Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται ότι προσπαθούν να το πασσάρουν σα τα ναρκωτικά ένα πράγμα.

Πάρτε δλδ λίγο δωρεάν να δείτε τι ωραίο που είναι, και μετά που οι αγώνες θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη εμείς τα χαϊβάνια θα τρέχουμε να αγοράζουμε μη χάσουμε κάνα πέναλντι.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ενας αγωνας ποσα ΜΒ θα καταναλωνε; 

Ανάλογα την ποιότητα ,υπολογίζω κάνα γιγα για πλάκα, εδώ βίντεο στο γιουτιουμπ 10 λεπτά τρώει 200 mb. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ενώ το έχω ενεργοποιήσει και μου βγάζει και σχετικό μήνυμα πως είναι ενεργοποιημένο.... εξακολουθεί να μου καταναλώνει MB σε YouTube/ERT. Έχω φάει αρκετές μούφες απ' την Vodafone, άλλο ένα φάουλ (είναι στο εταιρικό μου οπότε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ πάλι με αυτή την εταιρεία...)

Επισκέπτης
Δημοσ.

@dali13gr

Ότι και να έχω δοκιμάσει, η ταρίφα γράφει MB στα data...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, koftis650 είπε

@dali13gr

Ότι και να έχω δοκιμάσει, η ταρίφα γράφει MB στα data...

Αν εννοείς τον μετρητή data του κινητού, θα γράφει γιατί δεν γίνεται αλλιώς.

Έχεις την εφαρμογή της Vodafone? Τι βλέπεις εκεί;

Δημοσ.
Στις 13/6/2018 στις 9:18 ΠΜ, dchatz είπε

Πάρτε δλδ λίγο δωρεάν να δείτε τι ωραίο που είναι, και μετά που οι αγώνες θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη εμείς τα χαϊβάνια θα τρέχουμε να αγοράζουμε μη χάσουμε κάνα πέναλντι.

Αυτό είναι το αυτονοητο ρε φίλε. Γιατί να το έδιναν αλλιώς; Promotion είναι.

Δημοσ.
Στις 13/6/2018 στις 9:18 ΠΜ, dchatz είπε

Σε χαλάει δηλαδη να μην καταναλώνεις DATA από τα video που βλέπεις μες τη βδομάδα αυτή. ΟΚ, απόψεις είναι αυτές...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, polaki είπε

Σε χαλάει δηλαδη να μην καταναλώνεις DATA από τα video που βλέπεις μες τη βδομάδα αυτή. ΟΚ, απόψεις είναι αυτές...

Το πρόβλημα είναι από που δεν καταναλώνονται ή καταναλώνονται και κατά πόσο μπορεί να έχει έλεγχο ο χρήστης. Μαλιστα αν ισχύει ότι υπάρχει όριο 5 GB όπως λένε στην πράξη πρόκειται να δεις 30~50 βιντεο και μετά παπαλα.

Η άποψή μου λοιπόν ειναι δώσε 5GB στα πάντα για μια εβδομάδα να τελειώνουμε. Αλλιώς αν ειναι να φοβάσαι μη πατήσεις κανα λινκ κατά λάθος δεν αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...