ilos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Και εδω δε παει καλα 2000ms lag και 10/50 eyesight join the ΚΑΠΗ club.😁 Αν και το eyesight το έφτιαξα κάπως (αποφάσισα να βάλω γυαλιά).😂 //Όχι ότι χρειάζεται στο nioh, δεν είναι shooter.
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Kατι σε 2h wpn με καλο stunlock για καπη tactics ;
ilos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Χαχαχα da rape from behind.
ADHD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Υπαρχει last chance demo atm μεχρι την 1η Μαρτίου, το κατεβαζω γιατι δεν προλαβα να παιξω αρκετα τη beta. 3
najinblue3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, ADHD είπε Υπαρχει last chance demo atm μεχρι την 1η Μαρτίου, το κατεβαζω γιατι δεν προλαβα να παιξω αρκετα τη beta. thx ουτε το ηξερα
red1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 45 λεπτά πριν, ADHD είπε Υπαρχει last chance demo atm μεχρι την 1η Μαρτίου, το κατεβαζω γιατι δεν προλαβα να παιξω αρκετα τη beta. Σωστός, και για όποιον ενδιαφέρεται, δεν είναι στην κατηγορία "Demos" αλλά "free to play games" στο store - μην αλλάξεις ποτέ Sony με τις καταπληκτικές αρχειοθετήσεις σου...
ADHD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 59 λεπτά πριν, red1 είπε Σωστός, και για όποιον ενδιαφέρεται, δεν είναι στην κατηγορία "Demos" αλλά "free to play games" στο store - μην αλλάξεις ποτέ Sony με τις καταπληκτικές αρχειοθετήσεις σου... 53 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ποση ωρα ειναι το demo ξερει κανεις ? Ποτε δεν μπόρεσα να βρω αυτό που θέλω στο ps store tbh πάντα με search το έκανα.. Το demo είναι αρκετά μεγάλο όπως έχω δει, δηλαδή πρέπει να λιώσεις αρκετά για να προλάβεις να τα κανεις όλα.
Fotis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, ADHD είπε Το demo είναι αρκετά μεγάλο όπως έχω δει, δηλαδή πρέπει να λιώσεις αρκετά για να προλάβεις να τα κανεις όλα. Μαλιστα καταλαβα , μπορει να μπω λιγο την Κυριακη που θα εχω χρονο μονο για να παρω μια γευση ,δεν θα ασχοληθω παραπανω .Παλευω να τελειωσω το metro exodus αυτη την περιοδο . 1
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εβγαλαν νεο demo που ληγει σημερα ; Last chance 01/03 τωρα το ειδα .... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από Mhlogiatros
najinblue3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Its depth is impressive, δε μπορω να καταλαβω τι αλλο προσθεσαν. Το combat το ξερουμε οτι ειναι το καλυτερο στο genre, αλλα μαλλον το βελτιωσαν κ αλλο. Πολυ χαρουμενος που βλεπω να σκανε 9αρια 🥰 εδω συγκεντρωμενα Αλλες 600 700 ωρες θα τις καψω σιγουρα, Παρασκευη cant wait! Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από najinblue3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα