phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δεν ξέραμε ότι απαγορεύεται να μη σου αρέσει κάτι, αλλά και να εκφράζεσαι σχετικά.
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ λαθος δικο μου. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Fulgore
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Είδα τρενάκι και μπήκα Άντε και προσεχώς γκουσγκουνης mod να το κάνουν τελείως @@@ Από content θα βγει τίποτα ; το 3 είχε και την ιδέα να σε κυνηγάει αλλά σου έδινε και drops αν τον εριχνες αν θυμάμαι καλά ειχε και weapons case Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros
Gorbatsof Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ειστε με τα καλα σας και οι δυο σας,τα σκεφτεστε αυτα που γραφετε? Ειπε κανεις πουθενα''μην βαλει κανεις οτι Mod εχει βγει''ή ''οποιος βαλει οτι Mod εχει βγει ειναι ....''? Εχουμε δικαιωμα να πουμε την αποψη μας αν καποιο mod μας αρεσει ή οχι?Η πρεπει να ζητησουμε την αδεια σας για αυτο? Επισης δεν εχουμε θεμα που βγαινουν mods γενικα και αοριστα γιατι ορισμενα απο αυτα ειναι πολυ χρησιμα κιολας οπως η 1προσωπου πλευρα ή τα στατιστικα στους εχθρους. Το προβλημα ειναι οτι ορισμενα απο τα mods οπως τα πιο πισω τα προβαλουν πολλοι στο youtube επειδη το παιχνιδι ειναι δημοφιλες. Ναι προσωπικα δεν θελω το εν λογω παιχνιδι να μεινει στην μνημη του κοσμου για αυτα τα mods που βλεπει δεξια και αριστερα στο youtube. Με αυτους εχω κυριως το θεμα οσον αφορα τα mods και οχι με τα ιδια αυτα καθαυτα. Σε ποια γκρινια και μιρλα αναφερεστε λοιπον,και απο ποτε το να εκφρασει καποιος την αποψη σου για κατι αν δεν του αρεσει θεωρειται μιρλα και γκρινια? Δε μας νοιάζει τι θες.Καποιοι έφτιαξαν κάποια mods αστεία και κανεις λες και κατέστρεψαν πίνακα δύο αιώνων.Καλως τα φτιάξανε τα mods και καλώς κάποιοι θα τα βάλουν ή δε θα τα βάλουν .Δε σε υποχρεώνει κανείς να τα βάλεις.Και μόνο που πιστεύεις ότι το παιχνίδι θα μείνει στη μνήμη του κόσμου για τα mods,δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω. 1 1
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Να σου θυμισω οτι σχολιαζουμε στο θεμα του Resident evil 2 οπου ο καθενας εχει δικαιωμα αν θελει να πει την γνωμη του θετικη ή αρνητικη για το οτιδηποτε,αρα και για mods. Ουτε απαγορεψε κανεις σε κανενα να βαλει το οποιοδηποτε mod,ουτε ανεφερε κανεις οτι ειναι υποχρεωτικο να τα βαλεις οπωσδηποτε. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Fulgore
icenex Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Και μονο που σκεφτηκες οτι καποια χαζα Mods θα καταστρεψουν το παιχνιδι τα οποια δεν απευθυνονται σε ολους και κανεις λες και και ηρθε καποιος σπιτι σου και το βανδαλισε εγω δεν εχω να πω κατι παραπερα.Αλλο να πεις την γνωμη σου και αλλο να κανεις σαν υστερικος για κατι προαιρετικο-αστειο-τραγικο- οπως θες πες το.Αυτα απο εμενα δεν το συνεχιζω. Ps Εγω να πω την γνωμη μου για αυτα? Τα θεωρω αστεια και γελασα που τα ειδα στο youtube δεν σκεφτηκα ουτε για μια στιγμη οτι καταστρεφουν την εικονα του παιχνιδιου γιατι δεν ειναι εργο αυτων που φτιαξανε το παιχνιδι απο εκει κ επειτα επελεξα να μην τα βαλω.end of story.ουτε drama ουτε τιποτα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από icenex 2
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ θα το εχω αυτο υποψη μου αλλη φορα να μην ξανασχολιαζω mods στο forum. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Fulgore
D.Luffy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Ναι προσωπικα δεν θελω το εν λογω παιχνιδι να μεινει στην μνημη του κοσμου για αυτα τα mods που βλεπει δεξια και αριστερα στο youtube. Δεν νομίζω ότι το εν λόγω παιχνίδι θα μείνει στη μνήμη μας γι αυτά τα χιουμοριστικά και εντελώς προαιρετικά mods στο tube, αλλά για το πόσο γαμάτο survival horror ήταν. Τουλάχιστον όχι στο παρόν νήμα και σε όσους συμμετέχουμε.
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Δεν νομίζω ότι το εν λόγω παιχνίδι θα μείνει στη μνήμη μας γι αυτά τα χιουμοριστικά και εντελώς προαιρετικά mods στο tube, αλλά για το πόσο γαμάτο survival horror ήταν. Τουλάχιστον όχι στο παρόν νήμα και σε όσους συμμετέχουμε. Δεν ειπα πουθενα αυτο το πραγμα για το εδω forum. Τελος παντων,κανω και εγω λες και τετοιου ειδους απαντησεις μου κανουν εντυπωση ή ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο. Προφανως καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι καποιοι μπορει να βρουν τα εν λογω mods(και οχι μονο)αστεια,ενω καποιοι αλλοι οχι. Τα εσβησα και τα προηγουμενα για να τελειωνει το θεμα απο μενα.
D.Luffy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Προφανως καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι καποιοι μπορει να βρουν τα εν λογω mods(και οχι μονο)αστεια,ενω καποιοι αλλοι οχι. Προφανώς και κάποιοι μπορεί να μη βρουν αστεία τα εν λόγω mods. Ούτε εγώ βρήκα αστεία εκείνα με το βρακί. Το να ντρέπομαι όμως για το πως θα μείνει κάποιο παιχνίδι στη μνήμη του κόσμου αντί στη δική μου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αρκούμαι στο γεγονός ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να παίξω το παιχνίδι με αυτά. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από D.Luffy
ADHD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Τώρα οκ αν είναι να σχολιάζουμε το κάθε mod στο nexus η το κάθε parody video που έχει βγει στο yt ζήτω που καήκαμε.. my2c και τέλος από εμένα.
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Προφανώς και κάποιοι μπορεί να μη βρουν αστεία τα εν λόγω mods. Ούτε εγώ βρήκα αστεία εκείνα με το βρακί. Το να ντρέπομαι όμως για το πως θα μείνει κάποιο παιχνίδι στη μνήμη του κόσμου αντί στη δική μου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αρκούμαι στο γεγονός ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να παίξω το παιχνίδι με αυτά. Προφανως το ''ντρεπομαι'' ή το ''να μεινει στην μνημη του κοσμου'' ηταν σχημα γραπτου λογου υπο την εννοια οτι καταστρεφουν την ολη ατμοσφαιρα του παιχνιδιου,που υποτιθεται ειναι και το πραγμα που ζητουσε ο κοσμος σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια 5 και 6. Μπορεις να πεις οτι με χαλασε λιγο παραπανω σαν βετερανος της εν λογω σειρας. Εκει πηγαινε και το αρχικο σχολιο μου του πως φανταζεται καποιος το παιχνιδι για να μπει στον κοπο να βγαλει πχ mod με τον mrX με βρακι.
icenex Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Προφανως τα εν λογω Mods υπαρχουν για αυτους που θα τα βαλουν για να κανουν ενα horror game πιο αστειο η πιο γελοιο οπως θες πες το και θα ελαφρυνουν την ατμοσφαιρα οταν εχουν βαρεθει την vanilia εκδοση.Ποιος σου ειπε να σταματησεις να σχολιαζεις το μονο που σας ειπαμε 2-3 απο εμας ειναι οτι απο τα σχολια σας κανετε σαν υστερικα λες και σας εβαλαν με το ζορι τα εν λογω mod στο παιχνιδι σας και δεν μπορειτε να τα βγαλετε.Οταν απο τα σχολια σας κανετε λες και ηρθε το τελος του κοσμου ειναι φυσικο κ επομενο καποιοι απο εμας που τα παιρνουμε πιο αναλαφρα ολα αυτα να σας απαντησουμε αναλογως οποτε δεν καταλαβαινω σχολια τυπου "Τελος παντων,κανω και εγω λες και τετοιου ειδους απαντησεις μου κανουν εντυπωση ή ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο. Προφανως καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι καποιοι μπορει να βρουν τα εν λογω mods(και οχι μονο)αστεια,ενω καποιοι αλλοι οχι." Δηλαδη εμεις ειμαστε οι κακοι της υποθεσης που σας την λεμε επειδη κανετε ετσι για ενα Mod που δεν ειναι υποχρεωτικο???Και εγω ειπα την γνωμη μου για τα Μοds αυτα και θεωρω υπερβολικη την αντιδραση σας γιατι ξαναλεω δεν ειναι κατι που τα εχετε αναγκαστικα στο αγαπημενο σας παιχνιδι..Αν τα ειχατε τοτε κανεις δεν σας ελεγε οτι εχετε αδικο για οποια σχολια κανατε κ αν βρισκατε προσβλητικα τα εν λογω mod. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από icenex 2
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Οπως ειπα και πιο πισω,επειδη οπως φαινεται ειναι κατακριτεο απο ορισμενους ο σχολιασμος/αποψη των mod ενος παιχνιδιου το κραταω σαν παραδειγμα να αποφευγω να αναφερομαι στο μελλον.Παμε παρακατω. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα