phanispal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Έχει και δεύτερα σενάρια και για τους δύο και κάποια άλλα missions.
Tzini_Gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 34 minutes ago, phanispal said: Έχει και δεύτερα σενάρια και για τους δύο και κάποια άλλα missions. περα απτο βασικο story? η τα δευτερα σεναρια ειναι μερος της βασικης ιστοριας;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε περα απτο βασικο story? η τα δευτερα σεναρια ειναι μερος της βασικης ιστοριας; Nope. Ένα playthrough ο καθένας για full story και true ending. Τα αλλα δυο σενάριος έχουν απλά μικρό αλλαγές, αλλα routes, κάνα gun, etc.
Tzini_Gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 13 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said: Nope. Ένα playthrough ο καθένας για full story και true ending. Τα αλλα δυο σενάριος έχουν απλά μικρό αλλαγές, αλλα routes, κάνα gun, etc. αρα φουλ στορυ, πρεπει να παιξω και με τους 2 χαρακτηρες; 1
Armoral Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Κι εκεί που λες το RE4 Remake ήταν το καλύτερο RE, ξεκινάς Re2 remake και αναθεωρείς τα πάντα. Τιναφτόρε. 2
icenex Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Armoral είπε Κι εκεί που λες το RE4 Remake ήταν το καλύτερο RE, ξεκινάς Re2 remake και αναθεωρείς τα πάντα. Τιναφτόρε. Πως καταφερες να παιξεις πρωτα το 4?? Εμενα προσωπικα το 2 (remake) ειναι το αγαπημενο μου και λογω νοσταλγιας γιατι ειχα λιωσει το παλιο 2 με ενα φιλο στο playstation.Και η fixed camera τοτε εδινε διαφορετικη εμπειρια τρομου γιατι πολλες φορες δεν ηξερες τι θα συναντησεις γιατι δεν ειχες πληρη εικονα του τι γινεται πολλες φορες μπροστα σου. Αλλα και το remake καταφερε να μεταφερει αρκετα καλα την ατμοσφαιρα του πρωτου και ας μην εχει την fixed camera. Tο παλιο 3 ητανε αρκετα καλο και αυτο, το remake το εκαναν αδιαφορο και προχειροφτιαγμενο θα ελεγα. Αλλα το 4 ειτε το παλιο ειτε το καινουργιο ποτε δεν μου αρεσε γιατι το εκαναν πολυ action oriented. Δυστυχως αυτα αρεσει στην μαζα οποτε και αυτο ειναι το αποτελεσμα τους.Καποιες φορες δεν λεω μερικα παιχνιδια γινονται καλυτερα αλλα δυστυχως αρκετα χανουν.Εχω αρκετα παραδειγματα παιχνιδιων στην προσπαθεια τους να εκμοντερνιστουν γινονται χειροτερα και χανουν πολυ απο αυτο το "κατι" που ειχαν. Πχ για μενα που ειμαι πορωμενος με τα fallout δεν επρεπε ποτε να γινουν first person...καλυτερα να εμεναν Οπως τα πρωτα 2 παιχνιδια με εννοειτε καλυτερα γραφικα και ισως με περιστροφη καμερας.Δεν ξερω θεωρω καποια παιχνιδια χαλανε αν αλλαξεις την καμερα τους.Φαντασου diablo σε first person...Τεσπα ε κατι τετοιο εγινε και με το re δεν θα επρεπε να αλλαξει η συνταγη το πως παιζεται αυτο το παιχνιδι η μονη καλη προσπαθεια να ειμαι ειλικρινης που επαιξα και ελεγε κατι ητανε το 7 και λογικα παρομοια συνταγη εχει και το village.Αλλα και παλι για μενα δεν φτανουν το 2 ουτε στο μικρο του δαχτυλακι. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από icenex 2
Armoral Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, icenex είπε Πως καταφερες να παιξεις πρωτα το 4?? Εμενα προσωπικα το 2 (remake) ειναι το αγαπημενο μου και λογω νοσταλγιας γιατι ειχα λιωσει το παλιο 2 με ενα φιλο στο playstation.Και η fixed camera τοτε εδινε διαφορετικη εμπειρια τρομου γιατι πολλες φορες δεν ηξερες τι θα συναντησεις γιατι δεν ειχες πληρη εικονα του τι γινεται πολλες φορες μπροστα σου. Αλλα και το remake καταφερε να μεταφερει αρκετα καλα την ατμοσφαιρα του πρωτου και ας μην εχει την fixed camera. Tο παλιο 3 ητανε αρκετα καλο και αυτο, το remake το εκαναν αδιαφορο και προχειροφτιαγμενο θα ελεγα. Αλλα το 4 ειτε το παλιο ειτε το καινουργιο ποτε δεν μου αρεσε γιατι το εκαναν πολυ action oriented. Δυστυχως αυτα αρεσει στην μαζα οποτε και αυτο ειναι το αποτελεσμα τους.Καποιες φορες δεν λεω μερικα παιχνιδια γινονται καλυτερα αλλα δυστυχως αρκετα χανουν.Εχω αρκετα παραδειγματα παιχνιδιων στην προσπαθεια τους να εκμοντερνιστουν γινονται χειροτερα και χανουν πολυ απο αυτο το "κατι" που ειχαν. Πχ για μενα που ειμαι πορωμενος με τα fallout δεν επρεπε ποτε να γινουν first person...καλυτερα να εμεναν Οπως τα πρωτα 2 παιχνιδια με εννοειτε καλυτερα γραφικα και ισως με περιστροφη καμερας.Δεν ξερω θεωρω καποια παιχνιδια χαλανε αν αλλαξεις την καμερα τους.Φαντασου diablo σε first person...Τεσπα ε κατι τετοιο εγινε και με το re δεν θα επρεπε να αλλαξει η συνταγη το πως παιζεται αυτο το παιχνιδι η μονη καλη προσπαθεια να ειμαι ειλικρινης που επαιξα και ελεγε κατι ητανε το 7 και λογικα παρομοια συνταγη εχει και το village.Αλλα και παλι για μενα δεν φτανουν το 2 ουτε στο μικρο του δαχτυλακι. Αυτό ακριβώς. Το 4 είναι περισσότερο action. Το Re2 είναι πολύ πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Είμαι στο τελευταίο boss. Πιστεύω. Εντυπώσεις μετά το πέρας του αν και μέχρι τώρα είναι άριστες. Δικαιωματικά έχει τόσο υψηλές κριτικές.
bonorov Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ που έχω παιξει τα 3 παλιά,με ποιο από τα remakes να αρχίσω; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από bonorov
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Το πρώτο είναι το πιο κοντινό στα παλιά, τα επόμενα είναι πιο εκσυγχρονισμένα. 1 1
icenex Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, bonorov είπε Εγώ που έχω παιξει τα 3 παλιά,με ποιο από τα remakes να αρχίσω; Οταν λες 3 παλια να φανταστω λες τα 1-3?remake εχουν βγει για το 2, 3, και πλεον για το 4. Στο 1 αν δεν κανω λαθος εχουν βγαλει απλα hd version με hd textures κτλ αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι remake. Οσο για τα remake προσωπικη αποψη το καλυτερο για τα δικα μου γουστα ειναι το 2. μετα το χαος τι να σου πω το 3 εχει γινει βιαστικη δουλεια και το 4 ειναι αλλη φαση παιχνιδι το ειπα και πιο πανω εχει γινει action.
bonorov Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, icenex είπε Οταν λες 3 παλια να φανταστω λες τα 1-3?remake εχουν βγει για το 2, 3, και πλεον για το 4. Στο 1 αν δεν κανω λαθος εχουν βγαλει απλα hd version με hd textures κτλ αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι remake. Οσο για τα remake προσωπικη αποψη το καλυτερο για τα δικα μου γουστα ειναι το 2. μετα το χαος τι να σου πω το 3 εχει γινει βιαστικη δουλεια και το 4 ειναι αλλη φαση παιχνιδι το ειπα και πιο πανω εχει γινει action. Ναι το παλιο 4 δεν το έπαιξα ποτε. Ίσως ξεκινήσω από το 1 να θυμηθώ και το στορι. Είδα ότι στα κλειδαδικα έχουν νορμαλ τιμές. 7-8€ 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, icenex είπε Στο 1 αν δεν κανω λαθος εχουν βγαλει απλα hd version με hd textures κτλ αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι remake. Παραμένει remake όμως και το καλύτερο από όλα imho. Ελπίζω να ξανά γίνει remake μαζί με το Zero και το Veronica, μιας και τα καλά RΕ τελειωσαν με το 4. Τα 5-6 είναι μούφα και δεν αξίζουν remake imho, εκτος άμα τα αλλάξουν τελείως. Πολύ action χωρίς λόγο. 3 1
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Συμφωνώ. Το remake του πρώτου (2002 αρχικά αποκλειστικά για το GameCube) είναι εξαιρετικό αλλά έχουν περάσει και 21 χρόνια και είναι λογικό οι περισσότεροι να παίζουν πιο εύκολα τα επόμενα. Αλλά για το 2002 και για τα capabilities του GameCube αποτέλεσε σχεδόν επίτευγμα. Το 4 ναι μεν ήταν πολύ διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα ήταν φανταστικό παιχνίδι, λογικό όσοι δεν του έδωσαν δεύτερη ευκαιρία να μην το έχουν διαπιστώσει. Θεωρώ πως πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση όπου αν δε λεγόταν Resident Evil αυτοί που το κράζουν επειδή δεν το θεωρούν Resident Evil θα έλεγαν τα καλύτερα. Βασικά Shinji Mikami και τελειώνει απλά εκεί η κουβέντα. 1
icenex Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Παραμένει remake όμως και το καλύτερο από όλα imho. Ελπίζω να ξανά γίνει remake μαζί με το Zero και το Veronica, μιας και τα καλά RΕ τελειωσαν με το 4. Τα 5-6 είναι μούφα και δεν αξίζουν remake imho, εκτος άμα τα αλλάξουν τελείως. Πολύ action χωρίς λόγο. Να ειμαι ειλικρινης εχω να τα παιξω τα συγκεκριμενα παιχνιδια απο τοτε που βγηκαν πριν γινουν HD. Λογικα θα πιασω το 1 καποια στιγμη zero k veronica και μετα βλεπουμε μιας και εχω αγορασει ολο το bundle που εδινε το humble με ολα τα RE. 1
Chaos3X Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, icenex είπε Να ειμαι ειλικρινης εχω να τα παιξω τα συγκεκριμενα παιχνιδια απο τοτε που βγηκαν πριν γινουν HD. Λογικα θα πιασω το 1 καποια στιγμη zero k veronica και μετα βλεπουμε μιας και εχω αγορασει ολο το bundle που εδινε το humble με ολα τα RE. Σε κονσόλα; Επεξ/σία 22 Απριλίου 2023 από Chaos3X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα