xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Αυτό είναι mod!!!! This mod completely removes Mr. X from Resident Evil 2 Remake 1
D.Luffy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 10/3/2019 στις 2:59 ΠΜ, John-lamia είπε Έχει πολύ ωραία γραφικά αλλά δεν πιστεύω ότι θα κρατήσει σε βάθος χρόνου όπως το παλιό. Μου φαίνεται ότι είναι για "παιδιά". Απλά το ήθελα με Pre-rendered graphics. Μερικά σχόλια από μένα: 1) Ούτε το παλιό RE2 κράτησε σε βάθος χρόνου όσο αναφορά τα γραφικά. 2) Το gore που έχει το remake λόγω της λεπτομέρειας στα γραφικά ούτε καν συγκρίνεται με τα blocky μοντέλα του original. Οπότε το σχόλιο ότι είναι για "παιδιά" μου φένεται εντελώς παράλογο. Μήπως απλά εσύ "μεγάλωσες" λίγο από τότε που έπαιξες το πρώτο πριν από 20 χρόνια? Λέω εγώ τώρα... 3) Τα pre-rendered graphics είχαν νόημα σε εκείνες τις εποχές που δεν υπήρχε η απαραίτητη επεξεργαστική ισχύς για να αποδοθεί κάτι με λεπτομέρειες. Είναι απλά αστείο να μιλάμε για pre-rendered graphics το 2019 που σε μερικά πράγματα real-time έχουμε ξεπεράσει και παλιότερες cgi movies: Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από D.Luffy 4 1
John-lamia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, D.Luffy είπε Μερικά σχόλια από μένα: 1) Ούτε το παλιό RE2 κράτησε σε βάθος χρόνου όσο αναφορά τα γραφικά. 2) Το gore που έχει το remake λόγω της λεπτομέρειας στα γραφικά ούτε καν συγκρίνεται με τα blocky μοντέλα του original. Οπότε το σχόλιο ότι είναι για "παιδιά" μου φένεται εντελώς παράλογο. Μήπως απλά εσύ "μεγάλωσες" λίγο από τότε που έπαιξες το πρώτο πριν από 20 χρόνια? Λέω εγώ τώρα... 3) Τα pre-rendered graphics είχαν νόημα σε εκείνες τις εποχές που δεν υπήρχε η απαραίτητη επεξεργαστική ισχύς για να αποδοθεί κάτι με λεπτομέρειες. Είναι απλά αστείο να μιλάμε για pre-rendered graphics το 2019 που σε μερικά πράγματα real-time έχουμε ξεπεράσει και παλιότερες cgi movies: Απλά κρατάει το μοτίβο των γραφικών κάπως χαμηλά σε θέμα pegi 18+. Πάντως θέλει πολύ vram για αυτά δίνει. Και το στιλ τρόμου που προσφέρει είναι περισσότερο "τρέχω μην με βρει" πάρα ατμοσφαιρικό. Περισσότερο με είχαν αγγίξει οι επανεκδόσεις 1 και zero. Καμία περιοχή η δωμάτιο δεν μου προκάλεσε δέος και τρόμο. Απλά απ τα 2d games της τότε εποχής να πας σε 3d περιβάλλον ήταν πολύ έντονο. Νταξ καλό είναι, απλά το ήθελα κάπως αλλιώς.... Ήθελα τέτοιο στιλ γραφικών με περισσότερες λεπτομέρειες εφέ κτλπ 8 ώρες πριν, firepc είπε τσουρεκια μας τα χουν κανει με τον mr. X Παίζει κανένα mod να τον καταργήσουμε απ το παιχνίδι; Είναι πολύ σπαστικός, με έκανε να πηγαίνω "το γύρο" για να πάω σε ένα δωμάτιο για να κάνω αυτό που ήθελε το παιχνίδι. Για να κάνεις την δουλειά σου πρέπει να του ρίχνεις συνέχεια και να κάθετε κάτω διαφορετικά άμα θες να κάνεις οικονομία στις σφαίρες πρέπει να το αποφεύγεις. Κατέβασα treiner που έχει να πέφτει με μια σφαίρα και όλα οκ. Όλο το παιχνίδι σε αυτόν τον π&π@ρα στηρίζετε....... Μόλις τον ακυρώνεις βρίσκεις την ησυχία σου. Γίνετε ποιο RE clasic
Ison_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, John-lamia είπε Ήθελα τέτοιο στιλ γραφικών με περισσότερες λεπτομέρειες εφέ κτλπ Από πού είναι αυτό;
Deus ex machina Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, Ison_ είπε Από πού είναι αυτό; Από το τρισμέγιστο remake του Resident Evil 1 😎 4
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, John-lamia είπε Απλά κρατάει το μοτίβο των γραφικών κάπως χαμηλά σε θέμα pegi 18+. Πάντως θέλει πολύ vram για αυτά δίνει. Και το στιλ τρόμου που προσφέρει είναι περισσότερο "τρέχω μην με βρει" πάρα ατμοσφαιρικό. Περισσότερο με είχαν αγγίξει οι επανεκδόσεις 1 και zero. Καμία περιοχή η δωμάτιο δεν μου προκάλεσε δέος και τρόμο. Απλά απ τα 2d games της τότε εποχής να πας σε 3d περιβάλλον ήταν πολύ έντονο. Νταξ καλό είναι, απλά το ήθελα κάπως αλλιώς.... Ήθελα τέτοιο στιλ γραφικών με περισσότερες λεπτομέρειες εφέ κτλπ Παίζει κανένα mod να τον καταργήσουμε απ το παιχνίδι; Είναι πολύ σπαστικός, με έκανε να πηγαίνω "το γύρο" για να πάω σε ένα δωμάτιο για να κάνω αυτό που ήθελε το παιχνίδι. Για να κάνεις την δουλειά σου πρέπει να του ρίχνεις συνέχεια και να κάθετε κάτω διαφορετικά άμα θες να κάνεις οικονομία στις σφαίρες πρέπει να το αποφεύγεις. Κατέβασα treiner που έχει να πέφτει με μια σφαίρα και όλα οκ. Όλο το παιχνίδι σε αυτόν τον π&π@ρα στηρίζετε....... Μόλις τον ακυρώνεις βρίσκεις την ησυχία σου. Γίνετε ποιο RE clasic ε άμα δεν γκρίνιαζες τόσο θα έβλεπες το ποστ μου πάνω πάνω στην σελίδα που έβαλα για το mod που τον αφαιρεί! και μάλιστα ακριβώς πάνω από το σχόλιο που έκανες quote Αφού δε βλέπεις καλά τα ποστς εδώ, γιατί θες διαφορετικά να φαινόταν το παιχνίδι,δε θα το καταλάβαινες αλλά ναι ο mrX μια μαλακία και μισή είναι που έβαλαν οι devs για να σε αγχώνει χωρίς ουσιαστικό λόγο και απλώς να παρατείνει την διάρκεια που θα ασχοληθείς,ενω αν τον είχαν σα τον κλασικό όλα κομπλε! Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από xtrmsnpr 1
ilos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Ας αφαιρέσουμε και τα ζόμπια, τα ντόπερμαν και τους lickers και ας το κάνουμε walk simulator😁. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα φωνάζει πάλι ο φουλγκορ αλλά άμα στα κάνει τσουρέκια μπορούσες εύκολα D1 να τον παγώσεις με trainer σε ένα σημείο . Φαντάζομαι το ίδιο κάνει το mod και τον αφήνει μετά στα scripted events για να μην έχεις game breaking bug . Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros
icenex Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετα απο τα βιντεακια που ποσταρανε καποια παιδια εδω μεσα και ακολουθησα περιπου τις στρατηγικες στα βιντεακια και οντας λιγο πιο κουλος μιας και παιζω απο το ps4( ειπαμε ποσταρω εδω και οχι στις κονσολες επειδη ειμαι πρωτα pc gamer αλλα θα το ποσταρω και εκει ετσι για να ειμαι σωστος) Καταφερα να βγαλω s+ rank στο hardcore μπορω να πω οτι με ψιλοδυσκολεψε και πεθαινα καμια 10αρια φορες μεχρι να καταφερω να φτασω στο πρωτο save γιατι ηθελα να κανω clean run οπως στα βιντεακια που μου προτειναν τα παιδια.Γενικα πεθαινα 2-3 φορες μεχρι να καταφερω να φτασω στο 2 και 3 save τελικα μετα κοπων και βασανων το μαρτυριο μου τελειωσε τωρα λογικα θα αρχισω το δευτερο run με claire αλλα θα διασκεδασω με τα οπλα που ξεκλειδωσα.Αξιζε ολο αυτο λογικα ισως ξεκινησω και για την claire s+ rank αλλα τετοιο αχγος δεν θελω να το ξαναπερασω συντομα παντως ευχαριστω τα παιδια που ποσταραν τα βιντεακια βοηθησαν παρα πολυ. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από icenex 3
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Το παιχνιδι παντως εχει και επιλογη για Easy δυσκολια που και οι σφαιρες ειναι πολλες και φυσικα οπως και στο normal τα saves απειρα. Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο καποιος να βαλει cheats,αλλα περι ορεξεως... 1
John-lamia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο καποιος να βαλει cheats,αλλα περι ορεξεως... Για να τρολαρουμε τους devs που έβαλαν τον Mr X να σε κυνηγάει σε όλο το παιχνίδι για να το κάνουν και καλά ποιο αγχωτικό. Υ. Γ Πάντως ο fx 8350 μια χαρά το πάει. Η 970 gtx κολοσε λόγο μνήμης. Ούτε πολύ ram τρώει κ ας έχει ένα σορό εφέ. Τα πέταξαν όλα στην vram.... 1
firepc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 αφηστε ρε τον mr. X ησυχο, την δουλεια του κανει και αυτος
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, firepc είπε αφηστε ρε τον mr. X ησυχο, την δουλεια του κανει και αυτος Σα πλασιέ της χερπαλαηφ είναι πού προσπαθεί με το ζόρι να σου πουλήσει πράματα 🤣🤣🤣
D.Luffy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Σα πλασιέ της χερπαλαηφ είναι πού προσπαθεί με το ζόρι να σου πουλήσει πράματα 🤣🤣🤣 Να μια ωραία ιδέα για mod! Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από D.Luffy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα