dchatz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Φαίνεται ότι προσπαθούν να το πασσάρουν σα τα ναρκωτικά ένα πράγμα. Πάρτε δλδ λίγο δωρεάν να δείτε τι ωραίο που είναι, και μετά που οι αγώνες θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη εμείς τα χαϊβάνια θα τρέχουμε να αγοράζουμε μη χάσουμε κάνα πέναλντι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, vagos789 είπε Ενας αγωνας ποσα ΜΒ θα καταναλωνε; Ανάλογα την ποιότητα ,υπολογίζω κάνα γιγα για πλάκα, εδώ βίντεο στο γιουτιουμπ 10 λεπτά τρώει 200 mb.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Ενώ το έχω ενεργοποιήσει και μου βγάζει και σχετικό μήνυμα πως είναι ενεργοποιημένο.... εξακολουθεί να μου καταναλώνει MB σε YouTube/ERT. Έχω φάει αρκετές μούφες απ' την Vodafone, άλλο ένα φάουλ (είναι στο εταιρικό μου οπότε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ πάλι με αυτή την εταιρεία...)
dali13gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Ελπίζω να χρησιμοποιείς τις εφαρμογές και όχι τον browser.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 @dali13gr Ότι και να έχω δοκιμάσει, η ταρίφα γράφει MB στα data...
driver4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Πως βλέπουμε; Εννοώ χρειάζεται κάποιο app, δεν έχω ιδέα...
fytotech Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, driver4 είπε Πως βλέπουμε; Εννοώ χρειάζεται κάποιο app, δεν έχω ιδέα... Για Android, κατέβασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.ert.app 1
Doubt Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 20 ώρες πριν, koftis650 είπε @dali13gr Ότι και να έχω δοκιμάσει, η ταρίφα γράφει MB στα data... Αν εννοείς τον μετρητή data του κινητού, θα γράφει γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Έχεις την εφαρμογή της Vodafone? Τι βλέπεις εκεί;
DownUNDERground Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Στις 13/6/2018 στις 9:18 ΠΜ, dchatz είπε Φαίνεται ότι προσπαθούν να το πασσάρουν σα τα ναρκωτικά ένα πράγμα. Πάρτε δλδ λίγο δωρεάν να δείτε τι ωραίο που είναι, και μετά που οι αγώνες θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη εμείς τα χαϊβάνια θα τρέχουμε να αγοράζουμε μη χάσουμε κάνα πέναλντι. Αυτό είναι το αυτονοητο ρε φίλε. Γιατί να το έδιναν αλλιώς; Promotion είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 @Doubt Mε ΜyApp ή SMS σε 1284 για έλεγχο εννοώ.
polaki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Στις 13/6/2018 στις 9:18 ΠΜ, dchatz είπε Φαίνεται ότι προσπαθούν να το πασσάρουν σα τα ναρκωτικά ένα πράγμα. Πάρτε δλδ λίγο δωρεάν να δείτε τι ωραίο που είναι, και μετά που οι αγώνες θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη εμείς τα χαϊβάνια θα τρέχουμε να αγοράζουμε μη χάσουμε κάνα πέναλντι. Σε χαλάει δηλαδη να μην καταναλώνεις DATA από τα video που βλέπεις μες τη βδομάδα αυτή. ΟΚ, απόψεις είναι αυτές...
dchatz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, polaki είπε Σε χαλάει δηλαδη να μην καταναλώνεις DATA από τα video που βλέπεις μες τη βδομάδα αυτή. ΟΚ, απόψεις είναι αυτές... Το πρόβλημα είναι από που δεν καταναλώνονται ή καταναλώνονται και κατά πόσο μπορεί να έχει έλεγχο ο χρήστης. Μαλιστα αν ισχύει ότι υπάρχει όριο 5 GB όπως λένε στην πράξη πρόκειται να δεις 30~50 βιντεο και μετά παπαλα. Η άποψή μου λοιπόν ειναι δώσε 5GB στα πάντα για μια εβδομάδα να τελειώνουμε. Αλλιώς αν ειναι να φοβάσαι μη πατήσεις κανα λινκ κατά λάθος δεν αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα