Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 2 Remake [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πως καταφερες και ψοφησες.

Απο οτι θυμαμαι το demo ειχε τουλαχιστον 1 spray(τουαλετες)και 2 κοκκινα φυτα με 1 πρασινο(αυτα βρηκα)εκτος των αλλων και δεν ειχε αλλους εχθρους περαν απο zombie.

Ε τα ελουσα με το default χειρισμό . Παίζω με χειριστήριο (το pc είναι στο σαλόνι στη tv ) κ το τρέξιμο είναι πατώντας μέσα το αριστερό αναλογικό. Ετρεξα καταλάθος στη αγκαλιά του ζόμπι. Μετά έβαλα το τρέξιμο στο b. Πολλές παραμέτρους γενικά κ χειρισμό κ γραφικά ευτυχώς 

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένταξη ρε Fulgore κάποιοι σίγουρα πέθαναν δηλαδή wtf που σου κάνει και εντύπωση?! Και ο κολλητός μου λίγο ήθελε να πεθάνει, shit happens.

Fuck το pc release, τα λέμε όταν βγάλουν το DRM.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Φαντάζεστε στο pc (που μας δείχνουν το finger μονίμως) να έχεις να παλέψεις να σε πετάει άμα αποσυνδεθεί  τα σκ@τά controls που δεν αλλάζουν και permadeath ; :P

Δημοσ.

Ανεφερα πιο πανω γιατι μου εκανε εντυπωση,sorry κιολας ετσι?Ουτε κοροιδεψα τον συμφορουμιτη,και δεν ειναι να πεις οτι δεν εχει καθολου healing αντικειμενα και δεν εχει καν licker το demo.

Για τα περι drm εχω βαρεθει να σχολιαζω τα ιδια και τα ιδια συνεχεια,αρα no comment.

Δημοσ.

Στο steam διαβαζω οτι εχει πολυ καλο optimization και οτι τρεχει πολυ καλα

Εχει και ultrawide support, ολα στο full 3440x1440 βγαζει 150+fps

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και Ultrawide support εχει και μεχρι και Dolby Atmos υποστηριξη εχει οπως και Hdr φυσικα, αλλα ας κραξουμε για αλλη μια φορα γιατι εχει denuvo να παει καλα η χρονια.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα έχει για πολύ  :P. Πάει και το timelock και θα κάτσω να το δω με την ησυχία μου . To χω αγοράσει κιόλας όποτε στείλουν το code και ημουν σε δίλημμα αυτό η το DMC .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Δε θα έχει για πολύ  :P

Οσο το βγαλανε και απο το Resident evil 7 παιχνιδι 2χρονων πλεον(2017)...oh wait ακομα denuvo εχει...

Rise of the tomb raider παιχνιδι 3ετιας και ακομα εχει denuvo.

Αρα οσοι εχουμε  καλο pc,ειτε να περιμενουμε χρονια μηπως και βγει το denuvo ή να αγορασουμε κονσολα και να τα παιξουμε(χειροτερα) εκει τα παιχνιδια για να τιμωρησουμε τις κακιες εταιρειες....

Γιαυτο ειναι ανουσια πλεον σχολια περι denuvo.

Ναι οκ θα ηταν καλυτερο αν κανενα παιχνιδι δεν ειχε denuvo εξ αρχης ή το βγαζανε μετα απο 1 μηνα μπλα μπλα μπλα ,αλλα απο την αλλη με βαση και την ταση το κοσμου/πωλησεις/τσαμπε ολε,δεν μου κανει εντυπωση γιατι συνεχιζουν και το βαζουν.

Θυμαμαι η πιο απλη δικαιολογια που ειχαν πολλοι ειναι οτι δεν βγαινουν demo πλεον των παιχνιδιων να δουν αν τους αρεσει το παιχνιδι ή και να δοκιμασουν αν τρεχει στο pc τους.

Δημοσ.

Δεν εννοώ ότι η capcom θα αφήσει τις κακές πρακτικές και θα βγάλει drm και btw γιατί δίνουν τόσο αργά το demo ; Κονσόλα μη το γελάς άμα ήταν φόλα το port θα το έβαζα εκεί .

Δημοσ.

Ωραίο το demo. Γραφικά-ατμόσφαιρα πολύ καλά. Χειρισμός με mouse-kb επίσης μια χαρά και έτρεχε καλά στο PC μου.

Τραγικό το time limit βέβαια.

Φαίνεται κανονικό survival horror που είναι θετικό.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Οσο το βγαλανε και απο το Resident evil 7 παιχνιδι 2χρονων πλεον(2017)...oh wait ακομα denuvo εχει...

Αρα οσοι εχουμε  καλο pc,ειτε να περιμενουμε χρονια μηπως και βγει το denuvo ή να αγορασουμε κονσολα και να τα παιξουμε(χειροτερα) εκει τα παιχνιδια για να τιμωρησουμε τις κακιες εταιρειες....

Ναι οκ θα ηταν καλυτερο αν κανενα παιχνιδι δεν ειχε denuvo εξ αρχης ή το βγαζανε μετα απο 1 μηνα μπλα μπλα μπλα ,αλλα απο την αλλη με βαση και την ταση το κοσμου/πωλησεις/τσαμπε ολε,δεν μου κανει εντυπωση γιατι συνεχιζουν και το βαζουν.

Θυμαμαι η πιο απλη δικαιολογια που ειχαν πολλοι ειναι οτι δεν βγαινουν demo πλεον των παιχνιδιων να δουν αν τους αρεσει το παιχνιδι ή και να δοκιμασουν αν τρεχει στο pc τους.

Καλησπέρα όταν εννοείς ότι το game έχει ακόμα denuvo εννοείς ότι έχει προστασία και δεν μπορεί να σπάσει ακόμα για να το παίξουμε τσάμπα αυτό κάνει το denuvo?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εγκυκλοπαιδικά η Cr@pcom έχει αφαιρέσει denuvo μόνο από τα SF5 και MVCI και αυτά αφού δέχτηκε άπειρα πυρά από το FGC για input lag, freezes κλπ (εννοείται ότι τα games είχαν σπάσει ήδη πριν το αφαιρέσουν). Σε όλα τα άλλα games της (πχ Monster Hunter World, Resident Evil 7) ακόμα έχουν denuvo παρόλο που έχουν σπάσει και αυτά προ πολλού.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ilos είπε

Εγκυκλοπαιδικά

Ναι το γνωριζω αλλα δεν καταλαβαινω που ακριβως κολλαει στα πιο πισω που γραφτηκαν. Δεν ειμαι εγω αυτος που εχει το θεμα με το denuvo και θα το παιξει για αυτο το λογο σε κονσολα :)

13 λεπτά πριν, andreas443 είπε

Καλησπέρα όταν εννοείς ότι το game έχει ακόμα denuvo εννοείς ότι έχει προστασία και δεν μπορεί να σπάσει ακόμα για να το παίξουμε τσάμπα αυτό κάνει το denuvo?

Στο περιπου ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...