Nightfall4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Για το συγκεκριμενο παιχνιδι θυμαστε αν εχουν βγει γενικος patches και updates?
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Nightfall4 είπε Για το συγκεκριμενο παιχνιδι θυμαστε αν εχουν βγει γενικος patches και updates? Πηγες στην σελιδα του στο steam και δεν ειδες τιποτα? 1
Nightfall4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πηγες στην σελιδα του στο steam και δεν ειδες τιποτα? πηγα στο steam αλλα δεν ειδα κατι https://store.steampowered.com/app/883710/RESIDENT_EVIL_2__BIOHAZARD_RE2/ Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από Nightfall4
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Nightfall4 είπε Πανε απο 1 λεπτο μαλλον δεν εψαξες. Αν εψαχνες παραπανω θα εβλεπες κατω απο τα achievements/βαθμολογιας στο metacritic που λεει View Update History.......
Nightfall4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πανε απο 1 λεπτο μαλλον δεν εψαξες. Αν εψαχνες παραπανω θα εβλεπες κατω απο τα achievements/βαθμολογιας στο metacritic που λεει View Update History....... σε ευχαριστω φιλε μου το βρηκα να σε καλά
7nisiotis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 https://www.dsogaming.com/news/resident-evil-3-remake-covers-have-been-leaked-online/ 1
Greygore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Meanwhile, εδώ και κάποιες μέρες εμφανίστηκε νέο achievement στο Steam entry του παιχνιδιού (hidden, με όνομα EN_name που είναι προφανώς placeholder, link απο completionist.me, το οποίο κάνει datamine κατ'ευθείαν απο το Steam API), αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει νέο DLC ή ίσως κάποιο interim chapter ως πρόλογος του RE3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Φούστα or no φούστα?! Ξεκινάω το betting! Λέω χωρίς φούστα η Jill.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Φούστα or no φούστα?! Ξεκινάω το betting! Λέω χωρίς φούστα η Jill. Ποντάρω φούστα με κολάν για να τα έχουν καλά με όλους. Στο μεταξύ έχουν κάνει τη Jill να μοιάζει με τη Milla Jovovich από τις ταινίες ή είναι η ιδέα μου;
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μικρη σημασια εχει μπροστα σε αυτα που θα βγουν αργοτερα απο mods
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Ποντάρω φούστα με κολάν για να τα έχουν καλά με όλους. Στο μεταξύ έχουν κάνει τη Jill να μοιάζει με τη Milla Jovovich από τις ταινίες ή είναι η ιδέα μου; Πιο πολύ σε νέα Keira Knightley μου βγάζει tbh. Φούστα για την αρχή και μετά αλλαγή σε κάτι πιο tactical όπως έκανε ο Leon στο 2. 2
Skywalker333 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πιο πολύ σε νέα Keira Knightley μου βγάζει tbh. Φούστα για την αρχή και μετά αλλαγή σε κάτι πιο tactical όπως έκανε ο Leon στο 2. Αυτο! με το που ειδα την εικονα, αυτο ακριβώς μου ηρθε στο μυαλό
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, tonkpils είπε Nemesis or Pursuer , γιατί έχετε τόσο μεγάλα δόντια; Fixed O Mr. X είναι στο 2 και είναι 'unofficial' name. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Προτιμώ τον Nemesis της ταινίας εμφανισιακά.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα