Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια οθόνη-τηλεόραση την οποία πιο παλιά την συνέδεα με το ps3 μέσω καλωδίου hdmi. Αφού πλέον έχω πουλήσει το ps3 και προκειμένου να μη μου μείνει έτσι η οθόνη, σκέφτηκα να την συνδέσω στο laptop μου για να βλέπω ταινίες και σειρές. Έχετε να μου προτείνετε κάναν αντάπτορα απο hdmi σε usb? Επίσης από κάτι σχόλια κάτω από διάφορους αντάπτορες είδα οτι κάποιοι έλεγαν οτι σε αυτούς δεν δουλεύει επειδή δεν έχουν hml. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτό και πώς γίνεται να ξέρω αν το έχει το laptop μου;

Ευχαριστώ πολύ!  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλε, δυστυχώς εγώ δεν ξέρω και πολλά από αυτά. Το λαπτοπ μου είναι HP mini 110-4100 και αποτι βλέπω στο ίντερνετ έχει έξοδο για vga 15-pin

Αυτός εδώ κάνει;

Επεξ/σία από Stefo Papa
Δημοσ.

Προς αποφυγή παρρξηγησεως αυτός είναι adapter vga σε hdmi

Το usb το χρησιμοποιεί μόνο για την τροφοδοσία του adaoter(εξού και το κόκκινο χρώμα) και το mini jack για να πάρει ήχο από το λάπτοπ

Ως γνωστόν η vga δεν έχει ηχο

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vasvasvas είπε

Προς αποφυγή παρρξηγησεως αυτός είναι adapter vga σε hdmi

Το usb το χρησιμοποιεί μόνο για την τροφοδοσία του adaoter(εξού και το κόκκινο χρώμα) και το mini jack για να πάρει ήχο από το λάπτοπ

Ως γνωστόν η vga δεν έχει ηχο

Ευχαριστώ για την εξήγηση. Μια ακόμα ερώτηση: υπάρχει διαφορά στην ποιότητα του ήχου και της εικόνας μεταξύ vga και usb? Δηλαδή με συμφέρει περισσότερο να πάρω αντάπτορα για vga αντί να πάρω για usb π.χ.?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρητικά όλα κάνουν επεξεργασια και upscale σε 1080p

To usb περναει όντως δεδομένα ενω

το vga εικόνα

Θα πήγαινα με το πρώτο ,ειναι και δυο καλώδια λιγότερα

https://www.skroutz.gr/s/14537013/Cablexpert-USB-A-male-HDMI-female-A-USB3-HDMI-02.html

Επεξ/σία από vasvasvas
Δημοσ.

Αν δεν το βιάζεσαι υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ebay, και σε πολύ καλύτερες τιμές μιας και τα καλώδια εδώ τα βαράνε όσο δεν παίρνει. Έψαχνα έναν αντάπτορα hdmi to vga πριν αρκετό καιρό και εδώ τον έβρισκα από 22€ και πάνω. Βρήκα τον ίδιο ακριβώς στο ebay με 2,5€ και λειτουργεί άψογα.

https://www.ebay.com/bhp/usb-to-hdmi-converter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...