Nikos747 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Όταν η σταθερότητα εξαρτάται άμεσα από τόσο μικρές διαφορές θερμοκρασίας,κατα την άποψή μου πάντα,το σύστημα δεν είναι σταθερό.Το σωστό θεωρώ πως είναι να έχεις και καμια δεκαριά βαθμούς headroom όταν υπάρχουν τέτοιες μεταβολές ή όσο χρειάζεται ανάλογα τις εκάστοτε μεταβολές θερμοκρασίας. Εκτος αν είσαι σε χώρο ελεγχόμενης πάντα και αμετάβλητης θερμοκρασίας . Το oc του χειμώνα είναι αστείο εκτός αν και στην πραγματικότητα το κάνει κάποιος για πλάκα. Όλα είναι σχετικά. Άλλος θεωρεί τους 100 βαθμούς φυσιολογικούς αφού δε μπαίνει σε throttling ο επεξεργαστής άλλος το βλέπει και σταματάει το τεστ. Άλλος βάζει στο πλαινό κάτι σαν την παρακάτω φώτο και πάλι δεν είναι ικανοποιημένος από τις θερμοκρασίες. Άλλος κάνει delid άλλος κάνει delid και lapping. Με αυτή τη λογική χειμώνα-καλοκαίρι και όταν αλλάζει η θερμοκρασία να τον βάζω να κάνει καμιά μέρα ένα occt για να ξεμπουκώνει και να βλέπω αν είναι σταθερός. Εξαρτάται τι κάνει ο καθένας στον υπολογιστή του. Αύριο θα βγει άλλο stress test θα πρέπει να το περάσεις κι αυτό και πάει λέγοντας. Καλό στρεσάρισμα. Στο τέλος θα βγει αληθινός κι ο τίτλος degrade o coffee.🙈 11 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Πάμε λοιπόν να νικήσουμε το OCCT (στον ύπνο μου θα το βλέπω ) Επειδή δεν είμαι κοντά στο PC τώρα (παρά μόνο μέσω teamviewer) έκανα μια δοκιμή στο pc το οποίο αυτήν την στιγμή το έχω 4.9ghz/1.24v (είναι και αυτό Stable σε άλλα benchmark) Έβαλα το OCCT και μου έβγαλε σφάλμα στα 9 δευτερόλεπτα! όμως άλλαξα την επιλογή που έχει memory: 90% σε 25% και εδώ και 30 λεπτά είναι σταθερό. Δεν το αναφέρω για να χαρώ , απλά για να ρωτήσω : Μπορεί να μην ειναι σταθερό λόγω πρόβλημα της μνήμης ; Το teamviewer σου την κάνει τη ζημιά 🎷 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Nikos747 είπε Το teamviewer σου την κάνει τη ζημιά 🎷 Όλοι γρήγορα να κάνετε OCCT με teamviewer να σας δώ εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Nikos747 είπε Όλα είναι σχετικά. Άλλος θεωρεί τους 100 βαθμούς φυσιολογικούς αφού δε μπαίνει σε throttling ο επεξεργαστής άλλος το βλέπει και σταματάει το τεστ. Άλλος βάζει στο πλαινό κάτι σαν την παρακάτω φώτο και πάλι δεν είναι ικανοποιημένος από τις θερμοκρασίες. Άλλος κάνει delid άλλος κάνει delid και lapping. Με αυτή τη λογική χειμώνα-καλοκαίρι και όταν αλλάζει η θερμοκρασία να τον βάζω να κάνει καμιά μέρα ένα occt για να ξεμπουκώνει και να βλέπω αν είναι σταθερός. Εξαρτάται τι κάνει ο καθένας στον υπολογιστή του. Αύριο θα βγει άλλο stress test θα πρέπει να το περάσεις κι αυτό και πάει λέγοντας. Καλό στρεσάρισμα. Στο τέλος θα βγει αληθινός κι ο τίτλος degrade o coffee.🙈 Δεν είπα ότι πρέπει να περάσεις ντε και καλά όλα τα τεστ. Προσωπικά δεν είμαι και υπέρ των πολύωρων τεστ. Έχω επιλέξει κάποια που θεωρώ οτι κάνουν την δουλειά τους και με την σχετική εμπειρία που έχω συν της καθημερινής πραγματικής χρήσης που είναι και το σημαντικό,κρίνω και βλέπω στην πράξη αν έχω σταθερό σύστημα. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα "επιτρέψω" στο σύστημά μου να μην περάσει κάποιο τεστ σε περίπτωση που δοκιμάσω. Ούτε πιστεύω οτι δεν θα το περάσει,αφού σκέψου οτι μετά από όλα τα τεστ που κάνω δίνω πάντα και ένα κλικ παραπάνω ρεύμα σε όλα τα επίμαχα σημεία (vcore-vdram κλπ ) . Δεν κατηγορώ αυτούς που είναι πιο χαλαροί στην σταθερότητα ούτε και αυτούς που ασχολούνται με ολονύχτια test.Ο καθένας όπως βολεύεται. @Acmilangr2 το occt linpack ζορίζει περισσότερο μνήμες από όσο ξέρω.Γι αυτό και σου δίνει και επιλογή ποσοστού ram. Επίσης επιλέγεις αν θα stresάρει avx ή όχι. Αυτες είναι οι βασικές διαφορές με το άλλο. \ Δεν το χρησιμοποιώ να σου πώ την αλήθεια. Τεστάρω με prime,realbench και ibt αλλά το έχω τρέξει παλιότερα. Δοκιμαστικά το έτρεξα για ένα 20λεπτο πριν και ήταν οκ στο linpack non avx. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 29 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Πάμε λοιπόν να νικήσουμε το OCCT (στον ύπνο μου θα το βλέπω ) Επειδή δεν είμαι κοντά στο PC τώρα (παρά μόνο μέσω teamviewer) έκανα μια δοκιμή στο pc το οποίο αυτήν την στιγμή το έχω 4.9ghz/1.24v (είναι και αυτό Stable σε άλλα benchmark) Έβαλα το OCCT και μου έβγαλε σφάλμα στα 9 δευτερόλεπτα! όμως άλλαξα την επιλογή που έχει memory: 90% σε 25% και εδώ και 30 λεπτά είναι σταθερό. Δεν το αναφέρω για να χαρώ , απλά για να ρωτήσω : Μπορεί να μην ειναι σταθερό λόγω πρόβλημα της μνήμης ; 4.9 @ 1.24 Aυτό δεν υπάρχει. Ή μπορεί να υπάρχει σε κάποια golden/διαμαντένια τσιπάκια που δεν έχω την απεριόριστη τύχη ούτε να δω σε φωτό. Βασικά ούτε καν ο derbauer έχει κάποιο τέτοιο στα χέρια του.... Τα 5 @ 1.4 θεωρούνται cherry picked. Άσε τι λένε διάφοροι που δεν ξέρω τι μετράνε ούτε πως το μετράνε. Αν δεν θες να ανέβεις σε vcore (και με γεια σου, δεν σε πιέζω για κάτι τέτοιο), με 1,3 - 1,35 θα παίξεις μέχρι 4.8. Μετρημένα κουκιά είναι. Μπουρδάρες που διαβάζω, 5 @ 1.3 ( δεν λέω να έχει κερδίσει το τζόκερ ο άλλος) και για τη μπλε οθόνη έφταιγε η αναβάθμιση των windows, ο driver της gpu, το κακό φενγκ σούι, ο ανάδρομος ερμής, αλλά ΔΕΝ έφταιγε το κακό oc... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε 4.9 @ 1.24 Aυτό δεν υπάρχει. Ή μπορεί να υπάρχει σε κάποια golden/διαμαντένια τσιπάκια που δεν έχω την απεριόριστη τύχη ούτε να δω σε φωτό. Βασικά ούτε καν ο derbauer έχει κάποιο τέτοιο στα χέρια του.... Τα 5 @ 1.4 θεωρούνται cherry picked. Άσε τι λένε διάφοροι που δεν ξέρω τι μετράνε ούτε πως το μετράνε. Αν δεν θες να ανέβεις σε vcore (και με γεια σου, δεν σε πιέζω για κάτι τέτοιο), με 1,3 - 1,35 θα παίξεις μέχρι 4.8. Μετρημένα κουκιά είναι. Μπουρδάρες που διαβάζω, 5 @ 1.3 ( δεν λέω να έχει κερδίσει το τζόκερ ο άλλος) και για τη μπλε οθόνη έφταιγε η αναβάθμιση των windows, ο driver της gpu, το κακό φενγκ σούι, ο ανάδρομος ερμής, αλλά ΔΕΝ έφταιγε το κακό oc... στα 5GHZ/1.3V έβγαζα REALBENCH/PRIME95/AIDA64/OCCT για πολλές ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos747 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε στα 5GHZ/1.3V έβγαζα REALBENCH/PRIME95/AIDA64/OCCT για πολλές ώρες Last year 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Ρε ασδερφάκι δεν ξέρω τι έβγαζες και τι δεν έβγαζες, ούτε κάτω από ποιες συνθήκες, στην τελική αφού είναι σταθερός στα 1.3 @ 5 τι συζητάμε τόση ώρα? ή μήπως δεν είναι σταθερός σε πραγματική χρήση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε Ρε ασδερφάκι δεν ξέρω τι έβγαζες και τι δεν έβγαζες, ούτε κάτω από ποιες συνθήκες, στην τελική αφού είναι σταθερός στα 1.3 @ 5 τι συζητάμε τόση ώρα? ή μήπως δεν είναι σταθερός σε πραγματική χρήση? Ναί τα είπαμε αυτά. Πλέον δεν είμαι σταθερός στο OCCT. Αλήθεια. Γιατί να μην έτυχα καλό κομμάτι; τόσο παράξενο ειναι; Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Nikos747 είπε Όταν μετάβαλλεται η θερμοκρασία του χώρου μπορείς σήμερα να νικήσεις το occt και να είσαι 1000% σταθερός. Με +5 βαθμούς στο χώρο μπορεί πάλι να είσαι 1000% σταθερός, με +6 θα είσαι ; Και για να είσαι 100% σταθερός δε θα πρέπει να κάνεις εκπτώσεις πουθενά. Όλο το σύστημα σε 100% χρήση. Κάρτα γραφικών, μνήμες και πάει λέγοντας. Δε διαφωνούμε απλά είσαι λίγο υπερβολικός Η θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν μεταβάλεται αέναα. Μην κάνεις λογικά άλματα. Η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να υποβληθεί ένα oc setup σε μη κλιματιζόμενο χώρο είναι 38c. Φυσικά και δεν πρέπει να κάνεις εκπτώσεις πουθενά. Ούτε στις μνήμες ούτε στη gpu ούτε πουθενά. Αυτό σημαίνει 24/7 oc setup και αυτό το διαφοροποιεί από το benchmark setup. Εννοείται ότι είναι δυνατόν να στήσεις ένα oc setup που να μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσμενέστερες συνθήκες εσωτερικής θερμοκρασίας αρκεί οι στόχοι για την cpu, ram και gpu να καθορίζονται από τις γνώσεις του χρήστη και την δυνατότητα των chip και όχι από τα κατορθώματα των περιηγητών διάφορων forum που δεν ξέρουμε καν αν λένε αλήθεια, κι ακόμα κι αν είναι ειλικρινείς, τι ακριβώς μετράνε και κάτω από ποιες συνθήκες σταθερότητας. 41 λεπτά πριν, Nikos747 είπε Όλα είναι σχετικά. Άλλος θεωρεί τους 100 βαθμούς φυσιολογικούς αφού δε μπαίνει σε throttling ο επεξεργαστής άλλος το βλέπει και σταματάει το τεστ. Άλλος βάζει στο πλαινό κάτι σαν την παρακάτω φώτο και πάλι δεν είναι ικανοποιημένος από τις θερμοκρασίες. Άλλος κάνει delid άλλος κάνει delid και lapping. Με αυτή τη λογική χειμώνα-καλοκαίρι και όταν αλλάζει η θερμοκρασία να τον βάζω να κάνει καμιά μέρα ένα occt για να ξεμπουκώνει και να βλέπω αν είναι σταθερός. Εξαρτάται τι κάνει ο καθένας στον υπολογιστή του. Αύριο θα βγει άλλο stress test θα πρέπει να το περάσεις κι αυτό και πάει λέγοντας. Καλό στρεσάρισμα. Στο τέλος θα βγει αληθινός κι ο τίτλος degrade o coffee.🙈 Το teamviewer σου την κάνει τη ζημιά 🎷 Τίποτα δεν είναι σχετικό. Είναι συγκεκριμένες οι συνθήκες σταθερότητας όπως στις περιγράφω σε προηγούμενα post. Ατελείωτο stress test δεν χρειάζεται γιατί από ένα σημείο και μετά είναι άχρηστο όπως περιγράφω πρωτύτερα. Σταμάτα τις γενικεύσεις και τις ανακρίβειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos747 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Ναί τα είπαμε αυτά. Πλέον δεν είμαι σταθερός στο OCCT. Αλήθεια. Γιατί να μην έτυχα καλό κομμάτι; τόσο παράξενο ειναι; Από εκεί που τον είχες degraded σίγουρο τώρα δε περνάει το OCCT Άστο όπως είναι. Μη φοβάσαι δε θα σου πετάξει μπλε οθόνη στο ινσόμνια είναι blue-screen free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Ναί τα είπαμε αυτά. Πλέον δεν είμαι σταθερός στο OCCT. Αλήθεια. Γιατί να μην έτυχα καλό κομμάτι; τόσο παράξενο ειναι; Το πρώτο που προσπαθώ να επικοινωνήσω όχι μόνο σε σένα αλλά γενικά, είναι ότι το 1.3 δεν είναι κάνα βολτάζ της προκοπής. Δεν θα ήθελα επουδενεί να σε εκθέσω σε κίνδυνο, αλλά με 1,3 σε εξαπύρηνο δεν θα κάνεις και πολλά. Αυτό μόνο. Αν δεν θες να ανέβεις μαζί σου, σε πάω με 1000, να ξέρεις ότι ο μέσος όρος των 1.3v είναι γύρω στα 4,6 με xmp μνήμες και vsys vcciio auto. Αναφέρομαι σε 24/7 rock stable κι όχι σε τι νομίζει ο καθένας ότι είναι stable. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από DiaperCh@nger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos747 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε Η θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν μεταβάλεται αέναα. Μην κάνεις λογικά άλματα. Η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να υποβληθεί ένα oc setup σε μη κλιματιζόμενο χώρο είναι 38c. Φυσικά και δεν πρέπει να κάνεις εκπτώσεις πουθενά. Ούτε στις μνήμες ούτε στη gpu ούτε πουθενά. Αυτό σημαίνει 24/7 oc setup και αυτό το διαφοροποιεί από το benchmark setup. Εννοείται ότι είναι δυνατόν να στήσεις ένα oc setup που να μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσμενέστερες συνθήκες εσωτερικής θερμοκρασίας αρκεί οι στόχοι για την cpu, ram και gpu να καθορίζονται από τις γνώσεις του χρήστη και την δυνατότητα των chip και όχι από τα κατορθώματα των περιηγητών διάφορων forum που δεν ξέρουμε καν αν λένε αλήθεια, κι ακόμα κι αν είναι ειλικρινείς, τι ακριβώς μετράνε και κάτω από ποιες συνθήκες σταθερότητας. Τίποτα δεν είναι σχετικό. Είναι συγκεκριμένες οι συνθήκες σταθερότητας όπως στις περιγράφω σε προηγούμενα post. Ατελείωτο stress test δεν χρειάζεται γιατί από ένα σημείο και μετά είναι άχρηστο όπως περιγράφω πρωτύτερα. Σταμάτα τις γενικεύσεις και τις ανακρίβειες. Οπότε να ανοίξει κι ένα stress test για την κάρτα γραφικών να τρέχει ταυτόχρονα γιατί του κάνεις εκπτώσεις ; Και εκτός από αυτό δεν έχει καν όργανα να μετρήσει αν το ρεύμα που δίνει είναι το πραγματικό οπότε για ποια σταθερότητα μιλάμε. Αλλά εντάξει ας ξεκινήσει από occt και βλέπετε μετά. Πάντως να ξέρεις ότι τον έχω ικανό να είναι στην παραλία με teamviewer και να σου λέει διάφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Nikos747 είπε Οπότε να ανοίξει κι ένα stress test για την κάρτα γραφικών να τρέχει ταυτόχρονα γιατί του κάνεις εκπτώσεις ; Και εκτός από αυτό δεν έχει καν όργανα να μετρήσει αν το ρεύμα που δίνει είναι το πραγματικό οπότε για ποια σταθερότητα μιλάμε. Αλλά εντάξει ας ξεκινήσει από occt και βλέπετε μετά. Πάντως να ξέρεις ότι τον έχω ικανό να είναι στην παραλία με teamviewer και να σου λέει διάφορα. Θα μπορούσε, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να κλέβει κύκλους το ένα stress test από το άλλο με τον κίνδυνο να ελαφραίνουν και τα δύο. Δεν χρειάζεται να μετρήσει καμία τάση. Η σταθερότητα αποδυκνείεται εκ του ασποτελέσματος. Αυτό περιγράφω εδώ και 10 post. Τρέχει τα διαγνωστικά για λίγη ώρα (έστω 1 ώρα) και συνεχίζει με συνθήκες πραγματικής χρήσης, ελπίζοντας ότι όλα κομπλέ ή στη χειρότερη να χρειάζεται 1 κλικ σε κάποια ρύθμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos747 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε Θα μπορούσε, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να κλέβει κύκλους το ένα stress test από το άλλο με τον κίνδυνο να ελαφραίνουν και τα δύο. Δεν χρειάζεται να μετρήσει καμία τάση. Η σταθερότητα αποδυκνείεται εκ του ασποτελέσματος. Αυτό περιγράφω εδώ και 10 post. Τρέχει τα διαγνωστικά για λίγη ώρα (έστω 1 ώρα) και συνεχίζει με συνθήκες πραγματικής χρήσης, ελπίζοντας ότι όλα κομπλέ ή στη χειρότερη να χρειάζεται 1 κλικ σε κάποια ρύθμιση. Αυτό προσπαθώ να σου πω κι εγώ. Θέλει να είναι σταθερός με 1.30V στα 5.0GHz σε κάποια stress test που απαιτούν μεγαλύτερη τάση. Παραπάνω δε μπορεί να πάει γιατί πάνε 90+ οι θερμοκρασίες. Δε πάει να χτυπιέται σε αυτές τις θερμοκρασίες περιβάλλοντος εκτός αν ανοίξει π.χ. το πλαινό ή γυρίσει στο τέρμα τις στροφές των ανεμιστήρων δε μπορεί να το πετύχει. Κι αν ήταν πριν γίνουν όλα αυτά στον υπολογιστή του σταθερός ήταν λόγω μικρότερων θερμοκρασιών άσε που δε νομίζω να το είχε διαπιστώσει και πρόσφατα απλά δε του παρουσίαζε πρόβλημα στην καθημερινή χρήση που έκανε. Κι εγώ χρειάζομαι περίπου 0.2V παραπάνω για πιο απαιτητικά stress tests. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Nikos747 είπε Αυτό προσπαθώ να σου πω κι εγώ. Θέλει να είναι σταθερός με 1.30V στα 5.0GHz σε κάποια stress test που απαιτούν μεγαλύτερη τάση. Παραπάνω δε μπορεί να πάει γιατί πάνε 90+ οι θερμοκρασίες. Δε πάει να χτυπιέται σε αυτές τις θερμοκρασίες περιβάλλοντος εκτός αν ανοίξει π.χ. το πλαινό ή γυρίσει στο τέρμα τις στροφές των ανεμιστήρων δε μπορεί να το πετύχει. Κι αν ήταν πριν γίνουν όλα αυτά στον υπολογιστή του σταθερός ήταν λόγω μικρότερων θερμοκρασιών άσε που δε νομίζω να το είχε διαπιστώσει και πρόσφατα απλά δε του παρουσίαζε πρόβλημα στην καθημερινή χρήση που έκανε. Κι εγώ χρειάζομαι περίπου 0.2V παραπάνω για πιο απαιτητικά stress tests. Σχετικά με το πρώτο σκέλος, νομίζω ότι δεν θέλει να ανέβει κόντα στο 1.4 (έγραψε ότι είναι ενάντια στις αρχές του 😶) κι όχι ότι τίθεται θέμα θερμοκρασίας. Σχετικά με το δεύτερο σκέλος, δεν μπορώ με σιγουριά να απορρίψω αυτό που γράφεις, ίσα ίσα, μπορεί να έχεις και 100% δίκιο. Σχετικά με τα stress tests, όπως δεν θα κουραστώ να γράφω ποτέ, αν χρειάζεται 0.2v για stability στο όποιο stress test, τότε κατά πάσα πιθανότητα η σταθερότητα είναι αρκετά κλικ μακρυά από το πραγματικό 24/7 rock stable. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από DiaperCh@nger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα