phanispal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Ε ναι, επειδή είναι γεμάτα τα police departments με πολυβόλα. Που και να ήταν, τι νόημα θα είχε να στα έδινε νωρίς;
bilya Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 6 ωρίτσες μου πήρε. Μια ερώτηση υπάρχει πουθενά να δούμε τι έχει αλλάξει στο story κ οχι μόνο. Γενικά αν θυμάμαι καλα (πανε κ 18+ χρόνια) είχες παραπάνω όπλα, το τμήμα ήταν πιο μεγάλο (εδω ίσως κανω λάθος λόγω του loading screen) κ είχες παραπάνω αντικείμενα πχ θυμάμαι οτι έχεις έναν αναπτήρα κ βάζεις φωτιά σε ενα τζάκι καποια στιγμή.
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, bilya είπε Γενικά αν θυμάμαι καλα (πανε κ 18+ χρόνια) 1)είχες παραπάνω όπλα, 2)το τμήμα ήταν πιο μεγάλο (εδω ίσως κανω λάθος λόγω του loading screen) κ 3)είχες παραπάνω αντικείμενα πχ θυμάμαι οτι έχεις έναν αναπτήρα κ βάζεις φωτιά σε ενα τζάκι καποια στιγμή. 1)οχι 2)επισης οχι 3)τελος αυτο το αντικειμενο που αναφερεις οντως υπηρχε αλλα παλι οχι. Αν ψαξεις στο youtube σιγουρα θα βρεις διαφορες μεταξυ original και remake(εχουν βγει πολλα video απλα δεν αναφερω κατι τετοιο λογω spoiler). 1 1
_Theo_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά θέλω κάποια στιγμή να ξεκινήσω να παίζω τα Resident Evil. Το μόνο που έχω παίξει είναι είναι το RE 7. Με ποια σειρά πρέπει να τα παίξω για να καταλάβω το σενάριο; Εννοείται μόνο τα καινούργια παιχνίδια και όχι τα πολύ παλιά...
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δεν χρειαζεται οπως και δηποτε να εχει παιξει καποιος το προηγουμενο παιχνιδι για να παιξει το τελευταιο. 1
seithan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, _Theo_ said: Παιδιά θέλω κάποια στιγμή να ξεκινήσω να παίζω τα Resident Evil. Το μόνο που έχω παίξει είναι είναι το RE 7. Με ποια σειρά πρέπει να τα παίξω για να καταλάβω το σενάριο; Εννοείται μόνο τα καινούργια παιχνίδια και όχι τα πολύ παλιά... Το παιχνίδι είναι remake του πρώτου... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από seithan 1
icenex Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Λογικα πρεπει να βγηκε σημερα το dlc με τους εξτρα επιζησαντες.
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Ενταξυ δεν ειναι τιποτα το φοβερο τα dlc.Πιο πολυ επιπεδου 4th survivor ειναι. Βεβαια αφου ειναι τσαμπα δεν πειραζει(γιατι ορισμενοι στο steam κραζουν ακομα και το τσαμπα....).
icenex Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Ενταξυ δεν ειναι τιποτα το φοβερο τα dlc.Πιο πολυ επιπεδου 4th survivor ειναι. Βεβαια αφου ειναι τσαμπα δεν πειραζει(γιατι ορισμενοι στο steam κραζουν ακομα και το τσαμπα....). Εχουμε φαει τοσο dlc πληρωμενο στην μαπα που δεν αξιζουν με καμια τα λεφτα τους και αυτα εδω για μενα πλεον μοιαζουν με οαση.
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Ενταξυ δεν ειναι τιποτα το φοβερο τα dlc.Πιο πολυ επιπεδου 4th survivor ειναι. Βεβαια αφου ειναι τσαμπα δεν πειραζει(γιατι ορισμενοι στο steam κραζουν ακομα και το τσαμπα....). Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν δημιουργήσει προσδοκίες για κάτι μεγαλύτερο η εγώ κατάλαβα λάθος ; Όχι άλλο tofu γμτο
ADHD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μπα δεν θα άξιζε ούτε για 3ε dlc, σαν το 4th survivor είναι με τη διαφορα οτι μπορεις να σηκώσεις items οποτε εχουν και μια μικρη δοση item management/strategy, καμιά ωρίτσα υπολογίστε για να τα βγάλεις όλα χαλαρά.
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Εχουν υποτιθεται και καποιους νεους εχθρους και καλα αλλα πιο πολυ θυμιζουν ολα αυτα μια εκδοση του παλιου Mercenaries.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα