Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Vodafone δινει δωρεάν ένα Video PASS για μια βδομάδα (14-21 Ιουνίου), ελέω mundial.

Ενεργοποίηση εδώ: http://bit.ly/Video_Pass_Promo

Προσοχή! Μόνο απο κινητό και σε 4G περιβάλλον. Στα θετικά ότι προστέθηκε το ΕΡΤ WebTV (Eννοείται ισχύει ακόμα για YouTube, Vimeo, Netflix κτλ)

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ισχυει σε οσους εχουν φοιτητικο

IMG_1053.PNG

Επεξ/σία από exitpc
  • Sad 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, exitpc είπε

Δεν ισχυει σε οσους εχουν φοιτητικο

IMG_1053.PNG

Φοιτητικό έχω και ενεργοποιήθηκε κανονικά. Μήπως εννοείς CU Φοιτητικό; 

Δημοσ.

**

Το Vodafone Video PASS δώρο ισχύει για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές Συμβολαίου, Καρτοπρογράμματος και Vodafone Καρτοκινητής

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dali13gr είπε

απο το λινκ μπηκα και μου εβγαλε το συγκεκριμενο μηνυμα.CU φοιτητικο εχω

3 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Απο το λινκ μπηκα και μου εβγαλε το μηνυμα.CU φοιτητικο εχω

Δημοσ.

Διευκρινίσεις

1. Το Vodafone Video PASS δώρο ισχύει για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές Συμβολαίου, Καρτοπρογράμματος και Vodafone Καρτοκινητής.
  2. Για συνδρομητές Vodafone Καρτοκινητής ισχύει για όσους έχουν ενεργοποιήσει την συνδρομή τους έως και τις 31.05.2018.
  3. Εάν είσαι συνδρομητής Vodafone Καρτοκινητής πρέπει να έχεις πραγματοποιήσει οποιαδήποτε ανανέωση από τις 06.05.2018 και έπειτα.
  4. To Vodafone Video PASS σου παρέχει χρήση αποκλειστικά σε video & live streaming περιεχόμενο στο EΡΤ WebΤV, Youtube, Netflix, Dailymotion, Vimeo, Amazon Video.
  5. Το δωρεάν Vodafone Video PASS ισχύει για χρήση από 14.06.2018 έως και 21.06.2018, ανεξάρτητα της ημερομηνίας ενεργοποίησης, από το κινητό σου εντός Ελλάδος και δεν μοιράζεται με άλλες συσκευές. Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 5GB.
  6. Μπορείς να ενεργοποιήσεις το Vodafone Video PASS δώρο σου μία μόνο φορά έως και την τελευταία μέρα διάθεσης του, δηλαδή την 21.06.2018.
  7. Με το Vodafone Video PASS πατάς play δωρεάν - σε video & live streaming περιεχόμενο στο EΡΤ WebΤV, Youtube, Netflix, Dailymotion, Vimeo, Amazon Video - χωρίς να καταναλώνεις τα διαθέσιμα data του προγράμματος σου ή άλλων ενεργοποιημένων πακέτων Internet.
  8. Η χρήση Internet που δεν αφορά videο ή live streaming περιεχόμενο των παραπάνω εφαρμογών ή πραγματοποιείται μέσω εξωτερικών συνδέσμων των εφαρμογών (π.χ. χρήση Ίντερνετ για ραδιοφωνικό πρόγραμμα ή ειδήσεις στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ) δεν περιλαμβάνεται στο Vodafone Video PASS και χρεώνεται σύμφωνα με τους όρους του προγράμματός σου βάσει του ισχύοντα τιμοκαταλόγου της Vodafone, χωρίς να προηγείται ενημέρωση.
  9. Για να χρησιμοποιήσεις το Vodafone Video PASS προϋπόθεση είναι να έχεις πρόσβαση στο Internet. Αν είσαι συνδρομητής καρτοπρογράμματος ή Vodafone καρτοκινητής πρέπει να έχεις διαθέσιμα data για Internet στο κινητό σου για να χρησιμοποιήσεις το Vodafone Video PASS. Τα διαθέσιμα data μπορούν να προέρχονται από οποιοδήποτε πακέτο/υπηρεσία.
  10. Εάν φτάσεις στο 100% της κατανάλωσης του Vodafone Video PASS, θα λάβεις ενημερωτικό SMS. Επίσης, μπορείς πάντα μέσω της εφαρμογής My Vodafone να έχεις τον έλεγχο της χρήσης σου εύκολα & γρήγορα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vairass είπε

Η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει από τώρα; σε Vodafone international δεν κάνει τίποτα 

Αυτο μου ήρθε στο international

ARE YOU READY FOR THE TOP FOOTBALL EVENT? NOW VODAFONE OFFERS YOU FOR FREE VODAFONE VIDEO PASS & YOU CAN WATCH LIVE THE WHOLE EVENT IN ERT WEB TV THROUGH YOUR MOBILE PHONE NOT WORRYING ABOUT YOUR DATA! SEND N TO 1339 TO RECEIVE YOUR GIFT FOR USAGE FROM 14/06 TO 21/06!

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, teosard είπε

Αυτο μου ήρθε στο international

ARE YOU READY FOR THE TOP FOOTBALL EVENT? NOW VODAFONE OFFERS YOU FOR FREE VODAFONE VIDEO PASS & YOU CAN WATCH LIVE THE WHOLE EVENT IN ERT WEB TV THROUGH YOUR MOBILE PHONE NOT WORRYING ABOUT YOUR DATA! SEND N TO 1339 TO RECEIVE YOUR GIFT FOR USAGE FROM 14/06 TO 21/06!

Θέλει λέει να κάνω ανανέωση,οποτε το αφήνω δεν συμφέρει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...