Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 2 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/2/2019 στις 5:06 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

(...)

μα ναι και μόνο που το ακούω,με πιάνει άγχος.. εντάξει να παίξω το παιχνίδι,όμως δεν θέλω μετά να χρειάζομαι διάλειμμα ωρών για να ηρεμήσω.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τι trainer ρε 'συ..Έτσι είναι το Resident Evil 2..Και στο 3 ο Nemesis είναι χειρότερος..

δε μπορώ ρε Μήτσο.. Έπαθα κρίση πανικού πριν και δε μπόρεσα να ηρεμήσω παρά πριν από λίγο..

Δημοσ.

Καλα αν κανουν remake το 3 και ειναι ακομα με το rocket launcher θα γελασω παρα πολυ. :P Ενταξει δεν ξερω γιατι δημιουργει προβληματα σε αρκετους,

Spoiler

ειναι παρα πολυ αργος πηγαινε τον σε ανοιχτο χωρο και ριξτου μια ντριμπλα οπως στο gif η ριξε ενα flash και εξαφανισου, σταματαει να σε κυνηγαει μετα απο 3 δωματια νομιζω η αν μπεις αρκετη ωρα σε safe room.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

δε μπορώ ρε Μήτσο.. Έπαθα κρίση πανικού πριν και δε μπόρεσα να ηρεμήσω παρά πριν από λίγο..

Καλά ρε μαν άμα είναι να έχεις τόσο θέμα μην το παίζεις καθόλου..

Δημοσ.
Στις 5/2/2019 στις 5:07 ΜΜ, xtrmsnpr είπε

μα ναι και μόνο που το ακούω,με πιάνει άγχος.. εντάξει να παίξω το παιχνίδι,όμως δεν θέλω μετά να χρειάζομαι διάλειμμα ωρών για να ηρεμήσω.

Να προτινω λυση 

Spoiler

πηγαινε σε ενα safe room μετα απο το κυνηγητο βαλε τον leon ή την claire αντιστοιχα να κανει ενα τσιγαρο, κανε ενα τσιγαρο κ εσυ και οταν ηρεμησεις βουρ στον πατσα. 😂

ps.Αν δεν καπνιζεις καιρος ειναι να το αρχισεις 🤣

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά ρε μαν άμα είναι να έχεις τόσο θέμα μην το παίζεις καθόλου..

άι ρε!δεν είναι λύση αυτή :P
πιο αργά θα σας πω τί κατάφερα

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι απόλαυση χαλάλι τα 30 + euro , το παίζω σχετικά αργά για να το απολαύσω ( ακόμα δεν έχω τελειώσει το story με τον leon ) , ευτυχώς μεγάλωσε και το inventory τώρα και είμαι πιο άνετος.

Τα zombie στις περισσότερες των περιπτώσεων τα αποφεύγω χωρίς να χαλάσω ammo , το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν διαχειρίζομαι σωστά τα φυτά ( εκτος και αν δεν υπάρχουν πολλά ετσι και αλλιώς ) και μένω χωρίς να έχω να πάρω κάτι για να αναπληρώσω το hp

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ βρίσκομαι στο σημείο που

Spoiler

πάω να βρώ την Ada να της βγάλω την σιδεριά  που μπήκε στο πόδι της.....

Αρκετά αργά το πάω και εγώ.......Καλή δουλίτσα μέχρι στιγμής έχει γίνει στο game.....

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/2/2019 στις 7:19 ΜΜ, BabisTs είπε

Εγώ βρίσκομαι στο σημείο που (...)

Εκεί γύρω είμαι και εγώ , κρατάω δυνάμεις για metro την άλλη εβδομάδα :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πέσει προ-παραγγελία και αναμένω και εγώ για metro πως και πως.......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ADHD είπε

Καλα αν κανουν remake το 3 και ειναι ακομα με το rocket launcher θα γελασω παρα πολυ. :P

STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARZ

BOOM

😈

• Like 1
Δημοσ.

και που λέτε,

Spoiler

αφού έχω κάνει τον Τύραννο να σέρνεται στα πατώματα🤣 με τον σούπερ ντούπερ trainer μου..συνεχίζω να παίζω αμέριμνος και μάλλον σε scripted στιγμή σπάει έναν τοίχο (μετά από το δωμάτιο των ανακρίσεων) και πετάγεται μπροστά μου και απλά όχι δε το περίμενα, αλλά μου φύγε το ποντίκι από το χέρι και απλώς κόντεψα να πάθω ανακοπή! Μόλις συνήλθα του ρίξα 3-4 και πάρτον κάτω πάλι,και γω κύριος έφυγα!

Σε άλλα νέα, έφτασα στους υπονόμους(είναι λίγο βαρετοί), όμως το παιχνίδι είναι φίνο!
i like!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Spoilers guys για αυτούς που δεν το έχουν παίξει ;) Btw ο Tyrant στο 3 έκανε και instant-kill άμα θυμάμαι καλά, αλλα είμαι σίγουρος θα το tone down. :(

13 ώρες πριν, ilos είπε

STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARZ

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...