Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Στις 20/2/2019 στις 11:27 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Τότε θα είναι proper X Gon' Give It to Ya What?
ROG-X Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Reshade 4K Project Reality Μην δωσω screens απο Metro Exodus με το Project Reality, γιατι βλέπω να γυρνανε ομαδικα σε DX11. 😂 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από ROG-X 1
aekoupoli Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 υπαρχει ετοιμο για reshade?Η εσυ το εφτιαξες?
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, ROG-X είπε Reshade 4K Project Reality Μην δωσω screens απο Metro Exodus με το Project Reality, γιατι βλέπω να γυρνανε ομαδικα σε DX11. 😂 Για δώσε και κανένα με RT στο metro .....
ROG-X Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Για δώσε και κανένα με RT στο metro ..... Αν σου δωσω photo με σχεση το RT θα κατουρισεις τις πανες σου.... 😁σκουπιδο-RT. 6 λεπτά πριν, aekoupoli είπε υπαρχει ετοιμο για reshade?Η εσυ το εφτιαξες? Δικο μου ειναι, ωρες πολλες να το σεταρω πανω σε ολα τα games. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από ROG-X 1
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, ROG-X είπε Reshade 4K Project Reality Μην δωσω screens απο Metro Exodus με το Project Reality, γιατι βλέπω να γυρνανε ομαδικα σε DX11. 😂 Τι ειναι το reahade project reality? Το κλασικο reshade που ξερουμε?
ROG-X Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, giorgosmcmc είπε Τι ειναι το reahade project reality? Το κλασικο reshade που ξερουμε? Η ονομασια Project Reality ειναι για το πως αντιλαμβανομαι την εικονα.
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ROG-X είπε Αν σου δωσω photo με σχεση το RT θα κατουρισεις τις πανες σου.... 😁σκουπιδο-RT. Δικο μου ειναι, ωρες πολλες να το σεταρω πανω σε ολα τα games. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα... Και εγώ με reshade παίζω τα πάντα. Αλλά μην προσπαθείς να πείσεις ότι με reshade θα φτιάξεις RT αποτέλεσμα... Εξαλου και σε Dx12 υπάρχει το nvidia experience για βελτίωση χρωμάτων και sharpen. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr2
ROG-X Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα... Βαλε τον ολετηρα των visuals (DLSS) και παιξε με την αθλιοτητα ANSEL μπας και παρεις λιγο quality. 😁
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, ROG-X είπε Reshade 4K Project Reality Μην δωσω screens απο Metro Exodus με το Project Reality, γιατι βλέπω να γυρνανε ομαδικα σε DX11. 😂 Επος παρα πολυ καλη δουλεια μπραβο rog εχεις μερακι και εσυ.
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ROG-X είπε Βαλε τον ολετηρα των visuals (DLSS) και παιξε με την αθλιοτητα ANSEL μπας και παρεις λιγο quality. 😁 Δεν πειράζει. Θα μάθεις κάποια στιγμή.
ROG-X Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Επος παρα πολυ καλη δουλεια μπραβο rog εχεις μερακι και εσυ. 5 χρονια εχω λιωσει τα ματια μου 14 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα... Και εγώ με reshade παίζω τα πάντα. Αλλά μην προσπαθείς να πείσεις ότι με reshade θα φτιάξεις RT αποτέλεσμα... Εξαλου και σε Dx12 υπάρχει το nvidia experience για βελτίωση χρωμάτων και sharpen. Το reshade ειναι το απολυτο εργαλειο και προφανως δεν ειναι για αμπαλους! Μπορεις να κανεις πραγματα που δεν μπορεις να φανταστεις. Χρονο να αφιερωσεις... Δεν ειναι ενα slider για περα δωθε. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από ROG-X 1
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά σας παρακαλώ μη κλειδωσει και αυτο το topic, ας επανέλθουμε στο κυρίως θεμα. Ευχαριστώ.
ROG-X Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παντως πρεπει να παιξεις και τα δυο story! Με μπουσουλα το παλιο, εφτιαξε παιχνιδαρα! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από ROG-X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα