{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, EvilEyes είπε Άντε και mod με nude tyrant. Τότε θα είναι proper X Gon' Give It to Ya
nickk0kkav Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εντάξει ωραία η πλακιτσα με τα mods αλλά κάποια πράγματα δε πρέπει να λέγονται ούτε για πλάκα τελικά 🤐😓 😂😂 https://www.google.com/amp/s/www.pcgamer.com/amp/mr-x-becomes-mr-sex-in-a-revealing-resident-evil-2-thong-mod/ Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από nickk0kkav
Arkin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Εντάξει ωραία η πλακιτσα με τα mods αλλά κάποια πράγματα δε πρέπει να λέγονται ούτε για πλάκα τελικά 🤐😓 😂😂 https://www.google.com/amp/s/www.pcgamer.com/amp/mr-x-becomes-mr-sex-in-a-revealing-resident-evil-2-thong-mod/ Καραγκιοζιλικια απο horror game πανε να το κανουν σουργελο. Κανα σοβαρο mod δεν εχει?
papp0us Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Έβγαλα και εγώ το πρώτο playthrough και με τους δύο χαρακτήρες και έχω να πω ότι η Capcom έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Αρκετά ίδιο με το παλιό για να σου γαργαλάει τη μνήμη και αρκετά διαφορετικό για να μη νιώθεις ότι παίζεις το ίδιο πράγμα με καλύτερα γραφικά. Επίσης η σημαντικότερη λεπτομέρεια που εντόπισα προσωπικά, είναι ότι όσο μεγαλώνω γίνομαι χεστης, ή η διαφορά ανάμεσα στην ατμόσφαιρα των δύο εκδόσεων ειναι χαώδης. Προς το τέλος του πρώτου playthrough απλά έβγαλα τα ακουστικά, γιατί ένιωθα άβολα τρομαγμένος, δε θυμάμαι από ποτέ έχω να νιώσω έτσι. Πολύ καλό, παρά το μαύρο που έχει φάει γενικά η Capcom εδώ την παραδέχομαι 4
D.Luffy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Ωραία, τέλος. Πότε βγαίνει το Nemesis remake? 1
dakangr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 22 ώρες πριν, papp0us είπε Έβγαλα και εγώ το πρώτο playthrough και με τους δύο χαρακτήρες και έχω να πω ότι η Capcom έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Αρκετά ίδιο με το παλιό για να σου γαργαλάει τη μνήμη και αρκετά διαφορετικό για να μη νιώθεις ότι παίζεις το ίδιο πράγμα με καλύτερα γραφικά. Επίσης η σημαντικότερη λεπτομέρεια που εντόπισα προσωπικά, είναι ότι όσο μεγαλώνω γίνομαι χεστης, ή η διαφορά ανάμεσα στην ατμόσφαιρα των δύο εκδόσεων ειναι χαώδης. Προς το τέλος του πρώτου playthrough απλά έβγαλα τα ακουστικά, γιατί ένιωθα άβολα τρομαγμένος, δε θυμάμαι από ποτέ έχω να νιώσω έτσι. Πολύ καλό, παρά το μαύρο που έχει φάει γενικά η Capcom εδώ την παραδέχομαι Νομιζω πατριωτη οι περισσοτεροι οσο μεγαλωνουμε το νιωθουμε αυτο. Αλλη ανοχη στον τρομο στα 15-18, αλλη τωρα, Ειναι της ηλικιας... 1
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ νομίζω ότι είναι και τα revisits. Την πρώτη φορά είναι διαφορετικά. Έχω παίξει τόσο πολύ τα original, που όσο τρομακτικά κι αν είναι, απ' τη στιγμή που ξέρω από πριν τι πρόκειται να συμβεί και το έχω εμπεδώσει, δεν τρομάζω το ίδιο πλέον.
logistoulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, dakangr είπε Νομιζω πατριωτη οι περισσοτεροι οσο μεγαλωνουμε το νιωθουμε αυτο. Αλλη ανοχη στον τρομο στα 15-18, αλλη τωρα, Ειναι της ηλικιας... θα συμφωνήσω κι εγώ, έβαλα να παίξω το remake του 1 για να πάω και στο 2 και μου λέει η γυναίκα ότι είμαι σκασμένος και καπνίζω αντί να ευχαριστηθώ παιχνίδι το 1 που έχει κιόλας και το παλιό gameplay και χειρισμό είναι και ζόρικο σε σχέση με τα σύγχρονα, βάλε και τα περιορισμένα save όπου πρέπει να ξανακάνεις πόσα πράγματα ξανά όταν χάνεις, ταλαιπώρια
Arkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Ετοιμος για χορο ειναι.
nickk0kkav Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λίγες σκέψεις για το παιχνίδι αρκετές μέρες μετά το τέλος των Leon A και Claire B- Spoiler κατά πολύ ανώτερο από ότι περίμενα συνολικά. Δε παίζω παιχνίδια horror γενικά αλλά το αρχικό resi 2 το είχα λιώσει οπότε ΈΠΡΕΠΕ να το παίξω και αυτό. Και ναι το ευχαριστήθηκα 100% - τρομερή ατμόσφαιρα, συγκλονιστικό sound design. Από τα βήματα του mr X στον ήχο των licker συχνά ξέρεις τι σε περιμένει κ αυτό σε αγχωνει περισσότερο . Πρέπει να κάνω ειδική μνεία για τα (λίγα ) σημεία στο b σενάριο που έχουν διαφορετικούς εχθρούς από το a σενάριο κ εκεί που νόμιζες ότι είσαι χαλαρός ακούς ένα licker κ κόλλας - μεγάλη υπόθεση ότι τη στιγμή που σκάει ο Tyrant ξέρεις ήδη το level design κ έχεις καθαρίσει ήδη μέρος του χάρτη. Από τις καλύτερες στιγμές όταν σχεδίαζα την συντομότερη διαδρομή στο χάρτη αλλά στη πορεία κάτι πήγαινε στραβά... στροφή επιτόπου χαμός όλα - τα κομμάτια των sherry και ada gameplaywise είναι ψιλοσκουπιδια. Δε πιστεύω ότι το λέω αλλά θα μπορούσαν να λείπουν - Το 2ο σενάριο έχει πολλές ιδέες για να κρατησει το ενδιαφέρον και στο μεγαλύτερο μέρος του το διασκέδασα περισσότερο από το πρώτο. Ωστόσο το τελευταίο μέρος του είναι αρκετά πιο άνευρο σχετικά με το 1ο σενάριο , ξέρετε γιατί όσοι το παίξατε - τα boss είναι απλά ΟΚ. Δεν είναι άσχημα, αλλά δε μπορώ να πω ότι τα ευχαριστήθηκα - το νέο soundtrack αρκετά πιο αδύναμο από το πρωτότυπο. €3 που αξίζει να δώσετε όσοι έχετε τη βασική έκδοση (όπως εγώ ) - τα extra mode hunk , ghost survivor κτλ δεν είναι για μενα . Απλά βαριέμαι Δε γράφω πραγματικά spoiler απλά βγήκε σεντόνι😇 Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από nickk0kkav 2
ikarus260 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά, πριν λίγο τερμάτισα όλο το παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα και όλα τα σενάρια. Πάω για τον hunk, αλλά ένα έχω να πω. Αριστούργημα με όλη τη σημασία της λέξης!!! Πραγματικά τρελό κόλλημα, να τα κάνεις πάνω σου, αλλά να μην θες να ξεκολλήσεις. Πραγματικό remake και όχι σαν του 1 το οποίο για μένα δεν έφτασε ποτέ το original. Αυτό σε αντίθεση με το 1 και το έφτασε και το ξεπέρασε χωρίς να χάσει την αίγλη όμως του παλιού. Τα μόνα μειονεκτήματα που βρήκα στο παιχνίδι τα οποία φυσικά για μένα είναι αστεία μπροστά στον τρόμο που έζησα παίζοντάς το είναι: -Έλλειψη μουσικής (την οποία όμως αναπλήρωναν αντάξια όλοι οι ήχοι που είχε μέσα το παιχνίδι). Spoiler -Η έλλειψη του βίντεο της συντριβής του ελικοπτέρου (μεγάλο παράπονο, ήθελα να το έχει, παρ' όλο που στο οriginal δεν αφήνει κενά) -Η έλλειψη επίσης του βίντεο του θανάτου του birkin (όχι τόσο μεγάλη, αλλά ίσως θα έπρεπε να δείξει όλη τη σκηνή) -O Tyrant καλό θα ήταν να εμφανιζόταν στο β σενάριο για πιο μεγάλο ενδιαφέρον. -Επίσης ένα κενό που νομίζω πως ξέρω την απάντησή του, αλλά όταν το πρωτοείδα μου δημιούργησε άλλες εντυπώσεις. Τελικά ο mr X είναι ο πιλότος του ελικοπτέρου ή προϋπήρχε? στην αρχή έτσι όπως εμφανίζεται νόμιζα ότι όντως ήταν ο πιλότος, αλλά το καπέλο δεν κόλλαγε πουθενά. Επίσης άλλη μία έλλειψη του συγκεκριμένου βίντεο. -Επίσης λείπουν τα σχόλια όταν εξετάζεις ένα αντικείμενο που θα ήθελα να υπήρχαν αλλά δεν βαριέσαι Εν τούτοις και παρά τα συγκεκριμένα μειονεκτήματα θα του βάλω ένα μεγάλο 10 ως το καλύτερο resident evil που κυκλοφόρησε από τότε που δημιουργήθηκε η σειρά. Μέχρι τώρα είχα ταβάνι το πρώτο (το original φυσικά) αλλά ήρθε η ώρα για να πέσει απ' την κορυφή. Αν έχει spoiler μην με παρεξηγείτε, δεν έχω ιδέα πως να τα αποκρύψω. Αν δημιουργώ θέμα, ας διαγράψουν το σχόλιό μου οι συντονιστές, έχει γίνει καθαρά χωρίς να το θέλω 3
di maria kun Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Παίδες τελείωσα το παιχνίδι μια φορά με τον λεον και αυτή την στιγμή είμαι στο 90%με την κλαιρ. Υπάρχει κάτι επιπλέον σεναριακα η κάποια έντονη αλλαγή στο gameplay η σε κάτι άλλο αν παίξω Τρίτη και Τεταρτη φορά?? (επιπλέον στολές και achievements δεν με ενδιαφέρουν)
Iamthagod Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 παιδιά καλησπέρα, το βρήκα στα 37.60 από cdkeys, αγοράζω άφοβα να φανταστώ ε;
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, di maria kun είπε Παίδες τελείωσα το παιχνίδι μια φορά με τον λεον και αυτή την στιγμή είμαι στο 90%με την κλαιρ. Υπάρχει κάτι επιπλέον σεναριακα η κάποια έντονη αλλαγή στο gameplay η σε κάτι άλλο αν παίξω Τρίτη και Τεταρτη φορά?? (επιπλέον στολές και achievements δεν με ενδιαφέρουν) Οχι δεν εχει κατι αλλο για το βασικο story/κεντρικο παιχνιδι. 35 λεπτά πριν, Iamthagod είπε παιδιά καλησπέρα, το βρήκα στα 37.60 από cdkeys, αγοράζω άφοβα να φανταστώ ε; Αν εννοεις αν ειναι εμπιστο,εγω αγορασει πανω απο 10παιχνιδι απο αυτο και δεν ειχα καποιο θεμα ως τωρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα