Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 2 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά έκανα ενημέρωση στους drivers της κάρτας γραφικών και πλέον όλα πάνε ρολόι (είχαν εγκατασταθεί του 2017 drivers). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για την βοήθεια (απενεργοποίησα και την game bar, μου φαίνεται τα windows 10 έχουν αρκετές άχρηστες ρυθμίσεις). Βασικά πιστεύω ότι τα 7αρια ήταν το καλύτερο σύστημα, αλλά δυστυχώς λόγω διακοπής υποστηρίξεως της Microsoft απ' το 20 μας αναγκάζει να βάλουμε τα 10 τα οποία δεν τα γουστάρω καθόλου

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηθελα τοσο καιρο να το παιξω αλλα δεν εβρισκα χρονο.

ΠΑΡΑ πολυ ευχαριστημενος, το παιχνιδι σε εχει στην τσιτα αρκετα.

Πολυ καλο ηχος, το μονο που με χαλαει ειναι αυτη η γυαλαδα στα γραφικα με SMAA.

Εχετε και οι υπολοιποι τρομερα frame drops σε διαφορες σκηνες, ειδικα cutscenes?

Ενω κραταει χαλαρα 60αρι με utilization <80% ξαφνικα πεφτει στα 30 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, devil-ji είπε

Εχετε και οι υπολοιποι τρομερα frame drops σε διαφορες σκηνες, ειδικα cutscenes?

Ενω κραταει χαλαρα 60αρι με utilization <80% ξαφνικα πεφτει στα 30 

Ρίξε τα graphs άμα σε ενοχλεί τόσο. ;) Δυστυχώς το ΑΑ του game είναι λίγο τραγικό.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
Στις 18/8/2019 στις 10:51 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Ο gamer έχει Win10 εδώ και καιρό.

Πίστεψέ με και με τα 7 μια χαρά παίζουν τα παιχνίδια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikarus260 είπε

Ναι αλλα δεν είσαι "true gamer", οποτε κανόνισε να αλλάξεις για να μην σε κοροϊδεύουν όλοι οι άλλοι "true gamers". :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ναι αλλα δεν είσαι "true gamer", οποτε κανόνισε να αλλάξεις για να μην σε κοροϊδεύουν όλοι οι άλλοι "true gamers". :P

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αν εννοείς για τα windows, έχω πει πιο πάνω ότι έχω τα 10, απλά τα έχω αναγκαστικά λόγω του ότι απ' το 20 δεν θα υποστηρίζει η microsoft τα 7ρια. Το ότι δεν τα γουστάρω δεν σημαίνει ότι θα με κοροϊδεύουν οι άλλοι.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ikarus260 είπε

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αν εννοείς για τα windows, έχω πει πιο πάνω ότι έχω τα 10, απλά τα έχω αναγκαστικά λόγω του ότι απ' το 20 δεν θα υποστηρίζει η microsoft τα 7ρια. Το ότι δεν τα γουστάρω δεν σημαίνει ότι θα με κοροϊδεύουν οι άλλοι.

Πρώτον κάνω πλακα και για αυτό υπάρχει " :P " στο τέλος, δεύτερον το support σταματάει, όχι να λειτουργούν. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Πρώτον κάνω πλακα και για αυτό υπάρχει " :P " στο τέλος, δεύτερον το support σταματάει, όχι να λειτουργούν. ;)

Σαφέστατα, όπως λειτουργούνε και τα xp και τα 98 αν τα έχεις. Όσο για την πλάκα, κατάλαβα ότι έκανες πλάκα, απλά δεν κατάλαβα πάνω σε τι 😉. Νομίζω όμως ότι έχουμε βγει αρκετά εκτός θέματος και θα μπει κανένας moderator και θα μας την πει

Επεξ/σία από ikarus260
  • Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, ikarus260 είπε

Ναι με αισθητά χαμηλότερο performance(Battlefield π.χ.) και δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάνεις τα Gears of War, Forza κλπ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι με αισθητά χαμηλότερο performance(Battlefield π.χ.) και δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάνεις τα Gears of War, Forza κλπ..

Μόνο οι αναρχικοί και οι μπαχαλάκιδες είναι ακόμα με 7ρια, νταζλοντέρια και ιστορίες για αγρίους. Ο σωστός αριστερός έχει 10ρια με κλειδάκι στα 3 ευρώ.😂

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Δεν είχα σκοπό να αλλάξω τα 7 ακόμα και αν σταματούσε η υποστήριξη. Δεν έκανα format χρόνια (μόνο παιχνίδια και ταινίες στον σταθερό) *** στον φορητό. πριν λίγο καιρό θέλησα να βάλω xbox wireless χειριστήριο που ήθελε πατέντα στα 7 άρια. Λέω ***  θα δοκιμάσω τα 10. Αγοράζω κλειδί 5€ για pro και άλλα 10€ για office 19 και κάνω install. Δεν γυρνάω στα 7 με τίποτα, ακόμα και αν πάρει παράταση η υποστήριξη μέχρι 2100. Το μόνο που θέλουν τα 10 άρια είναι να βάζεις καθυστέρηση κάποιες μέρες (εγώ βάζω 15) τα updates σε περίπτωση που κάποιο προκαλεί κάτι. 

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...