Προς το περιεχόμενο

NIOH 2 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως και το NIOH 1 έτσι ήταν. Δεν σκελάρουν τα mobs/bosses ανάλογα με το player level. Εδώ NG+ παίζαμε και ήταν το ίδιο μπουζούκι, τα ξέχασες?😁

Ή την άλλη φορά που "παίζαμε" coop white tiger, και ώσπου να φορτώσει το boss area o δικός μου 5400rpm master race, είχες προλάβει να κατεβάσεις το γατί.😆

Αυτή είναι η λογική τους να δώσουν dips και να κατεβαίνουν γρήγορα τα Bosses σε σχέση με soulsborne, αλλά κατεβαίνεις και εσύ fast me 1-2 hits στα μεγάλα NG.

Τώρα για την αρχή του δεύτερου game δε ξέρω, στο πρώτο το skill check ήταν η Hino - enma Που δε την λες ούτε δύσκολη ούτε και εύκολη. Εκτός αν κάτσεις και κάνεις replay καμιά 40ρια missions και φαρμάρεις κάργα πριν φτάσεις εκεί.😁

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι σίγουρα αλλά ήταν και με optimal gear/build τώρα σου λέω με ένα axe και όλα τα points στο stamina σε heavy stance το last boss έφυγε άκλαυτο σε 1 λεπτό μόνο με heavy attack spam. Αν θες ανεβάζω video.. :P 

Το video που έβαλες ήταν και με σπασμένο sloth βέβαια και σε ιδανικό target, τώρα αν δεις υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 builds που κάνουν melt τα πάντα σε NG+

Δημοσ.

Το Nioh 2 απο άποψη δυσκολίας σε σχέση με το sekiro πως ειναι ?

Τελευταίο τέτοιου ειδους του έπαιξα ηταν το sekiro , το κοιτάω το nioh 2 μου αρέσει και το setting που εχει απο japan κτλπ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SPANK είπε

Το Nioh 2 απο άποψη δυσκολίας σε σχέση με το sekiro πως ειναι ?

Τελευταίο τέτοιου ειδους του έπαιξα ηταν το sekiro , το κοιτάω το nioh 2 μου αρέσει και το setting που εχει απο japan κτλπ

Για εμενα αρκετα ευκολοτερο εφοσον βγαλεις τα 2-3 πρωτα boss και εχεις ενα σωστό build. Το παν στο nioh ειναι αυτο ενω στο Sekiro ειναι καθαρά skill, θα ελεγα οτι εκτος του setting δεν εχουν ιδιαίτερες ομοιότητες. Το battle system του nioh επίσης ειναι πολυ μπροστά.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ADHD είπε

Για εμενα αρκετα ευκολοτερο εφοσον βγαλεις τα 2-3 πρωτα boss και εχεις ενα σωστό build. Το παν στο nioh ειναι αυτο ενω στο Sekiro ειναι καθαρά skill, θα ελεγα οτι εκτος του setting δεν εχουν ιδιαίτερες ομοιότητες. Το battle system του nioh επίσης ειναι πολυ μπροστά.

Κατάλαβα , το sekiro αν και μου βγήκε η πίστη το έβγαλα τελικά αλλα σε κάθε boss παίζει να έφαγα και 30 + wipe 😁 , nioh ήθελα να παίξω και το προηγούμενο αλλα περίμενα τα 2

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/4/2020 στις 4:52 ΜΜ, ADHD είπε

Το τερματισα χτες παιζοντας γενικα πολυ χαλαρα.

Η δυσκολια ειναι αρκετα χαμηλοτερη απο το πρωτο και ακολουθει μια καμπυλη που δεν μου αρεσει, δηλαδη εχουμε τα 2-3 πρωτα main boss αρκετα δυσκολα παντα αναλογα με το build και μετα απο εκει η δυσκολια πεφτει κατακόρυφα, για παραδειγμα να πω οτι το final boss το διέλυσα χωρις να χρησιμοποιήσω ουτε ενα elixir και χωρις κανενα build/gear της προκοπης (περιμενα πραγματικα να εχει 2-3 phases αλλα αυτο ηταν :P ), απλα δεν εκανε καθολου dmg σε σχεση με τα πρωτα boss που σε κανουν one shot ευκολα. Το παιχνιδι ξεκιναει απο soulslike στις πρωτες περιοχες και καταληγει diablo-esque με χαοτικο και παλι inventory management και με το build σου να παιζει τον κυριο ρολο, επισης εισαι παντα overleveled ακομα και να μην κανεις καθολου farming (απλα τα side missions) ενω στο πρωτο ισχυε το αντιθετο. Στο nioh 1 βεβαια ειχαμε το σπασμενο living weapon και το sloth σε καποια φαση οποτε δεν μπορω να ειμαι ακριβως αντικειμενικος σε σχεση με τη δυσκολια αν καποιος δεν τα εχει χρησιμοποιησει αυτα.

Το παιχνιδι σου δινει σε αρκετες αποστολες απο μονο του ΑΙ partners +τους optional μπλε ταφους οποτε αν θελεις το κανεις ακομα περισσοτερο cheese πανευκολα.

Αυτα ειναι τα αρνητικα του τα οποια εμενα προσωπικα δεν μου χαλασαν τοσο την εμπειρία, το συστημα μαχης παραμενει κορυφαιο αλλα και παλι αν θελει καποιος ολο το παιχνιδι βγαινει ανετα με 1 attack spam και χωρις να μαθεις τα patterns των bosses στις περισσοτερες περιπτωσεις αρκει ενα dodge/run σε αντιθεση με τα DS που οτι build και να εχεις ενα βασικο pattern θα πρεπει να το μαθεις. Αυτα για οσους ελεγαν οτι το combat του DS ειναι R1 spam ενω το nioh ειναι πολύπλοκο σαν διαφορικές εξισώσεις. Οχι δεν ειναι το αντιθετο μαλιστα ειναι ευκολοτερο απο ολα τα soulsborne που εχω παιξει μεχρι στιγμής.

Τωρα θα παω NG+ και θα φαρμαρω λιγο να φτιαξω καλο build και λογικα θα το αφησω για οταν βγει το DLC

Γενικα πολυ καλο παιχνιδι και χορταστικο αλλα καποια πραγματα με χαλασαν προσωπικα, οι περισσοτεροι φανς βεβαια το βρισκουν masterpiece.

8/10

Μεχρι στιγμης το level design των missions και το combat ειναι καλυτερο νομιζω σε σχεση με το πρωτο. Η καμπυλη δυσκολιας ουτε εμενα μαρεσε,ξεκινησε αρκετα δυσκολα και πλεον δεν εχω βρει ουτε καποιο σημειο να με δυσκολεψει μετα τα πρωτα missions. Παντως cheese υπηρχαν και στο πρωτο,αρκει να ηξερες τι εκανες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Μεχρι στιγμης το level design των missions και το combat ειναι καλυτερο νομιζω σε σχεση με το πρωτο. Η καμπυλη δυσκολιας ουτε εμενα μαρεσε,ξεκινησε αρκετα δυσκολα και πλεον δεν εχω βρει ουτε καποιο σημειο να με δυσκολεψει μετα τα πρωτα missions. Παντως cheese υπηρχαν και στο πρωτο,αρκει να ηξερες τι εκανες

Ναι το ανέφερα νομίζω με το sloth και το living weapon, το level design ναι ειναι ελαφρως καλυτερο αλλα η ποικιλια στα yokai και στους εχθρους γενικα δεν με τρελανε, θα το ελεγα bigger and better nioh 1 λογο των παραπάνω και φυσικα των soul cores που ειναι πολυ ωραια προσθήκη. Γενικα νομίζω θα το παιξω ολο και σε ng+ θα κανω min-max 1-2 builds που μου αρεσουν (axe, odachi ισως και katana) και θα το αφησω για το dlc.

6 ώρες πριν, SPANK είπε

Κατάλαβα , το sekiro αν και μου βγήκε η πίστη το έβγαλα τελικά αλλα σε κάθε boss παίζει να έφαγα και 30 + wipe 😁 , nioh ήθελα να παίξω και το προηγούμενο αλλα περίμενα τα 2

Αν εχεις τελειωσει Sekiro μετα την δευτερη περιοχη θα σου φανει ευκολο το Nioh, αλλα παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο το build σου, υπαρχουν cheese-melt everything ninja/kunai builds αλλα προσωπικα μου φάνηκε πανεύκολο με Axe build για το πρωτο playthrough, αν και ειχα ξεκινησει magic+switchglaive ειδα απο νωρις οτι δεν τραβαγε καθολου. Ο λογος ειναι οτι το stamina που κάνουν scale τα axes ειναι παρα πολυ καλο stat γενικα, μπορεις να εχεις heavy armor και δινει health σε σχεση ας πουμε με strength που θα χρειαστείς σιγουρα και καποιο αλλο stat (πχ constitution για health και stamina για equip load) οταν παιζεις axe μπορεις αφοβα να ριξεις το 90% των points σε stamina και να παρεις το μεγιστο. Επισης ειναι πανευκολο το gameplay του, ουτε change stance ουτε τιποτα περιεργα τετοια ειναι αναγκαία, απλα high stance, spin to win οταν προχωρησεις λιγο παρακατω και κόβεις. :P 

Αυτος εχει φοβερα builds αν και ολα endgame με τρελο gear/stat requirement παντως παιρνεις μια ιδεα (μερικα video εχουν και spoiler) οποτε ισως καλυτερα να μη δεις τιποτα ακομα.

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 1
Δημοσ.

Επισης να αναφερω πως το reuse των maps στα submissions παραμενει το μεγαλυτερο του αρνητικο για μενα. Δηλαδη ειμαι στο 4ο region κ πρεπει να χω παιξει εκεινο το forest απτο region 1 καμια 5-6 φορες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xavier είπε

@ADHD εγω τρωω πολυ ξυλο παντως... ειμαι στο shibata katsuie παιζω με spear αν εχεις κανα build να προτεινεις, ευπροσδεκτο...

Με spear δεν εχω παιξει καθολου, o fightingcowboy εχει τα καλυτερα builds αλλα ειναι ολα για ng+ δοκιμασε και αυτου εδω που ειναι για early game σχετικα. Εγω γενικα επαιζα με sloth οπως ειχα συνηθισει απο το πρωτο και καποιο elemental (πχ lighting) με focus σε ενα stance που να με βολευει. Παντως επιμενω οτι το πιο ευκολο για πρωτο playthrough και solo ειναι το Axe μακραν.

Αν θες και καμια βοηθεια για co-op στειλε PSN: xxivq_

Δημοσ.

παντως τιγκαρισμενο στο content ειναι το παιχνιδι. Ολο νομιζω πως εφτασα στο φιναλε και ολο προχωραει.Βεβαια θα μου πεις με τοσο reused asset που χει πεσει απτο πρωτο παιζει να καναν develop σε χρονους ρεκορ. Και το πρωτο ηταν μεγαλο,αλλα νομιζω το Nioh 2 το ξεπερασε σε διαρκεια campaign. Υποτιθεται οτι ερχονται και DLC μαλιστα αργοτερα,για να δουμε. Γενικα πολυ ευκολο δυστυχως για μενα,ωστοσο εχω κανει τρελο magic build που σιγουρα σπαει το παιχνιδι ωρες ωρες. Αν καποιος δεν παιξει με omnyo magic και τα τρελα buffs/debuffs που δινει,ισως να τα βρισκει αρκετα σκουρα εντελει,οποτε κραταω μια πισινη οσον αφορα την ευκολη δυσκολια του παιχνιδιου που βιωνω εγω. Νομιζω και @ADHD εσυ ιδιο build εχεις αποτι καταλαβα,αρα ισως παιξαμε κατευθειαν το σπασμενο build και ειχαμε παρομοια εμπειρια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alastor192 είπε

παντως τιγκαρισμενο στο content ειναι το παιχνιδι. Ολο νομιζω πως εφτασα στο φιναλε και ολο προχωραει.Βεβαια θα μου πεις με τοσο reused asset που χει πεσει απτο πρωτο παιζει να καναν develop σε χρονους ρεκορ. Και το πρωτο ηταν μεγαλο,αλλα νομιζω το Nioh 2 το ξεπερασε σε διαρκεια campaign. Υποτιθεται οτι ερχονται και DLC μαλιστα αργοτερα,για να δουμε. Γενικα πολυ ευκολο δυστυχως για μενα,ωστοσο εχω κανει τρελο magic build που σιγουρα σπαει το παιχνιδι ωρες ωρες. Αν καποιος δεν παιξει με omnyo magic και τα τρελα buffs/debuffs που δινει,ισως να τα βρισκει αρκετα σκουρα εντελει,οποτε κραταω μια πισινη οσον αφορα την ευκολη δυσκολια του παιχνιδιου που βιωνω εγω. Νομιζω και @ADHD εσυ ιδιο build εχεις αποτι καταλαβα,αρα ισως παιξαμε κατευθειαν το σπασμενο build και ειχαμε παρομοια εμπειρια

Το σπασμενο build ηταν το ninjutsu με τα shurikens, με magic ξεκινησα και εγω αλλα αργησε πολυ να παρει μπρος και θεωρω οτι ακομα και σε ng+ υστερει απεναντι σε αλλα builds. Τωρα ειμαι με Odachi και moonlit snow build το οποιο ειναι οκ αλλα οχι σπασμενο και παλι το ng+ ειναι γελοιο πραγματικα. Γενικα αυτη τη στιγμη υπαρχουν αρκετα viable/broken builds διαλεγεις και παιρνεις, εγω προσωπικα πηγα σε ενα playstyle που μου αρεσει απο ολα τα soulsborne (heavy hit STR builds).

Η δυσκολια στο παιχνιδι ηταν τα 2-3 πρωτα main story bosses μετα εβγαιναν με την 1η-2η χωρις να μαθεις patterns τιποτα και φυσικα χωρις βοηθεια. Τουλαχιστον εχει ποικιλια και δεν ειναι 1-2 builds μονο atm.

Δημοσ.

@ADHD  το build που ποσταρες παιζω. δεν ειναι σπασμενο και το παιχνιδι δεν ειναι ευκολο... εχω παιξει ολα τα souls(απο το demon souls) μεχρι το sekiro...

προφανως ειναι αρκετα unbalanced που ισως να δικαιολογειται απο τη μεγαλη ποικιλια...

γενικα αναμικτες εντυπωσεις απο το παιχνιδι...τα λεβελς ειναι κακοσχεδιασμενα...τα shortcuts δε βγαζουν νοημα πολλες φορες...

πολλα πραγματα reused μεσα στο παιχνιδι...

Οντως με ninjutsu και magic δεν εχω ασχοληθει, προφανως για αυτο μου φαινεται αρκετα δυσκολο...

Δημοσ.

τα levels εμενα μ'αρεσαν πιο πολυ απτο πρωτο Nioh ,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων προς το τελος του παιχνιδιου. Γενικα ως συνολο μ'αρεσε περισσοτερο νομιζω,και τα bosses πιο εντυπωσιακα απτο πρωτο. Το yokai form οχι τοσο αποτελεσματικο οσο τα living weapons παντως,αρκετα nerfαρισμενο,δεν ειναι game changer οπως το παλιο.

Το τελειωσα σημερα παντως,το final boss ηταν το πιο ενδιαφερον απο αποψη δυσκολιας, πεθανα 7-8 φορες,καποιοι αλλοι μπορει να ζοριστουν αρκετα νομιζω με αλλα builds. Το κοντερ εγραψε 240 deaths στο τελος στα game stats,δεν θυμαμαι ποσο ειχα στο πρωτο,αλλα σιγουρα με ειχε ζορισει περισσοτερο.

Γενικα μιλωντας και το πρωτο Nioh επασχε απο τρελο reuse και το sequel πασχει απτο ιδιο πραμα. Εχει κορυφαιο combat loop και τα οταν παιζεις καινουρια missions ειναι στο peak του το παιχνιδι,αλλα τα reused missions,reused bosses και απο παλια αλλα και απτο καινουριο το παιχνιδι,του κοβουν ποντους απτο rating

Του βαζω ενα 8.5/10,διοτι ενω εχει χορταστικοτατο length το campaign,πεφτει πολυ reuse σε side missions

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...