Stefo Papa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια οθόνη-τηλεόραση την οποία πιο παλιά την συνέδεα με το ps3 μέσω καλωδίου hdmi. Αφού πλέον έχω πουλήσει το ps3 και προκειμένου να μη μου μείνει έτσι η οθόνη, σκέφτηκα να την συνδέσω στο laptop μου για να βλέπω ταινίες και σειρές. Έχετε να μου προτείνετε κάναν αντάπτορα απο hdmi σε usb? Επίσης από κάτι σχόλια κάτω από διάφορους αντάπτορες είδα οτι κάποιοι έλεγαν οτι σε αυτούς δεν δουλεύει επειδή δεν έχουν hml. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτό και πώς γίνεται να ξέρω αν το έχει το laptop μου; Ευχαριστώ πολύ!
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Το laptop δεν έχει έξοδο για εξωτερική οθόνη, vga κλπ;
Stefo Papa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε, δυστυχώς εγώ δεν ξέρω και πολλά από αυτά. Το λαπτοπ μου είναι HP mini 110-4100 και αποτι βλέπω στο ίντερνετ έχει έξοδο για vga 15-pin Αυτός εδώ κάνει; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από Stefo Papa
vasvasvas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Προς αποφυγή παρρξηγησεως αυτός είναι adapter vga σε hdmi Το usb το χρησιμοποιεί μόνο για την τροφοδοσία του adaoter(εξού και το κόκκινο χρώμα) και το mini jack για να πάρει ήχο από το λάπτοπ Ως γνωστόν η vga δεν έχει ηχο
Stefo Papa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, vasvasvas είπε Προς αποφυγή παρρξηγησεως αυτός είναι adapter vga σε hdmi Το usb το χρησιμοποιεί μόνο για την τροφοδοσία του adaoter(εξού και το κόκκινο χρώμα) και το mini jack για να πάρει ήχο από το λάπτοπ Ως γνωστόν η vga δεν έχει ηχο Ευχαριστώ για την εξήγηση. Μια ακόμα ερώτηση: υπάρχει διαφορά στην ποιότητα του ήχου και της εικόνας μεταξύ vga και usb? Δηλαδή με συμφέρει περισσότερο να πάρω αντάπτορα για vga αντί να πάρω για usb π.χ.?
vasvasvas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Θεωρητικά όλα κάνουν επεξεργασια και upscale σε 1080p To usb περναει όντως δεδομένα ενω το vga εικόνα Θα πήγαινα με το πρώτο ,ειναι και δυο καλώδια λιγότερα https://www.skroutz.gr/s/14537013/Cablexpert-USB-A-male-HDMI-female-A-USB3-HDMI-02.html Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από vasvasvas
dancer_69 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Αν δεν το βιάζεσαι υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ebay, και σε πολύ καλύτερες τιμές μιας και τα καλώδια εδώ τα βαράνε όσο δεν παίρνει. Έψαχνα έναν αντάπτορα hdmi to vga πριν αρκετό καιρό και εδώ τον έβρισκα από 22€ και πάνω. Βρήκα τον ίδιο ακριβώς στο ebay με 2,5€ και λειτουργεί άψογα. https://www.ebay.com/bhp/usb-to-hdmi-converter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα