snake_plissken2112 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Nioh2 παιζει coop? Δεν τοχω ψαξει ιδιαιτερα... μπορω actual με online coop να το τερματισω με φιλο;
najinblue3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε Nioh2 παιζει coop? Δεν τοχω ψαξει ιδιαιτερα... μπορω actual με online coop να το τερματισω με φιλο; Μπορεις αλλα ειναι λιγο περιεργο στο 1, δε ξερω αν αλλαξε κατι στο 2. Στο 1 επρεπε ενας απ τους 2 να εχει βγαλει το mission ηδη. Βασικα ψεματα, μπορεις και χωρις να βγαλεις το mission, εχει επιλογη Realm with a companion που μπορεις να το παιξεις χωρις να εχει βγαλει κανεις το μission Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από najinblue3 2
maarinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Θυμίζει έντονα sekiro, αλά η διαφορά η τρομερή δυσκολία, το sekiro φαίνεται "a walk in the park" από walkthrough που είδα Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από maarinos
optimus prime Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυσκολο ναι,θελει μεγαλη αυτοσυγκεντρωση οταν παιζεις και συνεχεια βοηθεια απο τους μπλε ταφους.. Σμρ εφαγα 2 ωρες μονο για ενα boss fight.. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από optimus prime
ADHD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Η δυσκολία μου φαίνεται και εμένα τσιμπημένη αρκετά, τα boss σε κάνουν one-shot για πλακα, τρως stunlocks ευκολα και γενικα υπαρχουν καποια super fast attacks με τεραστιο range που δεν μπορεις να κανεις πραγματικά τιποτα. Θεωρω οτι το gear το build και τα skills παιζουν τεραστιο ρολο σε αντιθεση πχ με το sekiro η καποιο souls, θα δουμε αν οσο προχωράω κανω level-up και βρισκω καλυτερο gear το παιχνιδι γινεται σταδιακα ευκολότερο, επισης κατι που δεν εχω συνηθισει να κανω αλλα βοηθαει πολυ ειναι R2+circle οχι για counter μονο αλλα και ως avoid (σαν panic button ενα πραγμα). Ειμαι και σκουριασμενος απο τετοια games βεβαια. Δεν εχω καποιο παραπονο παντως μου αρεσει η δυσκολια και ετσι οπως ειναι απλα αν δεν βρω κανα cookie-cutter build θα πηγαινω πολυ πολυ αργα, προς το παρον παιζω switchglaive+magic, απο επιλογες απειρες αλλα σε συνδυασμό με το menuing γινεται λιγο πολύπλοκο ακομα και για veterans. Summon τις μπλε χαζομαρες αρνούμαι να τις κανω, αν ειναι κανα proper co-op μπορεί.
optimus prime Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Κοιτα να δεις οι μπλε ταφοι εχουν μπει για καποιο λογο. Δεν ειναι χαζομαρα λοιπον σε ενα τετοιο παιχνιδι να παρεις βοηθεια. Εκτος και εαν εισαι μαζοχιστης και την βρισκεις να παιζεις ενα επιπεδο με τις ωρες αφου μεχρι και ενα Goki μπορει να σε στειλει για τσαι στο αψε σβησε εαν εισαι αφηρημενος.. Εγω αφηνω και τον δικο μου μπλε ταφο σε διαφορα μερη για να βοηθησω και αλλους οι οποιοι σιγουρα σε πολλα σημεια θα τα βρουν σκουρα.. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από optimus prime
ADHD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, optimus prime είπε Κοιτα να δεις οι μπλε ταφοι εχουν μπει για καποιο λογο. Δεν ειναι χαζομαρα λοιπον σε ενα τετοιο παιχνιδι να παρεις βοηθεια. Εκτος και εαν εισαι μαζοχιστης και την βρισκεις να παιζεις ενα επιπεδο με τις ωρες αφου μεχρι και ενα Goki μπορει να σε στειλει για τσαι στο αψε σβησε εαν εισαι αφηρημενος.. Εγω αφηνω και τον δικο μου μπλε ταφο σε διαφορα μερη για να βοηθησω και αλλους οι οποιοι σιγουρα σε πολλα σημεια θα τα βρουν σκουρα.. Δεν με καταλαβες καλα, δεν ειμαι κατα του co-op και της όποιας βοήθειας παρεχει αν και τα boss θελω να τα περασω solo την πρωτη φορα, ετσι το προτιμω στα soulsborne και ας με παιδέψουν λιγο δεν πειραζει αυτος ειναι ο σκοπος τους. Με τους μπλε ταφους οπως λες εχω θεμα ως implementation καθως ειναι απλα ενα χαζο ΑΙ. Καλύτερα να κρατάω τα cups για κανονικό co-op το οποιο θα μπορουσε να ειναι στα πρότυπα των DS.
optimus prime Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 To co op απο οτι ειδα απαιτει να εχεις Playstation Plus ενω οι μπλε ταφοι οχι. Ειναι αλλος ενας λογος για τον οποιο ειναι χρησιμοι,ειδικα για αυτους που δεν εχουν συνδρομη. Τωρα το πως θες να το παιξεις εσυ και εαν δεν θες να τους χρησιμοποιεις δεν σημαινει οτι δεν ειναι μια σημαντικη προσθηκη στο παιχνιδι. Οσο χαζο και εαν ειναι το AI θα σε βοηθησει..
ilos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, ADHD είπε Δεν με καταλαβες καλα, δεν ειμαι κατα του co-op και της όποιας βοήθειας παρεχει αν και τα boss θελω να τα περασω solo την πρωτη φορα, ετσι το προτιμω στα soulsborne και ας με παιδέψουν λιγο δεν πειραζει αυτος ειναι ο σκοπος τους. Με τους μπλε ταφους οπως λες εχω θεμα ως implementation καθως ειναι απλα ενα χαζο ΑΙ. Καλύτερα να κρατάω τα cups για κανονικό co-op το οποιο θα μπορουσε να ειναι στα πρότυπα των DS. You just have to git gewd.😁
Alastor192 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Εχω πεθανει 20-30 φορες στο πρωτο mission στα πρωτα δυο mini boss. Ουσιαστικα επαιξα καμια ωρα και εκανα μηδενικη προοδο. Η εγω σκουριασα η οντως η δυσκολια εχει ξεφυγει. Δεν με χαλαει καθολου βεβαια,αντιθετως γουσταρω challenge. Αλλα πρεπει να μπω για τα καλα σε hardcore mode πλεον,διοτι το παιχνιδι δεν αστειευται.
optimus prime Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσπαθησε να ριχνεις τους ποντους σου στα attributes που ταιριαζουν με τα οπλα σου για να αρχισουν να δυναμωνουν.. Παιξε και με το forge και το temper για να δυναμωσεις και την πανοπλια σου,την οποια θα κοιταξεις τα κομματια που θα φορας να ταιριαξουν με το build που θες να κανεις.. Και στα shrine αγοραζε ochoko cups για να καλεις βοηθεια.. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από optimus prime
ilos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, optimus prime είπε Προσπαθησε να ριχνεις τους ποντους σου στα attributes που ταιριαζουν με τα οπλα σου για να αρχισουν να δυναμωνουν.. Παιξε και με το forge και το temper για να δυναμωσεις και την πανοπλια σου,την οποια θα κοιταξεις τα κομματια που θα φορας να ταιριαξουν με το build που θες να κανεις.. Και στα shrine αγοραζε ochoko cups για να καλεις βοηθεια.. Damn μπορείς να αγοράζεις ochoko cups πλέον? You guys have it easy.😁 Στο πρώτο Nioh έπρεπε η να dropάρουν από revenants ή να τα αγοράσεις από το teahouse με glory. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από ilos
Alastor192 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δεν παιζω με summon στο πρωτο playthrough,ειναι ηθικος κανονας. Το παιχνιδι θα το πατησω solo. Απλα πρεπει λιγο να ξεσκουριασω. Το "καλο" ειναι πως αθελα και μη grindaρεις οταν πεθαινεις,αρα ανεβαζεις μερικα level και λιγο equipment.
ADHD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, Alastor192 είπε Δεν παιζω με summon στο πρωτο playthrough,ειναι ηθικος κανονας. Το παιχνιδι θα το πατησω solo. Απλα πρεπει λιγο να ξεσκουριασω. Το "καλο" ειναι πως αθελα και μη grindaρεις οταν πεθαινεις,αρα ανεβαζεις μερικα level και λιγο equipment. Και εγώ το ίδιο πρώτη φορά σόλο πάντα. Το nioh είναι αρκετά gear/build dependent πάντως δεν είναι τραγικά δύσκολο με optimal setup αντιθέτως αν κανεις του κεφαλιού σου και μάλιστα δεν ξέρεις και το κανεις μπορεί να γίνει εξαιρετικά δύσκολο.
Alastor192 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, ADHD είπε Και εγώ το ίδιο πρώτη φορά σόλο πάντα. Το nioh είναι αρκετά gear/build dependent πάντως δεν είναι τραγικά δύσκολο με optimal setup αντιθέτως αν κανεις του κεφαλιού σου και μάλιστα δεν ξέρεις και το κανεις μπορεί να γίνει εξαιρετικά δύσκολο. Αυτο ειναι αληθεια,στο προηγουμενο ειχα κανει καλο build που με βολευε και παλι μου φανηκε αρκετα challenging.Πχ τωρα πηρα switchglaive σαν main weapon που ειναι αχαρτογραφητα νερα,μεχρι να κανω unlock και τιποτα magic της προκοπης και βρω κανα guardian spirit καλο,θα το φαω το ζορι λογικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα