Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω βαλει 16gb ram συγκεκριμενα τις g.skill ripjaws 3200mhz.στα properties του my pc βγαζει οτι εχω 16gb αλλα μονο 7.93 τα usable.εχω δοκιμασει απο το msconfig,εκανα και update ta bios αλλα τιποτα...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Microkiller είπε

εχω βαλει 16gb ram συγκεκριμενα τις g.skill ripjaws 3200mhz.στα properties του my pc βγαζει οτι εχω 16gb αλλα μονο 7.93 τα usable.εχω δοκιμασει απο το msconfig,εκανα και update ta bios αλλα τιποτα...

Δοκίμασε τα dimmακια ενα ενα να δεις αν δουλεύουν κανονικά.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Da1Li5oS είπε

Δοκίμασε τα dimmακια ενα ενα να δεις αν δουλεύουν κανονικά.

στο μανουαλ της μητρικης γραφει οτι για ryzen επεξεργαστες μπαινουν στην δευτερη και στην τεταρτη θεση,οπως τα εχω βαλει...

Δημοσ.

δεν λέμε αυτό.

Τα μηνύματα τέτοιου είδους συνήθως δηλώνουν οτι ενα απο τα 2 ραμ στικς ειναι προβληματικά(η το σλοτ της μητρικής)

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Microkiller είπε

Υποθέτω ότι μιλάμε για 64bit λειτουργικό.......δοκίμασε όπως σου είπαν από πάνω ένα-ένα τα stick.Αν παίζουν και τα δύο κομπλέ και τα βλέπει σωστά σαν μόνα τους και δεν παίζουν στις θέσεις 1-3 / 2-4  και οι δύο ταυτόχρονα σωστά τότε μιλάμε για πρόβλημα στο slot της μητρικής.

• Like 1
Δημοσ.

την μητρικη την εχω παει να την ελεγξουν ειναι κομπλε ολα.στο bios μου βγαζει κανονικα οτι στο δευτερο slot και τεταρτο slot υπαρχουν δυο οχταρες ram στα 2133 mhz...

Δημοσ.

τελικα ηταν δικο μου λαθος μαλλον γιατι σημερα τις εβγαλα και τις ξαναεβαλα και δουλεψαν κανονικα δεν μου εβγαλε οτι χρησιμοποιουνται μονο τα 8 και μπορεσα και τις πηγα στα 3200mhz...ευχαριστω παντως οσους ασχοληθηκαν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...