sinikos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. Πήρα ένα iphone 6 και παράλληλα έχω και ένα note 8 για κύριο τηλ. Έχω όλα τα δεδομένα μου (επαφές, ημερολόγια κλπ) στο gmail και δεν θέλω να μπλέξω με icloud κλπ. Έβαλα να συγχρονισω τις επαφές του iphone με το gmail και μου εμφάνισε το 15% των επαφών. Δεν ξέρω γιατί. Υπάρχει κάποιος τρόπος/εφαρμογή να καταφέρω αυτό που θέλω? Θέλω δηλαδή να έχω σαν βάση το gmail και εκεί να συγχρονίζονται οι επαφές και τα ημερολόγια απο τα 2 τηλέφωνα. 1
lek88 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Οι περισσότερρς επαφές βρίσκονται στο Android η στο ios ❓ ❓
sinikos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lek88 είπε Οι περισσότερρς επαφές βρίσκονται στο Android η στο ios ❓ ❓ Στο android. Αλλά τωρα που κοιταξα τις βλέπω και στο gmail στον υπολογιστή. Edit: οκ παιδιά. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό αλλά από browser όλες οι επαφές μου ήταν σε μια ετικέτα τηλέφωνα και σε ένα πεδίο "επαφές" είχε πολύ λίγα τηλέφωνα (αυτά που έβλεπα και στο iphone. Τις πέρασα όλες στο πεδίο "επαφές" και τις είδε κανονικά και το iphone. Δεν ξέρω πως έγινε κάτι τέτοιο αλλά το καλό είναι ότι δούλεψε. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από sinikos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα