Προς το περιεχόμενο

3 στον αέρα S01E17: Sony, Microsoft, Assassin's Creed και...Mercedes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών, η E3 2018, βρίσκεται στο επίκεντρο του σημερινού podcast των '3 στον αέρα. Ο Τίμος Κουρεμένος μας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις από τις παρουσιάσεις των εταιρειών που προηγούνται παραδοσιακά, με τη Sony και τη Microsoft να έχουν αναμενόμενα .

Πρώτες εντυπώσεις και από το Assassin's Creed Odyssey, το νέο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς της Ubisoft, το οποίο μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα εξαιτίας της ελληνικής θεματολογίας που διαθέτει...Ολοκληρώνουμε με την παρουσίαση της υπηρεσίας Mercedes Me που έχει κάνει ήδη την παρουσία της στα πρώτα αυτοκίνητα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αναλυτικά

00:00 - E3 2018
03:27 - Sony
11:42 - Assasin's Creed Odyssey
16:20 - Microsoft
23:00 - Mercedes

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο στις υπηρεσίες Soundcloud, iTunes και στο Spotify.

soundcloud.png.ed44eac9ec8ec8711949be1dc58d9f73.png     spotify.png.0ee9173399d230fe77d009c983892545.png    itunes.png.650675a81915a2f61252c08bb69e9cbd.png

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
Δημοσ.

Να υποθέσω ότι πρόκειται για beta έκδοση το gameplay του Assasins  που είδα? Γιατί τα γραφικά μου φάνηκαν άθλια έως μέτρια... Και πολύ κρίμα δηλαδή γιατί το σενάριο τα σπάει!

• Confused 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, jimandri9000 είπε

Να υποθέσω ότι πρόκειται για beta έκδοση το gameplay του Assasins  που είδα? Γιατί τα γραφικά μου φάνηκαν άθλια έως μέτρια... Και πολύ κρίμα δηλαδή γιατί το σενάριο τα σπάει!

Μπα όχι αυτά ειναι. 

Δημοσ.
43 minutes ago, jimandri9000 said:

Ίδια ακριβώς με του Origins είναι και είναι μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Ίδια ακριβώς με του Origins είναι και είναι μια χαρά.

Αρκετά καλό το βίντεο

Μια χαρά είναι όντος το AC ,εγω το είδα σε 4Κ και τα σπάνε είναι πολύ όμορφα,παιδιά ο χάρης δείχνει λίγο πολύ ΟΛΗ την Ελλάδα ! τώρα κατά πόσο θα μπορείς να πηγαίνεις σε ολα τα μέρη δεν ξέρω :confused:

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ELMastas είπε

Αρκετά καλό το βίντεο

Μια χαρά είναι όντος το AC ,εγω το είδα σε 4Κ και τα σπάνε είναι πολύ όμορφα,παιδιά ο χάρης δείχνει λίγο πολύ ΟΛΗ την Ελλάδα ! τώρα κατά πόσο θα μπορείς να πηγαίνεις σε ολα τα μέρη δεν ξέρω :confused:

Θα είναι μεγάλο fail να μην μπορείς να πας στην Αθήνα του πελοποννησιακού πολέμου, μιλάμε για την Αθήνα του χρυσού αιώνα του Περικλή. Εμένα μου άρεσε που έχει ναυτική δράση με τριήρεις.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, jimandri9000 είπε

Μια χαρά είναι τα γραφικά. Αλλού έχει το πρόβλημα το παιχνίδι...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειστα εξαιρετικοι, ευχαριστουμε. Θερμη παρακληση φτιαξτε ta podcasts με διαρκεια 45 λεπτων γιατι τοσο περιπου περπαταω/τρεχω. 😁 #outeixnosegoismou

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Rubin074 είπε

Μια χαρά είναι τα γραφικά. Αλλού έχει το πρόβλημα το παιχνίδι...

Από το μια χαρά έως γραφικά 2018 από μια εταιρία σαν αυτή είναι πολύ μεγάλη απόσταση. Απαράδεκτο για μένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το σχολιο για τον δημοσιογραφο που ουρλιαζε δε μου αρεσε, μου φανηκε υπερβολικα αρνητικο σχολιο χωρις λογο. καλυτερα να μην κανετε στο μελλον παρομοια σχολια με τον ιδιο τροπο.
Εντωμεταξυ μηπως ειναι αυτος που περναει πισω απτην οθονη εδω? :P 

https://youtu.be/kUOruCCcsek?t=2m21s

Επεξ/σία από Exoskeletor
Δημοσ.

Ε, καλά, δεν έχουν κι άδικο... Υποτίθεται ότι το κοινό είναι -στις περισσότερες press conferences- δημοσιογράφοι (ή «εκπρόσωποι του Τύπου», ορθότερα), εμπορικοί επισκέπτες, συνεργάτες και υπάλληλοι των εταιρειών. Τα παλαμάκια και οι κραυγές παραπέμπουν αλλού, οπότε δεν τους αδικώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...