Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Το μονο που μου εσπασε τα νευρα ειναι το trophy για τα αρχεια που πρεπει να διαβασεις γιατι μου ελειπε ενα και δεν ηξερα ποιο ηταν(ολως τυχαιως το πιο σπανιο trophy). Αλλο ψιλο σπαστικο trophy ειναι αυτο που δεν πρεπει να χρησιμοποιησεις ποτε το item box. Και το Hardcore παντως μονο με την νοοτροπια του να το κανεις speedrun βγαινει μιας και ριχνουν πολυ dmg οι εχθροι αλλα θελουν επισης πολλες σφαιρες.
james9tito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μετά το Leon A Claire B έχει νόημα το ανάποδο;
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Απο πλευρας ιστοριας παντα οχι. Μετα παει μονο αν θελεις ειτε να κανεις S rank.
firepc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Παντως οσοι το θελετε παρτε το και μην περιμενετε τσαμπα να πεσει η τιμη. Το παιχνιδι πουλαει τρελα και αρα δεν θα πεσει Αυτο λεει η λογικη τουλαχιστον
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, firepc είπε Παντως οσοι το θελετε παρτε το και μην περιμενετε τσαμπα να πεσει η τιμη. Το παιχνιδι πουλαει τρελα και αρα δεν θα πεσει Αυτο λεει η λογικη τουλαχιστον Ευτυχώς, για να βγάλουν και το 3 remake.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Τέλος και το story με την Claire. Εξαιρετικό το remake, στο δεύτερο run μπλόκαρα όλα τα παράθυρα και ήταν πραγματικά σαν να πηγαίνεις βόλτα στο πάρκο. Αναμονή για το 3 τώρα. 2
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Το τσίμπησα και εγώ τελικά δεν άντεξα αν και θα παίξω πρώτη φορά remake
nickk0kkav Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Στις 30/1/2019 στις 3:27 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Οι ρυθμίσεις του video μετράνε πολύ. Είχα λίγο stuttering κ ανεβοκατεβαζα ρυθμίσεις στη τύχη, αλλα με τις αλλαγές που αναφέρει πραγματικά πέτυχα καλύτερο οπτικό τομέα χωρις καθόλου stuttering η οποιοδήποτε πρόβλημα απόδοσης. ------------------------------------- Συνεχίζω το claire b μόλις έφυγα από το αστυνομικό τμήμα. Νομίζω περνάω ακόμα καλύτερα σε σχέση με το leon a , οι άνθρωποι έχουν κεντήσει.
firepc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, SPANK είπε Το τσίμπησα και εγώ τελικά δεν άντεξα αν και θα παίξω πρώτη φορά remake το τσιμπησες ή περασε κανας τζακ σπαροου? Spoiler πλακιτσα
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, firepc είπε το τσιμπησες ή περασε κανας τζακ σπαροου? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου πλακιτσα Δεν σε πιάνω βασικά αλλά αν ενοείς θείους και τέτοια δεν ασχολούμαι με τέτοια αγοράζω αυτό που θέλω 2
firepc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Καλο gaming σε σας που το ξεκηνατε τωρα και μια συμβουλη, πηγαινετε το χαλαρα και μην βιαζεστε. Λογικα τις επομενες μερες θα εχουμε τα πρωτα νουμερα απ τις πωλησεις. Fingers crossed για Resi3!
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Demo δεν υπάρχει στο Steam; Κάνω κάτι λάθος και δεν το βρίσκω; Άκυρο το βρήκα. Τι ηλιθιότητα είναι αυτή να μην έχουν το demo μέσα στη σελίδα του κάθε game δεν το κατανοώ. Το ίδιο πράγμα έκαναν και στο PS4, έλεος. Χμ.. δεν καταλαβαίνω, δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. Περίεργο. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Malthador
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα