Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 2 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως και το

Spoiler

club key ειναι exclusive στο campaign του Leon που ειναι το περιεργο?? :P  Για το Lion statue η λυση ειναι στο notebook που ειναι σχεδον αδυνατο να μη βρεις στο scenario A τουλαχιστον, στο Β λείπει ενα κομμάτι χαρτί. 

• Moderators
Δημοσ.

Όχι ανοιχτά spoilers για την υπόθεση του παιχνιδιού ή λύσεις σε γρίφους ή οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει την εμπειρία κάποιου που θα παίξει για πρώτη φορά το παιχνίδι.

Επίσης, δεν είναι δεδομένο ότι όλοι έχουν παίξει το original παιχνίδι, ούτε το demo του remake. 

Σε σχετικές σημειώσεις,

• μην περιμένετε να διαγραφούν spoilers χωρίς να έχετε στείλει αναφορά για αυτά.
  • στο εξής θεωρείστε όλοι ενήμεροι. Στα μηνύματα με spoilers, χωρίς τη χρήση του spoiler tool του editor, θα φεύγει όλο το μήνυμα, κατ' ελάχιστον.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, txcellas είπε

Το εχει τερματίσει κανεις το παιχνίδι?

Αν κοιταξεις τις πιο πισω σελιδες θα δεις οτι αρκετοι το εχουμε βγαλει το παιχνιδι ναι :)

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/2/2019 στις 4:46 ΠΜ, txcellas είπε

Μου ειπε

Απόκρυψη περιεχομένων

να ανέβω...

rsz_20190207_041817.jpg

μου αρεσει που σε καθε νεο iteration την κανουν ολο και πιο ..σεμνη. 😁

Δημοσ.

Τέλος και από εμένα το πρώτο μέρος από προχθές και σήμερα λογικά θα τελειώσω και με την κοπέλα το 2ο.

Αν και ''  έχω στο μυαλό μου να το κάνω χορταστικό όπως τότε που είχαμε 3-4 καλά Games και τα είχαμε λιώσει .  '' 

Λογικά θα το πάω για S τουλάχιστον μια φορά!   :wub:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...