najinblue3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Αφου εκανα το 1ο θεμα, ειπα να κανω και για το 2 δεν εχουμε πολλες πληροφοριες, ακομα, θα κανω update οσο μας δινουν και αλλα infos Hyped af! 2 1
najinblue3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Character customization, no more William μαλλον Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από najinblue3
shadowlike Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 αν ακολουθήσει τη δομή του 1 θα είναι ψιλοαδιάφορο ειδικά τώρα που βγαίνουν και τα sekiro&ghost of tsusima 1 1
ADHD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Το Sekiro δεν ειναι rpg με loot/builds κτλπ, το nioh το έλιωσα οσο λιγα στο ps4 αλλα για να ειμαι ειλικρινής με κουρασε στο τελος, ειδικα το inventory management δεν παλευοταν ο μισος χρονος εφευγε εκει. Ειμαι hyped για το 2 παρ'ολα αυτα. 1
najinblue3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 36 λεπτά πριν, shadowlike είπε αν ακολουθήσει τη δομή του 1 θα είναι ψιλοαδιάφορο ειδικά τώρα που βγαίνουν και τα sekiro&ghost of tsusima τι σχεση εχουν τα παραπανω με το ΝΙΟΗ? Το ΝΙΟΗ εχει το καλυτερο combat σε τετοιο ειδος παιχνιδι imho, και μονο γι αυτο το λογο αξιζει η αγορα του
shadowlike Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 ε ξέρω γω ρε γιατρέ μου , δε σου σύγκρινα το witcher 3 με το kirby's dreamland ... souls παιχνίδια σου σύγκρινα που είναι στο ίδιο setting. Αν δε βλέπεις τις ομοιότητες τότε οκ δε το συζητάμε.
ADHD Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Ελπιζω να έχουν αλλάξει το tedious inventory management, κατα τα άλλα more of the same φαίνεται το οποιο ειναι πολυ καλο.
najinblue3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 To combat φαινεται βελτιωμενο αρκετα οπως και το movement + τα Bosses, ειδικα το snake προβλεπω νεα Hino-Enma 😛
ADHD Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Αντε να δουμε, αν και να σου πω την αληθεια εχω κουραστει απο τη θεματολογία οσο καλη και αν ειναι ειδικα μετα απο το καψιμο σε Sekiro.
najinblue3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, ADHD είπε Αντε να δουμε, αν και να σου πω την αληθεια εχω κουραστει απο τη θεματολογία οσο καλη και αν ειναι ειδικα μετα απο το καψιμο σε Sekiro. Ε θα αργησει λογικα ακομα closed alpha. Εχουμε Iceborne μπροστα να ξεχαστουμε 😍
StormGr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Και εγώ δεν είμαι φαν και πολύ. Ενώ αγόρασα το φουλ πακέτο όσα ίσα τερματισα το βασικό παιχνίδι 1 φορά και το άφησα. Με κούρασε η μονοτονία των αντιπάλων αλλά κυρίως τα gimmicks του στυλ πέσε στη παγιδα και χάσε τα 3/4 της ζωής σου. Ειδικά η πίστα εκείνη με τις τρύπες νερού στο έδαφος είναι ίσως ότι πιο ενοχλητικό έχω παιξει. Γούστα είναι αυτά μην με μαλωσετε αν πω ότι το DS3 το ευχαριστήθηκα 100 φορές πιο πολύ.
Alastor192 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, StormGr είπε Και εγώ δεν είμαι φαν και πολύ. Ενώ αγόρασα το φουλ πακέτο όσα ίσα τερματισα το βασικό παιχνίδι 1 φορά και το άφησα. Με κούρασε η μονοτονία των αντιπάλων αλλά κυρίως τα gimmicks του στυλ πέσε στη παγιδα και χάσε τα 3/4 της ζωής σου. Ειδικά η πίστα εκείνη με τις τρύπες νερού στο έδαφος είναι ίσως ότι πιο ενοχλητικό έχω παιξει. Γούστα είναι αυτά μην με μαλωσετε αν πω ότι το DS3 το ευχαριστήθηκα 100 φορές πιο πολύ. Ε τι συγκρινουμε τωρα,το DS3 ειναι god-tier Miyazaki game. Απτο τρειλαρακι φαινεται σαν Nioh 1.5 ,χωρις να σημαινει οτι ειναι κακο αυτο. Ελπιζω να καναν κατι για την επαναληψη των εχθρων/περιβαλλοντων και για το απειρο loot
najinblue3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Ε τι συγκρινουμε τωρα,το DS3 ειναι god-tier Miyazaki game. Απτο τρειλαρακι φαινεται σαν Nioh 1.5 ,χωρις να σημαινει οτι ειναι κακο αυτο. Ελπιζω να καναν κατι για την επαναληψη των εχθρων/περιβαλλοντων και για το απειρο loot πλακα κανεις ετσι, το ds3 ειναι οτι χειροτερο εβγαλε αυτη η εταιρεια. Τεσπα μη το κανουμε VS εδω μεσα. Ειναι ΝΙΟΗ 1,5 οπως λες αλλα περιμενω να δω τις αλλαγες και ειδικα new weapons.
Alastor192 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε πλακα κανεις ετσι, το ds3 ειναι οτι χειροτερο εβγαλε αυτη η εταιρεια. Τεσπα μη το κανουμε VS εδω μεσα. Ειναι ΝΙΟΗ 1,5 οπως λες αλλα περιμενω να δω τις αλλαγες και ειδικα new weapons. καθολου πλακα δεν κανω,εισαι στην μειονοτητα αυτωνων που δεν αρεσε το DS3. Πολλοι μαλιστα το θεωρουν ως το καλυτερο της τριλογιας !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα