Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 2 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Εγώ από εδώ το τσίμπησα, για δες το.

η αλήθεια είναι ότι τώρα που κοιτάζω (με το άθλιο search του insomnia) δε βρίσκω με ~20αρι, αλλά 30αρια-40αρια.. εκτός μιας που δίνει ολόκληρο steam account που δεν με ενδιαφέρει.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειλικρινά με αγχώνει πολύ τώρα μου τον βρήκα και έρχεται συνέχεια. Σε όλο το παιχνίδι θα με ακολουθεί ο τυπάς; ή με αφήνει στην ησυχία μου όταν φύγω από το αστυνομικό τμήμα;
(δε θυμάμαι καθόλου το παιχνίδι από τις εποχές του psx)

Δημοσ.

Δεν είναι πρόβλημα

Spoiler

ο Tyrant (btw το όνομα του δεν είναι Mr. X so you know) στο πρώτο run, στο δεύτερο είναι, παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος να σε χάνει για περισσότερη ώρα. Anyways just play και μην το ψάχνεις, αυτό είναι το νόημα του Tyrant, να σε αγχώσει ;)

Δημοσ.
Στις 5/2/2019 στις 4:55 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

(...)

ναι το ξέρω ότι

Spoiler

τον λένε τύραννο :P .
Καλά δε νομίζω να την παλέψω και πολύ να με κυνηγάει κάθε τόσο..θα φάει trainer το παιχνίδι,που τον αφήνει μόνιμα κάτω...Ας τον εμφάνιζαν στο 2ο run, έπρεπε από τώρα?
Με δυσκολεύει αρκετά,πέρα από το άγχος που μου δημιουργεί.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

θελει να τον κανεις αυτο

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± cristiano ronaldo dribble gif

χαχαχαχα, καλά του έκανα μια ντρίμπλα πριν,λέω από τύχη το κανα :P και εξαφανίστηκα και έχασα τα αυγά και τα πασχάλια,μετά δε θυμόμουν τί έκανα πριν τον συναντήσω.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/2/2019 στις 5:03 ΜΜ, xtrmsnpr είπε

(...)

Όπως προτιμάς φυσικά αλλα θα χάσεις το νόημα του survival horror bud, προσωπικά στην αρχή δεν ενθουσιάστηκα που τον αλλάξανε και δεν goes down αλλα τώρα τον προτιμώ, μονο που ακούς τα βήματα από μακριά είναι όλα τα λεφτά. Στην τελική βάλτο στο easy από το να βάζεις trainer.

Spoiler

Πέφτει πολύ πιο εύκολα και έχεις περισσότερο ammo.

;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...