noFEARgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Rog-x φαινεται ενδιαφερον θες να το κανεις share το ini ;
bilya Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 παίδες απο που κατεβάζουμε καλά mods θα με ενδιέφεραν mods για όπλα κυρίως. Επίσης έχει παίξει κανείς το Noir? Λίγο το προσπάθησα κ μου φανηκε απίστευτα δύσκολο. βεβαία γίνεται απίστευτα τρομακτικό (εδώ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο κ η ηλικία ) Spoiler
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Για πείτε όμως. Αν και είναι εντελώς διαφορετικά, ποιο σας άρεσε πιο πολύ; RE2 remake η RE7; το 7 το θεωρώ πολυ ανώτερο.
D.Luffy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Για πείτε όμως. Αν και είναι εντελώς διαφορετικά, ποιο σας άρεσε πιο πολύ; RE2 remake η RE7; το 7 το θεωρώ πολυ ανώτερο. Εγώ πάλι θεωρώ το RE2 remake πολύ ανώτερο του RE7. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, σε γραφικά, σε ατμόσφαιρα, σε story, σε gameplay, σε replayability, σε ήχο, σε ποικιλία εχθρών, σε ποικιλία όπλων και γενικώς σε ό,τι άλλο μπορώ να φανταστώ... Και ειδικά σε θέμα σασπένς, προτιμώ να με καταδιώκει ένα σιωπηλό, επιβλητικό, δύμετρο bioweapon-τέρας παρά ένας βλάχος με γυαλιά και τσεκούρι που μουρμουρίζει "here piggy, piggy"... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από D.Luffy 3
ADHD Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, phanispal είπε Σε τι ακριβώς; R T X, H D R, 4 K και hairworks τι αλλο??
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Ασυζητητί καλύτερο το RE 2 remake. 2
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, phanispal είπε Σε τι ακριβώς; Gameplay, story, γραφικα. Γενικώς ρωτάω σαν σύνολο.
D.Luffy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Gameplay, story, γραφικα. Γενικώς ρωτάω σαν σύνολο. Αν ισχυριστούμε ότι τουλάχιστον το story είναι υποκειμενικό, το RE2 remake έχει αναμφισβήτητα καλύτερα γραφικά. Από gameplay, αν και μοιάζουν αρκετά σε inventory management και απλούς γρίφους, το RE2 remake έχει περισσότερη ποικιλία σε οπλισμό καθώς και σε interaction με εχθρούς όπως πχ διαμελισμός: Για να μην παρεξηγηθώ, μου άρεσε το RE7 αλλά το βάζω πιο πίσω από τα κλασικά της σειράς RE0, RE1, RE2/remake, RE3, RE Veronica και RE4. Απλώς για μένα ήταν καλύτερο από τα RE5, RE6 καθώς ξαναγύριζε στις ρίζες του survival horror. Αλλά μέχρι εκεί. Από κει και πέρα έπασχε αρκετά από έλλειψη φαντασίας στον σχεδιασμό των εχθρών. Οι molded ήταν το ίδιο, generic, άμορφο πλάσμα με λίγες παραλλαγές. Ήταν ωραίο και ατμοσφαιρικό όσο ήμουν στο σπίτι των Bakers, από κει και πέρα όμως, άρχιζε η κατρακύλα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από D.Luffy
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ιδια η Capcom εβγαλε δηλαδη οτι το RE2 ειναι 3φορες πιο δημοφιλες απο το 7 και φυσικα κριτικες και υποδοχη σε metacritic ή ακομα και steam ειναι κατα πολυ υπερ του RE2 remake. ΤΟ πρωτο Resident evil παιχνιδι στο steam με υπερβολικα θετικες κριτικες ever https://store.steampowered.com/app/883710/RESIDENT_EVIL_2__BIOHAZARD_RE2/ Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Fulgore
ROG-X Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) To postimage τα εχει παιξει... η πρωτη ειναι ανεβασμενη σε Postimage. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από ROG-X 1
godfather0991 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Το έπαιξα και εγώ ολόκληρο. Μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Μόνο που αν είσαι χρόνια παίχτης resident evil ακόμα και στο τελευταίο επίπεδο είναι πολύ εύκολο. Επίσης είχα ξεχάσει πόσο μικρά ήταν τα παλιά resident evil Άξιζε όμως σαν παιχνίδι και νομίζω πέτυχε τον σκοπό του, να νιώσουμε οι μεγαλύτεροι νοσταλγία και να ευχαριστηθούμε ένα πολύ καλό resident evil, και οι νεότεροι να παίξουν ένα πολύ καλό survival horror. Υ.Σ. Μου άρεσε που επιτέλους το resident evil επέστρεψε στο μονοπάτι του καλού survival horror και όχι third person shooter
ikarus260 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Και το 7 ήταν πολύ καλό, αλλά δεν συγκρίνεται με το 2, κατ' αρχήν είναι τελείως διαφορετική η νοοτροπία και η φιλοσοφία τους. Όσο για τη διάρκεια του remake πιστεύω ότι η διάρκειά του ήταν πολύ καλή, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για remake, το οποίο σημαίνει ότι για να το κάνεις μεγαλύτερο πιθανόν θα πρέπει να βάλεις και πράγματα που ξεφεύγουν από το αρχικό αρκετά και έτσι από κει και πέρα θα μιλάμε για άλλο παιχνίδι πλέον. Επίσης έχει και 4 σενάρια μέσα τα οποία δεν σε κάνουν να βαρεθείς στην πραγματικότητα που σημαίνει ότι στο νερό θες για όλο μαζί το παιχνίδι τουλάχιστον 30 ώρες διάρκειας. Άμα δε το παίξεις και στα 3 επίπεδα τότε πάμε πολύ πιο πάνω. Μακάρι η capcom να συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία και να μην μας ξαναγυρίσει σε εποχές 4-5-6 τα οποία ξεφεύγουν απ' την έννοια του survival horror. Και ναι, άμα το 3 είναι σαν το 2 το remake του με το καλό να έρθει και σκέφτομαι ότι αν εδώ ο mr X μας κυνηγούσε σε όλο το παιχνίδι και τα κάναμε πάνω μας, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει με τον nemesis που ούτως η άλλως στο original μας είχε γίνει εφιάλτης
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, ROG-X είπε To postimage τα εχει παιξει... η πρωτη ειναι ανεβασμενη σε Postimage. Παρατήρησα και στο Metro Exodus που πόσταρες, έχεις κάνει καλή δουλειά γενικά, αλλά έχεις πειράξει αρκετά την χρωματική παλέτα προς το ψυχρό και μπλεδίζει λίγο το IQ. Επίσης, νομίζω το 'χεις παρακάνει λίγο με το sharpness στο RE και κάποια δεν δείχνουν καλά, όπως τα μαλλιά της Claire. Θέλει να 'ναι λίγο πιο soft, κατά τα άλλα η ψύχρα ταιριάζει στο RE.
firepc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 4M πωλησεις το game, ενα μηνα μετα https://www.dsogaming.com/news/resident-evil-2-remake-has-shipped-4-million-copies-in-its-first-month/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα