Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 2 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

6 ωρίτσες μου πήρε. Μια ερώτηση υπάρχει πουθενά να δούμε τι έχει αλλάξει στο story κ οχι μόνο.

Γενικά αν θυμάμαι καλα (πανε κ 18+ χρόνια) είχες παραπάνω όπλα, το τμήμα ήταν πιο μεγάλο (εδω ίσως κανω λάθος λόγω του loading screen) κ είχες παραπάνω αντικείμενα πχ θυμάμαι οτι έχεις έναν αναπτήρα κ βάζεις φωτιά σε ενα τζάκι καποια στιγμή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilya είπε

Γενικά αν θυμάμαι καλα (πανε κ 18+ χρόνια)

1)είχες παραπάνω όπλα,

2)το τμήμα ήταν πιο μεγάλο (εδω ίσως κανω λάθος λόγω του loading screen) κ

3)είχες παραπάνω αντικείμενα πχ θυμάμαι οτι έχεις έναν αναπτήρα κ βάζεις φωτιά σε ενα τζάκι καποια στιγμή.

1)οχι

2)επισης οχι

3)τελος αυτο το αντικειμενο που αναφερεις οντως υπηρχε αλλα παλι οχι.

Αν ψαξεις στο youtube σιγουρα θα βρεις διαφορες μεταξυ original και remake(εχουν βγει πολλα video απλα δεν αναφερω κατι τετοιο λογω spoiler).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά θέλω κάποια στιγμή να ξεκινήσω να παίζω τα Resident Evil. Το μόνο που έχω παίξει είναι είναι το RE 7. Με ποια σειρά πρέπει να τα παίξω για να καταλάβω το σενάριο; Εννοείται μόνο τα καινούργια παιχνίδια και όχι τα πολύ παλιά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, _Theo_ said:

Παιδιά θέλω κάποια στιγμή να ξεκινήσω να παίζω τα Resident Evil. Το μόνο που έχω παίξει είναι είναι το RE 7. Με ποια σειρά πρέπει να τα παίξω για να καταλάβω το σενάριο; Εννοείται μόνο τα καινούργια παιχνίδια και όχι τα πολύ παλιά...

Το παιχνίδι είναι remake του πρώτου... 

Επεξ/σία από seithan
  • Like 1
Δημοσ.

Ενταξυ δεν ειναι τιποτα το φοβερο τα dlc.Πιο πολυ επιπεδου 4th survivor ειναι. Βεβαια αφου ειναι τσαμπα δεν πειραζει(γιατι ορισμενοι στο steam κραζουν ακομα και το τσαμπα....).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Ενταξυ δεν ειναι τιποτα το φοβερο τα dlc.Πιο πολυ επιπεδου 4th survivor ειναι. Βεβαια αφου ειναι τσαμπα δεν πειραζει(γιατι ορισμενοι στο steam κραζουν ακομα και το τσαμπα....).

Εχουμε φαει τοσο dlc πληρωμενο στην μαπα που δεν αξιζουν με καμια τα λεφτα τους και αυτα εδω για μενα πλεον μοιαζουν με οαση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν δημιουργήσει προσδοκίες για κάτι μεγαλύτερο η εγώ κατάλαβα λάθος ; Όχι άλλο tofu γμτο :P

Δημοσ.

Μπα δεν θα άξιζε ούτε για 3ε dlc, σαν το 4th survivor είναι με τη διαφορα οτι μπορεις να σηκώσεις items οποτε εχουν και μια μικρη δοση item management/strategy, καμιά ωρίτσα υπολογίστε για να τα βγάλεις όλα χαλαρά.

Δημοσ.

Εχουν υποτιθεται και καποιους νεους εχθρους και καλα αλλα πιο πολυ θυμιζουν ολα αυτα μια εκδοση του παλιου Mercenaries.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...