Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, firepc είπε Καλο gaming σε σας που το ξεκηνατε τωρα και μια συμβουλη, πηγαινετε το χαλαρα και μην βιαζεστε. Λογικα τις επομενες μερες θα εχουμε τα πρωτα νουμερα απ τις πωλησεις. Fingers crossed για Resi3! εχουν βγει ηδη τα πρωτα νουμερα και μιλανε για 3μυρια.
firepc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε εχουν βγει ηδη τα πρωτα νουμερα και μιλανε για 3μυρια. 3Μ physical πηγαν στα καταστηματα Αυτο διαβασα εγω
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Οχι,3 μυρια πωλησεις https://www.forbes.com/sites/erikkain/2019/01/29/putting-resident-evil-2s-three-million-first-week-sales-into-context/#8bad9e2c6dbb 2
txcellas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 πρεπει να ειναι απιστευτο το παιχνιδι ε;
SPANK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Έχω παίξει ένα 3ωρο μέχρι στιγμής και όντως είναι πολύ καλό , βασικά είναι πολύ oldschool φάση
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, txcellas είπε πρεπει να ειναι απιστευτο το παιχνιδι ε; Απίστευτο well no, βαριά κουβέντα, σίγουρα είναι απίστευτα πιστό στο original, θα μπορούσε να είναι καλύτερο σαν game, sure, παρόλα αυτά τα θετικά είναι είναι κατά πολύ περισσότερα και ίσως είναι το καλύτερο remake που έγινε το τελευταίο καιρό. Σίγουρα αξίζει άμα είσαι fan του survival horror άμα αυτός ήταν ο σκοπός της ερώτησης σου. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, txcellas είπε πρεπει να ειναι απιστευτο το παιχνιδι ε; 1)3μυρια πωλησεις σε λιγες μερες, 2)κριτικοι και κοινο στο metacritic λενε τα καλυτερα https://www.metacritic.com/game/pc/resident-evil-2 3)Σε steam απο τις κοντα 10.000 αξιολογησεις χρηστων,το 96%αυτων ειναι θετικες https://store.steampowered.com/app/883710/RESIDENT_EVIL_2__BIOHAZARD_RE2/ Με λιγα λογια ειναι απιστευτο(για τα δεδομενα/ειδος της σειρας)το παιχνιδι. Ασε που στο Steam τα περισσοτερα αρνητικα σχολια ειναι τρολο σχολια οπως το παρακατω θεμα https://steamcommunity.com/app/883710 Who's dissapointed like me? the same game only in a new graphic layout I'm dissapointed. I expected a game where I spend over 300+ hours at least. For 20 hours I felt like 20 years ago ..... and that's all because there is nothing more
pirmen56 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Το δοκίμασα λίγο με τους παλιούς drivers και volumetric φως ένα κλικ κάτω από max, με κλειστό το motion blur. Το μόνο πρόβλημα είναι το microstuttering. Από ήχο το binaural για ακουστικά είναι τελείως στοιχειώδες. Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις διαφορά από απλό στέρεο κάποιες φορές.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Παίξε σε DX11, το DX12 έχει λίγο stutter και αρκετά χαμηλότερα fps.
pirmen56 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Απλά το είπα για να δείξω ότι και με παλιούς drivers παίζει χωρίς drops σε 10ΧΧ και μπροστά. Με DX11 έχω το microstuttering.
txcellas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Το κατεβαζω τωρα. Λιγο που ειδα απο unboxholics ειναι πολυ δυνατό. Το map ειναι σαν το παλιο resident evil 2 αλλα με νεα χαρακτηριστικά. Το εχει παιξει κάποιος?
spocky Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μπορεί καποιος να μου προτεινει κανα καλο sweetfx?
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Απίστευτο well no, βαριά κουβέντα, σίγουρα είναι απίστευτα πιστό στο original, θα μπορούσε να είναι καλύτερο σαν game, sure, παρόλα αυτά τα θετικά είναι είναι κατά πολύ περισσότερα και ίσως είναι το καλύτερο remake που έγινε το τελευταίο καιρό. Σίγουρα αξίζει άμα είσαι fan του survival horror άμα αυτός ήταν ο σκοπός της ερώτησης σου. Είναι αυτό που λες στο bold. Ίσως να μπορούσαν να το κάνουν ακόμα καλύτερο/ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα διατηρούσε το χαρακτήρα του original. Όσο έχω παίξει (ελάχιστα δηλαδή - το απολαμβάνω σαν Macallan 50 ετών) δεν έχω παρατηρήσει τίποτα επιτηδευμένο και βεβιασμένο. Λες και έγινε με μεράκι (ψιλοάγνωστο πράγμα στις μέρες μας). Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από phanispal 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα