Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέτρια φέτος η Ubi... Το Odyssey έχω την αίσθηση ότι θα μπλέξει τα μπούτια του σεναριακά, το Division πέραν του setting, δε βλέπω -σε πρώτη φάση- πού διαφέρει σε σχέση με τον προκάτοχό του, ενώ BG&E2 και S&B δεν μας είπαν και πολλά -ειδικά το δεύτερο, θυμίζει πολύ AC...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, FCastor είπε

Προσωπικά βρίσκω ότι μου αρέσει το ότι ο Σωκράτης προφέρεται όντως Σωκράτης και όχι... Σώκρατες. :)

Βασικά η κλητική προσφώνηση του ονόματος μου στα αρχαία Ελληνικά είναι Σώκρατες την οποία ακολουθούν εξαιτίας της Ερασμιακής προφοράς

Τώρα σίγουρα μοιάζουν με ελληνικά (Νεοελληνικά) αυτά που λένε αλλά και Σώκρατες να τον λέγανε δεν παύει να είναι σούπερ σταρ.

• Thanks 1
Δημοσ.

"ξεκινώντας τις περιπλανήσεις του με το πλοίο του από τη Δήλο και τη Mykonooooooos Μύκονο" φορωντας παρεο αντι για πανοπλια;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rubin074 είπε

Μέτρια φέτος η Ubi... Το Odyssey έχω την αίσθηση ότι θα μπλέξει τα μπούτια του σεναριακά, το Division πέραν του setting, δε βλέπω -σε πρώτη φάση- πού διαφέρει σε σχέση με τον προκάτοχό του, ενώ BG&E2 και S&B δεν μας είπαν και πολλά -ειδικά το δεύτερο, θυμίζει πολύ AC...

Καλά όσον αφορά την ιστορική ακρίβεια σίγουρα το odessy θα την πάει περίπατο. Στην ουσία θα είναι ένα origins στην αρχαία Ελλάδα. Σίγουρα πολλούς τους έχει ξενερώσει που τα assasins μετά το relevation έχουν αρχίσει σιγά σιγά να αλλάζουν προσανατολισμό προς πιο rpg με αποκορύφωμα το odessy που θα είναι σαν witcher και θα είναι καθαρόαιμο RPG. Εμένα προωπικά ,άν και έχω παίξει όλα τα assasins πλην του 3 και και του syndicate, μου καλάρεσε το odessy. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Oulianov είπε

Καλά όσον αφορά την ιστορική ακρίβεια σίγουρα το odessy θα την πάει περίπατο. Στην ουσία θα είναι ένα origins στην αρχαία Ελλάδα. Σίγουρα πολλούς τους έχει ξενερώσει που τα assasins μετά το relevation έχουν αρχίσει σιγά σιγά να αλλάζουν προσανατολισμό προς πιο rpg με αποκορύφωμα το odessy που θα είναι σαν witcher και θα είναι καθαρόαιμο RPG. Εμένα προωπικά ,άν και έχω παίξει όλα τα assasins πλην του 3 και και του syndicate, μου καλάρεσε το odessy. 

Καθαρόμαιμο RPG δε το λες σε καμία περίπτωση άλλα έχει αρκετά RPG στοιχεια. Αν και το revelations ειναι το all time favorite, μ αρέσει πολύ ο προσανατολισμός των νεων AC. Για παράδειγμα το σύστημα μάχης έχει γίνει πλέον κάπως αξιοπρεπές και εν δυνάμει challenging. Καμία σχέση με τα προηγούμενα που κατ'εμε είχαν απαίσιο σύστημα μάχης. Το ολο looting system & leveling system μου αρεσει γιατί επιτέλους νιώθω ότι ο χαρακτήρας μ εξελίσσεται. Αυτο που μ τη δινει ειναι οτι το odyssey μ βγαζει μια αισθηση προχειροδουλειας (ισως ειμαι λαθος βεβαια. Θα το μαθουμε μολις το εχω στα χερια μου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε

Καθαρόμαιμο RPG δε το λες σε καμία περίπτωση άλλα έχει αρκετά RPG στοιχεια. Αν και το revelations ειναι το all time favorite, μ αρέσει πολύ ο προσανατολισμός των νεων AC. Για παράδειγμα το σύστημα μάχης έχει γίνει πλέον κάπως αξιοπρεπές και εν δυνάμει challenging. Καμία σχέση με τα προηγούμενα που κατ'εμε είχαν απαίσιο σύστημα μάχης. Το ολο looting system & leveling system μου αρεσει γιατί επιτέλους νιώθω ότι ο χαρακτήρας μ εξελίσσεται. Αυτο που μ τη δινει ειναι οτι το odyssey μ βγαζει μια αισθηση προχειροδουλειας (ισως ειμαι λαθος βεβαια. Θα το μαθουμε μολις το εχω στα χερια μου)

Eμένα το αγαπημένο μου ήταν το 2 (τo πρώτο με Enzio), δεν με χαλάει πάντως ουτε και μένα η αλλαγή πλευσης που ακολούθηε η ubisoft μετά το relevations, βέβαια είναι υποκειμενικά αυτά. Συμφωνώ και εμένα μου βγάζει λιγο προχειροδουλειά , σαν ένα origins στην αρχαία Ελλάδα βεβαια θα βελτιωθεί φαντάζομαι μέχρι να το παρουμε στα χέρια μας.

Επεξ/σία από Oulianov
Δημοσ.
19 ώρες πριν, DaemonLord92 είπε

Πολύ πολύ σωστό @DaemonLord92. Δυστυχώς όμως, έχει επικρατήσει η λογική να θεωρείται RPG όποιο παιχνίδι διαθέτει σύστημα levelling up και skills, οπότε... 😕

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...