ADHD Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, xavier είπε @ADHD το build που ποσταρες παιζω. δεν ειναι σπασμενο και το παιχνιδι δεν ειναι ευκολο... εχω παιξει ολα τα souls(απο το demon souls) μεχρι το sekiro... προφανως ειναι αρκετα unbalanced που ισως να δικαιολογειται απο τη μεγαλη ποικιλια... γενικα αναμικτες εντυπωσεις απο το παιχνιδι...τα λεβελς ειναι κακοσχεδιασμενα...τα shortcuts δε βγαζουν νοημα πολλες φορες... πολλα πραγματα reused μεσα στο παιχνιδι... Οντως με ninjutsu και magic δεν εχω ασχοληθει, προφανως για αυτο μου φαινεται αρκετα δυσκολο... Σε ποιο region εισαι?? Δεν ειπα οτι ειναι σπασμενο αυτο που ποσταρα ισα ισα δεν εχω ιδεα απο spear builds, απλα γενικα μιλωντας δεν παιζει τοσο ρολο στο ng αλλα στο ng+ Μπορεις να κανεις ενα respec σε ενα απλο Axe build να τερματισεις ανετα το παιχνιδι και μετα να παιξεις spear αν θες με περισσοτερα stats και gear στη διαθεση σου. Αυτο ειναι το θεμα με το Nioh το 90% της δυσκολιας εχει να κανει με build/gear σε αντιθεση με soulsborne/sekiro οποτε δεν εχει να κανει καθολου αν τα εχεις παιξει και τερματισει τα συγκεκριμενα. Πχ Axe build - Heavy Armor με DEF/Life/Ki/Toughness μονο temper (αν εχεις κανενα set ανοιγουν αρκετα οι επιλογες σου) - High Stance απλα combos - Βαζεις σχεδον ολα τα points Stamina Και κανεις faceroll ολο το παιχνιδι σε ng σε ng+ αλλαζει το πραγμα.
xavier Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) region 5 ειμαι στον τυπα που ειναι σαν αγριογουρουνο, shibata katsuie, εχω ψιλοκολλησει αλλα εχω υπομονη... το προβλημα ειναι οτι οταν κανει το charge στο dark world , εγω επειδη δε παιζει να τον αποφευγω συνεχεια μεσα στις φωτιες, απλα τον μπλοκαρω. Αλλα απο ενα σημειο και μετα, μολις κανω το μπλοκ κανει την περιστροφη και δεν μου περισσευει σταμινα, ενω στην αρχη εκανε το unblockable charge που με ενα sidestep το απεφευγα... σαλιο και υπομονη... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από xavier
Fotis13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Ανακοινωσαν 1 εκατομμυριο πωλησεις και DLC καθως και καποιες νεες προσθηκες . https://blog.us.playstation.com/2020/05/15/nioh-2-gets-photo-mode-new-missions-today-new-dlc-details/ 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 3 ώρες ακόμα στον πρώτο map Το game είναι σαν πανεπιστήμιο με τόσα που πρέπει να μάθεις
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 To ξεθαβω το νημα να ακουσω γνωμες,εβγαλα σολο το nioh 1 και δεν μπορω να πω οτι τσιτωθηκα παρα πολυ αν εξαιρεσεις 1-2 boss π.χ umi bozu,το nioh 2 η το εχουν αλλαξει η εγω δεν αντιλαμβανομαι κατι σωστα αλλα δυσκολευομαι πολυ.Μου φαινετε λιγο πιο περιπλοκο στο συστημα μαχης η απλοι εχθροι πιο δυσκολοι..δε ξερω.
gtsoui Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Ξεθαβω το θεμα... Ειχα το 1 και 2 για αγορα αλλα θα βγουν remastered editions για το ps5! Οποτε υπομονη λιγους μηνες ακομα!
Survival Horror Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Στις 5/11/2020 στις 3:20 ΜΜ, FromDusk_TillDawn είπε To ξεθαβω το νημα να ακουσω γνωμες,εβγαλα σολο το nioh 1 και δεν μπορω να πω οτι τσιτωθηκα παρα πολυ αν εξαιρεσεις 1-2 boss π.χ umi bozu,το nioh 2 η το εχουν αλλαξει η εγω δεν αντιλαμβανομαι κατι σωστα αλλα δυσκολευομαι πολυ.Μου φαινετε λιγο πιο περιπλοκο στο συστημα μαχης η απλοι εχθροι πιο δυσκολοι..δε ξερω. Τελείωσες όλα τα επίπεδα δυσκολίας και το abyss? Εκεί βρίσκεις τα καλύτερα όπλα.
rudigarcia222 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μάγκες. Αγόρασα και εγώ αυτό το φανταστικό παιχνίδι επιτέλους.(είχα παίξει το πρώτο πολύ παλιά) Έχω κάποιες ερωτήσεις. Απο ότι διάβασα συγκεκριμένα stats κάνουν scale με συγκεκριμένη κατηγορία όπλων το οποίο μετά οδηγεί στο μονοπάτι ninjutsu η omryo. Κάπως έτσι δεν πάει 1)α) άρα τι θεωρείται καλύτερη προσέγγιση. Omryo η ninjutsu. Οκ είναι λίγο υποκειμενική ερώτηση απλά ποιο σου κάνει τη ζωή πιο εύκολο ποιο είναι πιο cool/fun στο παιχνίδι. Γιατί είναι και λίγο αντίθετα σαν μονοπάτια στα level up. Και αυτό με οδηγεί στο δεύτερο σκέλος 1)β)αυτόματα δεν σημαίνει ότι θα με βοηθήσει περισσότερο ένα όπλο που κάνει scale με ninjutsu h omryo αντιστοιχία. Πχ αν επιλέξω ninjutsu να πάω σε kusarigama η αν επιλέξω omryo να πάω σε switchglaive?. Κάπως έτσι λειτουργεί? Άρα το όπλο και τα επιμέρους stats είναι αλληλένδετα με την κατηγόρια? 2)κάθε όπλο κάνει scale είτε με dexterity είτε strength είτε magic κτλ. Το δεύτερο όπλο, δήλ το pair μου παίζει σημαντικό ρόλο να έχει παρόμοια scale. Πχ αν επιλέξω kusarigama να πάω σε κάτι με ταχύτητα dexterity ομοίως όπως dual sword? Η δεν είναι τόσο σημαντικό και μπορώ να επιλέξω κάτι ανεξάρτητο που δεν κάνει καθόλου scale αλλά έχει άλλα επιπλέον χαρακτηριστικά όπως πχ tonfu ώστε να κάνω ki damage. 3)θυμαμαι στο nioh 1 το sloth ήταν κάτι σαν νόμιμο in game cheat καθώς μπορούσες να κάνεις slow και να διαλύσεις τα boss. Yπαρχει κάτι ανάλογο εδώ? Εννοώ όχι μόνο τέτοια κίνηση σαν το sloth αλλά κάτι που να είναι εντελώς op για το παιχνίδι. 4)must abilities νά ανεβάσω πρώτα?? 5) οποιοδήποτε άλλο tip καλοπροαίρετο Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από rudigarcia222
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα