Acmilangr2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δίνεται η εντύπωση ότι λέω ψέματα μου φαίνεται . Εγώ είπα ότι ήμουν σταθερός στα 5GHZ με 1.30v σε PRIME 95/AIDA64/OCCT/Realbench για πολλές ώρες. Τώρα αν το αποκλείεις αυτό εσύ δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ για αυτό. Αν νομίζεις ότι λέω ψέματα καλώς Ήμουν σταθερός σε όλα τα stress και τώρα δεν είμαι. Αν νομίζεις επισης ότι στόχος μου είναι να καυχιέμαι για τα 5ghz ( δεν ισχύει) πάλι καλώς. Θα μπορούσα να μην ασχολούμαι καν με το OCCT και να μην άνοιγα το θέμα. Και να ελεγα είμαι σταθερός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Δίνεται η εντύπωση ότι λέω ψέματα μου φαίνεται . Εγώ είπα ότι ήμουν σταθερός στα 5GHZ με 1.30v σε PRIME 95/AIDA64/OCCT/Realbench για πολλές ώρες. Τώρα αν το αποκλείεις αυτό εσύ δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ για αυτό. Αν νομίζεις ότι λέω ψέματα καλώς Ήμουν σταθερός σε όλα τα stress και τώρα δεν είμαι. Αν νομίζεις επισης ότι στόχος μου είναι να καυχιέμαι για τα 5ghz ( δεν ισχύει) πάλι καλώς. Θα μπορούσα να μην ασχολούμαι καν με το OCCT και να μην άνοιγα το θέμα. Και να ελεγα είμαι σταθερός. Φιλαράκι μου επειδή έχουμε μπλεχτεί λίγο και με τον άλλο το φίλο που μας αναπτύσει τις θεωρίες του. Είμαι πολύ συγκεκριμένος. Μπορείς να τρέξεις ένα occt με 1.4v vcore, 1.4dram, 1.2 vsys vcciio? Δεν θα χαλάσει τίποτα για μια φορά. Βάλτο το ρημάδι να δούμε που βρισκόμαστε. Αν ξεφεύγει η θερμοκρασία (υποθέτω δεν έχεις κάνει delid) δοκίμασε με 1.35vcore. Για το θεό αν δεν τρολάρεις ξεκίνα να δοκιμάζεις για να δούμε τι γίνεται. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από DiaperCh@nger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε Φιλαράκι μου επειδή έχουμε μπλεχτεί λίγο και με τον άλλο το φίλο που μας αναπτύσει τις θεωρίες του. Είμαι πολύ συγκεκριμένος. Μπορείς να τρέξεις ένα occt με 1.4v vcore, 1.4dram, 1.2 vsys vcciio? Δεν θα χαλάσει τίποτα για μια φορά. Βάλτο το ρημάδι να δούμε που βρισκόμαστε. Αν ξεφεύγει η θερμοκρασία (υποθέτω δεν έχεις κάνει delid) δοκίμασε με 1.35vcore. Για το θεό αν δεν τρολάρεις ξεκίνα να δοκιμάζεις για να δούμε τι γίνεται. Φυσικα. Θα το βάλω το βράδυ γιατι τώρα λείπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos747 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 31 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Δίνεται η εντύπωση ότι λέω ψέματα μου φαίνεται . Εγώ είπα ότι ήμουν σταθερός στα 5GHZ με 1.30v σε PRIME 95/AIDA64/OCCT/Realbench για πολλές ώρες. Τώρα αν το αποκλείεις αυτό εσύ δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ για αυτό. Αν νομίζεις ότι λέω ψέματα καλώς Ήμουν σταθερός σε όλα τα stress και τώρα δεν είμαι. Αν νομίζεις επισης ότι στόχος μου είναι να καυχιέμαι για τα 5ghz ( δεν ισχύει) πάλι καλώς. Θα μπορούσα να μην ασχολούμαι καν με το OCCT και να μην άνοιγα το θέμα. Και να ελεγα είμαι σταθερός. Δε γράφω για ψέμματα, απλά ότι η διαφορά θερμοκρασίας από τότε που ήσουν stable σε έχει πάει στο unstable. Αυτό γράφω. Δεν έκανες τα τεστ υποθέτω το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Κι αυτό το είδες όταν άνοιξες το πλαινό. Τόσο απλό. Αυτό γράφω και για σχετικό, με τις στροφές του ανεμιστήρα στο τέρμα ή με το πλαινό ανοιχτό μπορεί πάλι να είσαι stable. Όπως τα είχες πριν χωρίς να αλλάξεις κάτι σε ρυθμίσεις ή σε αποδοτικότητα της ψύξης δε θα είσαι. Αλλά χωρίς να προχωρήσεις σε αλλαγές και σε τεστ πάλι ο καθένας θα λέει τις θεωρίες του. Αυτό βέβαια υποθέσαμε κι όταν είχαμε πει για τις θερμοκρασίες γι'αυτό πήγε το θέμα σε degradation. Ότι μας τρολλάρεις από την παραλία δεν υπάρχει αμφιβολία πάντως 🎷 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Ρε παιδιά δεν είναι του χαρακτήρα μου να τρολαρω. Ποια παραλία; έχω ξεχάσει πως είναι η θάλασσα (αν έχεις μωρό....) Και με ανοιχτό και με κλειστό καπάκι έχω τα ίδια αποτελέσματα. Απλά έχω 5 βαθμούς παραπάνω με κλειστό. Αλλά την ίδια σταθερότητα έχω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Εγώ σε πιστεύω. Δεν έχω αμφιβολίες για την πάρτη σου. Άντε με το καλό να γυρίσετε με το μωρό, να δοκιμάσεις με τα settings που σου έγραψα, να δούμε τι κάνουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε Φιλαράκι μου επειδή έχουμε μπλεχτεί λίγο και με τον άλλο το φίλο που μας αναπτύσει τις θεωρίες του. Είμαι πολύ συγκεκριμένος. Μπορείς να τρέξεις ένα occt με 1.4v vcore, 1.4dram, 1.2 vsys vcciio? Δεν θα χαλάσει τίποτα για μια φορά. Βάλτο το ρημάδι να δούμε που βρισκόμαστε. Αν ξεφεύγει η θερμοκρασία (υποθέτω δεν έχεις κάνει delid) δοκίμασε με 1.35vcore. Για το θεό αν δεν τρολάρεις ξεκίνα να δοκιμάζεις για να δούμε τι γίνεται. Στο 1. 4v πηγε 96 βαθμούς και το έκοψε το OCCT (έχει ασφάλεια όταν ξεπεράσει Χ βαθμούς) Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σηκώνει τόσο ψηλά χωρίς delid. Στο 1.35 failed στα 23 δευτερόλεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Θέλεις delid..... Στα 1.3 έως 1.33 δοκίμασε διάφορες συχνότητες από 4.9 έως 4.6 να δούμε που κάθεται η μπίλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε Θέλεις delid..... Στα 1.3 έως 1.33 δοκίμασε διάφορες συχνότητες από 4.9 έως 4.6 να δούμε που κάθεται η μπίλια. Θυμάμαι ότι 4.8ghz κάθεται στα 1.29v στο OCCT. Αλλά θα δοκιμάσω πάλι. Edit: Εδώ και μισή ώρα είναι σταθερός στο OCCT. όμως σε monitoring είναι στα 2.31v. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Acmilangr2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 2.31v ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Θα είχε πεθανει σε πάνω από ambient. O bullzoid σκότωσε ένα FX με πολύ λιγότερα (1.85) και μιλάμε για 28nm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Καλά ντε μην βαράτε. Τυπογραφικό είναι και το ξέρετε. 1.31v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα και εγώ λίγο παραπάνω τάση στον δικό μου 8600k delided 1.34 και δεν έχω error πλεον στο Occt, μια ωριτσα το άφησα, όποτε ποτέ δεν ηταν full stable με 1.3 που το είχα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από FORIS78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, FORIS78 είπε Δοκίμασα και εγώ λίγο παραπάνω τάση στον δικό μου 8600k delided 1.34 και δεν έχω error πλεον στο Occt, μια ωριτσα το άφησα Από ότι φαίνεται με το OCCT θα βρούμε όλοι τον δάσκαλο μας.. Είναι σκληρός ο τύπος (αυτός ο OCCT...) θα το αφήσω όλη νύχτα εγώ. Παντως θα ήθελα οι χρήστες του forum που (νομίζουν ότι) είναι stable να δοκιμάσουν OCCT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Εγώ πάντως τρέχω την έκδοση 4.4.2 η 4.5.1 μου κρασάρει μόλις πάω να τρέξω το προγραμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα