαπάκωμα για να στρώσει χαρακτήρα😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Το τελευταίο update bios είναι το 805 και γράφει "INTEL New ME Update,improve stability πρίν απο αυτά τα updates είχαν version 616...615....614 Δηλαδή αυτήν την φορά απο το 616 το πήγαν απότομα στο 805. Και επιπλέον δεν γίνεται να φλασάρω πλέον προηγούμενες εκδόσεις (παραξενο;) Υπάρχει περίπτωση το νέο bios να έκανε το σύστημα να θέλει πλέον περισότερο ρεύμα για να ειναι σταθερό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos747 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Και επιπλέον δεν γίνεται να φλασάρω πλέον προηγούμενες εκδόσεις (παραξενο;) Με φλασάκι ή μέσα στα windows ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 22 λεπτά πριν, Nikos747 είπε Με φλασάκι ή μέσα στα windows ; Με usb stick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos747 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Με EZ Flash δε νομίζω να έχεις θέμα. Έχεις κάνει extract το bios στο usb το διαλέγεις και λογικά ξεκινά η διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 26 λεπτά πριν, Nikos747 είπε Με EZ Flash δε νομίζω να έχεις θέμα. Έχεις κάνει extract το bios στο usb το διαλέγεις και λογικά ξεκινά η διαδικασία. Ναι αλλά όπως είπα, μετά από το τελευταίο bios update δεν δέχεται κανένα από τα 3 προηγούμενα που δοκίμασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θέλω να ξαναδιαβάσω τη λέξη stretch. O zaknafein νομίζω έχει πέσει μέσα με τη διαφορά θερμοκρασίας, σε σχέση με πριν 2-3 βδομάδες σε χώρο που δεν κλιματίζεται πιστεύω είναι παραπάνω από 5 βαθμούς. Κι όσο κονταίνει η ψαλίδα της θερμοκρασίας δωματίου με τη θερμοκρασία του cpu μειώνεται η απόδοση της ψύκτρας. Το cpu current capability άστο στο τέρμα. Βάλε το ίδιο και στο dram currernt. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από DiaperCh@nger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger είπε Δεν θέλω να ξαναδιαβάσω τη λέξη stretch. Τεντώμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Τεντώμα; stress test 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα