optimus prime Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Eχω φτιαξει ενα Ninjutsu build και σχεδον ολα τα boss που εχω συναντησει μετα το πρωτο area πεφτουν μεσα σε 1 λεπτο.. Ολα τα υπολοιπα mobs με 4-5 shuriken και kunai πηγαινουν για τσαι.. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από optimus prime
ilos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 48 λεπτά πριν, optimus prime είπε Eχω φτιαξει ενα Ninjutsu build και σχεδον ολα τα boss που εχω συναντησει μετα το πρωτο area πεφτουν μεσα σε 1 λεπτο.. Ολα τα υπολοιπα mobs με 4-5 shuriken και kunai πηγαινουν για τσαι.. Μου μυρίζει κάτι θα φάει nerf πάλι.😁 Στο πρώτο nioh το sloth talisman πριν τα patches ήταν κάργα καρασπασμένο σε σημείο να μη μα΄θαινες ούτε bosses/patterns αν έπαιζες με αυτό. Αλλά υπήρχαν και άλλα broken πράγματα πχ living weapon builds με stacked critical status buffs και το spirit που ενεργοποιείται αυτόματα στα deathblows.
ADHD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Eχω φτιαξει ενα Ninjutsu build και σχεδον ολα τα boss που εχω συναντησει μετα το πρωτο area πεφτουν μεσα σε 1 λεπτο.. Ολα τα υπολοιπα mobs με 4-5 shuriken και kunai πηγαινουν για τσαι.. Ναι ειναι γνωστό οτι ειναι το cookie-cutter atm.. 1 ώρα πριν, Alastor192 είπε Αυτο ειναι αληθεια,στο προηγουμενο ειχα κανει καλο build που με βολευε και παλι μου φανηκε αρκετα challenging.Πχ τωρα πηρα switchglaive σαν main weapon που ειναι αχαρτογραφητα νερα,μεχρι να κανω unlock και τιποτα magic της προκοπης και βρω κανα guardian spirit καλο,θα το φαω το ζορι λογικα Και εγω με switchglaive και ζορίστηκα αρκετα στο πρωτο region, τωρα που αρχιζω να ξεκλειδώνω αρκετα omnyo magic/skills και να ρολλαρει το build το progression παει πολυ καλά, σκέψου region 2 τα πρωτα 2 bosses τα έφαγα first try solo. Τωρα ειμαι στη φαση αν θα το συνεχίσω all-in το switch η αν θα κανω respec για odachi που μου αρεσει επισης αρκετά καθως με str build μπορεις να παιξεις και axe με magic μονο switch δυστυχώς.
optimus prime Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, ilos είπε Μου μυρίζει κάτι θα φάει nerf πάλι.😁 Στο πρώτο nioh το sloth talisman πριν τα patches ήταν κάργα καρασπασμένο σε σημείο να μη μα΄θαινες ούτε bosses/patterns αν έπαιζες με αυτό. Αλλά υπήρχαν και άλλα broken πράγματα πχ living weapon builds με stacked critical status buffs και το spirit που ενεργοποιείται αυτόματα στα deathblows. Δεν ειναι broken,απλα εγω εχω ριξει τα παντα ολα στο dexterity και εχω ενισχυσει τα γκατζετακια μου με το σωστο spirit. Eχω κανει επισης temper τα παντα ολα να ενισχυουν το build και θεριζω. Τωρα εμενα δεν με ενδιαφερει να κατσω να μαθω τεχνικες και να προσπαθω να μαθω τα boss πως συμπεριφερονται (μονο εαν καποιο με ζορισει)γιατι δεν ειμαι ο τυπος που θα κατσει να κανει αλλα 2-3 playthrough αφου τερματιστει το παιχνιδι. Απο την στιγμη που τερματιστει,θα το ξαναπιασω στα dlc. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από optimus prime
Alastor192 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 μετα το αρχικο ζορι,εχω αρχισει να κανω παπαδες πλεον. Μπηκαμε σε Nioh mood και τωρα δινω πονο εγω. Βεβαια ακομα παραμενω στην πρωτη περιοχι,να δω τι θα γινει προς το τελος
xavier Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 αυτο το gozuki στο ξεκινημα το τρωμε ή το προσπερναμε?
optimus prime Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Συνεχισε λιγο μπροστα,φαε μερικους για να δυναμωσεις και γυρνα τα του κοψεις τα κερατα..
xavier Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 πολυ ξυλο τρωω...πολυ σκοταδι ρε πουστημ....πεφτω στα ποταμια μεσα στο πανικο μου....αμα ειναι πανω απο 2 εχθρη, εχω πεθανει με τη μια... το βρισκω σιγα σιγα, αλλα παλουκι.
optimus prime Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Στην αρχη πηγαινε σιγα σιγα,παρακολουθα γυρω σου να δεις εαν καποιος ειναι κρυμμενος καπου και βγαζε τους εναν εναν..
xavier Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 region 3 μολις πηγα, και παλι ξυλο τρωω αυτο που ανεβαζεις τα cores και τα οπλα δεν καταλαβα τιποτα...μερικα απο τα sub missions ειναι φουλ βλαμμενα, π.χ. αυτο με το revenant (viper and the butterfly) το πήδηξα... μεχρι να το τελειωσω, παιζει να μαθω λιγο να παιζω...
Alastor192 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω μολις τελειωσα 3ο region και μονο το final boss me δυσκολεψε καπως,ειχα καμια 10 deaths. Κατα τα αλλα εχω βγαλει πολυ δυνατο build που κανει steamroll τα παντα me switchglaive και omnyo magic. @xavier Τι δεν καταλαβες για cores και οπλα ? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από Alastor192
xavier Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 οταν συνδυαζεις ιδια core και οπλα , ψαχνεις κατι συγκεκριμενο ή απλα ενωνεις με κοντινα λεβελ αυτα που χρησιμοποιεις? ενα mortal core που εχω, τι κανει?
Alastor192 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 το mortal core νομιζω μονο δινει stats,δεν εχει active ability. Οταν κανεις soul fusion,πχ εχεις 3 ιδια soul cores διαφορετικων level,εγω αυτο που κανω ειναι να παρω το πιο high level και να το κανω upgrade χρησιμοποιωντας τα αλλα,ουσιαστικα δινοντας του καλυτερα stats. Αν καποιο σου δινει 2% dmg πχ,μολις το κανεις soul fusion με καποιο ιδιο,θα σου δωσει 2.2%,μετα 2.4% κλπ. Ουσιαστικα του "ταιζεις" τα υπολοιπα soul cores μεχρι να φτασει soul rank 9,μετα δεν κανει αλλο upgrade. Οταν λες ενωνεις οπλα,μαλλον εννοεις το weapon soul match. Εκει ουσιαστικα πες οτι εχεις ενα οπλο με καλα stats που σαρεσουν αλλα ειναι 50 level. Και εχεις βρει παρομοιου τυπου οπλο 60 level,αλλα δεν σου αρεσουν τα stats. E τοτε κανεις soul match πληρωνοντας καποιο gold και κανεις το παλιο σου που ηταν 50 level οσο αυτο που του "ταισες" δηλαδη το 60αρι. Και κρατας και τα stats που σαρεζαν. 1
ADHD Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Το τερματισα χτες παιζοντας γενικα πολυ χαλαρα. Η δυσκολια ειναι αρκετα χαμηλοτερη απο το πρωτο και ακολουθει μια καμπυλη που δεν μου αρεσει, δηλαδη εχουμε τα 2-3 πρωτα main boss αρκετα δυσκολα παντα αναλογα με το build και μετα απο εκει η δυσκολια πεφτει κατακόρυφα, για παραδειγμα να πω οτι το final boss το διέλυσα χωρις να χρησιμοποιήσω ουτε ενα elixir και χωρις κανενα build/gear της προκοπης (περιμενα πραγματικα να εχει 2-3 phases αλλα αυτο ηταν ), απλα δεν εκανε καθολου dmg σε σχεση με τα πρωτα boss που σε κανουν one shot ευκολα. Το παιχνιδι ξεκιναει απο soulslike στις πρωτες περιοχες και καταληγει diablo-esque με χαοτικο και παλι inventory management και με το build σου να παιζει τον κυριο ρολο, επισης εισαι παντα overleveled ακομα και να μην κανεις καθολου farming (απλα τα side missions) ενω στο πρωτο ισχυε το αντιθετο. Στο nioh 1 βεβαια ειχαμε το σπασμενο living weapon και το sloth σε καποια φαση οποτε δεν μπορω να ειμαι ακριβως αντικειμενικος σε σχεση με τη δυσκολια αν καποιος δεν τα εχει χρησιμοποιησει αυτα. Το παιχνιδι σου δινει σε αρκετες αποστολες απο μονο του ΑΙ partners +τους optional μπλε ταφους οποτε αν θελεις το κανεις ακομα περισσοτερο cheese πανευκολα. Αυτα ειναι τα αρνητικα του τα οποια εμενα προσωπικα δεν μου χαλασαν τοσο την εμπειρία, το συστημα μαχης παραμενει κορυφαιο αλλα και παλι αν θελει καποιος ολο το παιχνιδι βγαινει ανετα με 1 attack spam και χωρις να μαθεις τα patterns των bosses στις περισσοτερες περιπτωσεις αρκει ενα dodge/run σε αντιθεση με τα DS που οτι build και να εχεις ενα βασικο pattern θα πρεπει να το μαθεις. Αυτα για οσους ελεγαν οτι το combat του DS ειναι R1 spam ενω το nioh ειναι πολύπλοκο σαν διαφορικές εξισώσεις. Οχι δεν ειναι το αντιθετο μαλιστα ειναι ευκολοτερο απο ολα τα soulsborne που εχω παιξει μεχρι στιγμής. Τωρα θα παω NG+ και θα φαρμαρω λιγο να φτιαξω καλο build και λογικα θα το αφησω για οταν βγει το DLC Γενικα πολυ καλο παιχνιδι και χορταστικο αλλα καποια πραγματα με χαλασαν προσωπικα, οι περισσοτεροι φανς βεβαια το βρισκουν masterpiece. 8/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα