Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 2 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Στο hard δεν ξέρεις τι σε περιμένει στη γωνία. Στο standard είσαι συνέχεια πήγαινε-έλα για να μπαουλιάζεις πράγματα και χάνεται η ατμόσφαιρα.

Πάντως το game είναι προβλέψιμο και σκηνοθετημένο. Ανά πάσα στιγμή ξέρεις ποιό λάθος έκανες και τι πρέπει να διορθώσεις μόλις γυρίσεις σε παλιότερο save. Ξέρεις ότι αν πάρεις ένα σημαντικό αντικείμενο καθώς θα φεύγεις κάποιος θα στην πέσει. Παλιομοδίτικο gameplay με πολύ πέρα δώθε από τα ίδια σημεία και μεγάλες περιόδους χαλάρωσης. Καμία σχέση με Outlast που σκούπιζα συνέχεια το ποντίκι από τον ιδρώτα.

Ο ήχος πάντως κορυφή. Με κλειστά μάτια καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο είναι το δωμάτιο που μπαίνεις, πόσο άδειο είναι και τι υλικά έχει. Ευτυχώς δεν υπάρχει κάθε τρεις και λίγο μουσική για να σου σπάει τα νεύρα και να μην αντιλαμβάνεσαι τη θέση των εχθρών και τον χώρο.

το gameplay ειναι παλιομοδιτικο διοτι μιλαμε για remake ενος παιχνιδιου με game mechanics 20ετιας. δεν το εχουν εκμοντερνισει τελειως, και ουτε το εχουν φτιαξει απο το μηδεν.

οποτε η συγκριση ειναι καπως αδικη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Και να θες δεν μπορείς :D

πως δε μπορώ; Αφού έκανα new game με Claire!

1 ώρα πριν, ADHD είπε

2nd run με τον άλλο χαρακτήρα για να δεις το full story.

αααα!!
Ε τώρα ξεκίνησα με Claire ξανά,όχι 2nd run.

Δημοσ.

Ξεκίνησα το παιχνίδι, έπαιξα κανα μισάωρο να δω περι τίνος πρόκειται μιας και τα παλαιότερα λόγω κονσόλας (pc master race 😛 ) τα είχα παίξει ελάχιστα.

Φανταστικά γραφικά και ατμόσφαιρα μαζί με ακουστικά! Αλλά να μην υποστηρίζει RTX; Στα πρώτα reflections που μου τράβηξαν το μάτι μεσα στο Αστ.Τ., φαινόταν έντονα η απουσία τους, όπως και με τις φωτοσκιάσεις ΠΑΝΤΟΥ μέσα στο παιχνίδι. Κρίμα, ευελπιστώ για μελοντικό πατσάκι;

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/2/2019 στις 7:12 ΜΜ, music_lover είπε

Μόνο Hard, όπως το παίζαμε κάποτε στο ps1, με Ink ribbon στις γραφομηχανές για save.

E ; Tofu mode είμαι και είναι σκέτο  τρολαρισμα δε νομίζω να το χει βγάλει κανεις :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

E ; Tofu mode είμαι και είναι σκέτο  τρολαρισμα δε νομίζω να το χει βγάλει κανεις :P

Στις 1/2/2019 στις 9:37 ΜΜ, ADHD είπε

g8kvPoY.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, seithan είπε

Αλλά να μην υποστηρίζει RTX; Στα πρώτα reflections που μου τράβηξαν το μάτι μεσα στο Αστ.Τ., φαινόταν έντονα η απουσία τους, όπως και με τις φωτοσκιάσεις ΠΑΝΤΟΥ μέσα στο παιχνίδι.

E ναι μετά από τόσο καιρό παίζοντας games με RTX η διαφορα είναι αισθητή :P Βρακί δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις τα reflections κοιτάς? :D Προσωπικά 10 δευτερα έδωσα για να κοιτάξω graphs την πρώτη φορα που μπήκα στο τμήμα και αυτό γιατί έχει ένα περίεργο shimmering στα textures.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Τραγικο το παραπανω video και κερδισε επαξια το dislike μου μονο και μονο στα πρωτα 10σημεια που εχει αρκετες ανακριβειες,ποσο μαλλον στην συνεχεια(παρολο που φυσικα υπαρχουν και τρυπες στο ιδιο το παιχνιδι με πιο κλασσικη το usb stick).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τραγικο το παραπανω video και κερδισε επαξια το dislike μου μονο και μονο στα πρωτα 10σημεια που εχει αρκετες ανακριβειες,ποσο μαλλον στην συνεχεια(παρολο που φυσικα υπαρχουν και τρυπες στο ιδιο το παιχνιδι με πιο κλασσικη το usb stick).

ε ας βαζανε ενα CDaki κι αυτοι

Δημοσ.

Με τη βοήθεια του google ναι το usb stick κυκλοφόρησε στους καταναλωτές το τέλος του 2000 . Αλλά αφού υπήρχε η τεχνολογία του g virus θα κολλήσουμε στο φλασάκι ?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/USB_flash_drive

Στο video που μπήκε δε θα αφιερώσω ούτε δευτερόλεπτο. Μιλάμε για παιχνίδι - b movie με zombie, δε κοίταμε ρεαλισμό κτλ κοιτάμε το δέντρο κ χάνουμε το δάσος

Δημοσ.
2 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

E ναι μετά από τόσο καιρό παίζοντας games με RTX η διαφορα είναι αισθητή :P Βρακί δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις τα reflections κοιτάς? :D Προσωπικά 10 δευτερα έδωσα για να κοιτάξω graphs την πρώτη φορα που μπήκα στο τμήμα και αυτό γιατί έχει ένα περίεργο shimmering στα textures.

Τι μας λες ρε συ, μετρας και τα βρακια μου; 

Πέρα της πλάκας, όχι δεν είδα πουθενά shimmering ή artifacts, πάντως έχει πολύ να δώσει με patch για rts, έχει "γεννηθεί"για αυτό, όλη την ώρα με έναν φακό στο χέρι είσαι, to say the least.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...