Hal9000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Η μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών, η E3 2018, βρίσκεται στο επίκεντρο του σημερινού podcast των '3 στον αέρα. Ο Τίμος Κουρεμένος μας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις από τις παρουσιάσεις των εταιρειών που προηγούνται παραδοσιακά, με τη Sony και τη Microsoft να έχουν αναμενόμενα . Πρώτες εντυπώσεις και από το Assassin's Creed Odyssey, το νέο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς της Ubisoft, το οποίο μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα εξαιτίας της ελληνικής θεματολογίας που διαθέτει...Ολοκληρώνουμε με την παρουσίαση της υπηρεσίας Mercedes Me που έχει κάνει ήδη την παρουσία της στα πρώτα αυτοκίνητα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Αναλυτικά 00:00 - E3 2018 03:27 - Sony 11:42 - Assasin's Creed Odyssey 16:20 - Microsoft 23:00 - Mercedes Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο στις υπηρεσίες Soundcloud, iTunes και στο Spotify. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
jimandri9000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Να υποθέσω ότι πρόκειται για beta έκδοση το gameplay του Assasins που είδα? Γιατί τα γραφικά μου φάνηκαν άθλια έως μέτρια... Και πολύ κρίμα δηλαδή γιατί το σενάριο τα σπάει! 1
sbartsa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 33 λεπτά πριν, jimandri9000 είπε Να υποθέσω ότι πρόκειται για beta έκδοση το gameplay του Assasins που είδα? Γιατί τα γραφικά μου φάνηκαν άθλια έως μέτρια... Και πολύ κρίμα δηλαδή γιατί το σενάριο τα σπάει! Μπα όχι αυτά ειναι.
Devil9697 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Οτι καλυτερο εχω ακουσει!!!ειδικά comments για death stranding...
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 43 minutes ago, jimandri9000 said: Να υποθέσω ότι πρόκειται για beta έκδοση το gameplay του Assasins που είδα? Γιατί τα γραφικά μου φάνηκαν άθλια έως μέτρια... Και πολύ κρίμα δηλαδή γιατί το σενάριο τα σπάει! Ίδια ακριβώς με του Origins είναι και είναι μια χαρά. 1
ELMastas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Ίδια ακριβώς με του Origins είναι και είναι μια χαρά. Αρκετά καλό το βίντεο Μια χαρά είναι όντος το AC ,εγω το είδα σε 4Κ και τα σπάνε είναι πολύ όμορφα,παιδιά ο χάρης δείχνει λίγο πολύ ΟΛΗ την Ελλάδα ! τώρα κατά πόσο θα μπορείς να πηγαίνεις σε ολα τα μέρη δεν ξέρω
socratis23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Θα πουλήσει λέει η Ms το Xbox λέει. Τι ακούμε Τόσα δις βγάζει αλλά οκ. 1
Oulianov Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, ELMastas είπε Αρκετά καλό το βίντεο Μια χαρά είναι όντος το AC ,εγω το είδα σε 4Κ και τα σπάνε είναι πολύ όμορφα,παιδιά ο χάρης δείχνει λίγο πολύ ΟΛΗ την Ελλάδα ! τώρα κατά πόσο θα μπορείς να πηγαίνεις σε ολα τα μέρη δεν ξέρω Θα είναι μεγάλο fail να μην μπορείς να πας στην Αθήνα του πελοποννησιακού πολέμου, μιλάμε για την Αθήνα του χρυσού αιώνα του Περικλή. Εμένα μου άρεσε που έχει ναυτική δράση με τριήρεις.
Rubin074 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, jimandri9000 είπε Να υποθέσω ότι πρόκειται για beta έκδοση το gameplay του Assasins που είδα? Γιατί τα γραφικά μου φάνηκαν άθλια έως μέτρια... Και πολύ κρίμα δηλαδή γιατί το σενάριο τα σπάει! Μια χαρά είναι τα γραφικά. Αλλού έχει το πρόβλημα το παιχνίδι...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Ειστα εξαιρετικοι, ευχαριστουμε. Θερμη παρακληση φτιαξτε ta podcasts με διαρκεια 45 λεπτων γιατι τοσο περιπου περπαταω/τρεχω. 😁 #outeixnosegoismou
jimandri9000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, Rubin074 είπε Μια χαρά είναι τα γραφικά. Αλλού έχει το πρόβλημα το παιχνίδι... Από το μια χαρά έως γραφικά 2018 από μια εταιρία σαν αυτή είναι πολύ μεγάλη απόσταση. Απαράδεκτο για μένα.
Exoskeletor Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) το σχολιο για τον δημοσιογραφο που ουρλιαζε δε μου αρεσε, μου φανηκε υπερβολικα αρνητικο σχολιο χωρις λογο. καλυτερα να μην κανετε στο μελλον παρομοια σχολια με τον ιδιο τροπο. Εντωμεταξυ μηπως ειναι αυτος που περναει πισω απτην οθονη εδω? https://youtu.be/kUOruCCcsek?t=2m21s Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Exoskeletor
Rubin074 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ε, καλά, δεν έχουν κι άδικο... Υποτίθεται ότι το κοινό είναι -στις περισσότερες press conferences- δημοσιογράφοι (ή «εκπρόσωποι του Τύπου», ορθότερα), εμπορικοί επισκέπτες, συνεργάτες και υπάλληλοι των εταιρειών. Τα παλαμάκια και οι κραυγές παραπέμπουν αλλού, οπότε δεν τους αδικώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα