Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Sony στην Ε3, ανακοινώθηκε το remake του Resident Evil 2. To Resident Evil 2 θα παρέχει μια third-person over-the-shoulder οπτική με ανανεωμένα γραφικά. Θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου για PC. First official details about Resident Evil 2 Remake Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από Psycho_Warhead 3
johnnyman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Παρα παρα πολυ καλο φενεται!!τι λες τωρα...Μονο για ps4?Εαν ναι καιρος μου φενεται να χτυπησω ενα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Θα κυκλοφορήσει κανονικά και για PC την ίδια ημερομηνία, απλά η παρουσίαση/ανακοίνωση έγινε στην Ε3 της Sony.
ADHD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, johnnyman είπε Παρα παρα πολυ καλο φενεται!!τι λες τωρα...Μονο για ps4?Εαν ναι καιρος μου φενεται να χτυπησω ενα. Εισαι στο "PC games" section.. 1
EvilEyes Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Φαίνεται πολλά υποσχόμενο και πολύ freaky, ακριβώς όπως αρμόζει σε ένα RE. Φαντάζομαι διακρίνατε το PS1 στην αρχή του δεύτερου video... 1
7nisiotis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) ps4 λεει αλλά λογικά ίδιο ακριβώς θα μεταφερθεί και στο pc Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από 7nisiotis 1
D.Luffy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Πολύ σκοτάδι όμως. Σίγουρα είναι ατμοσφαιρικό και χρειάζεται σε κάποια σημεία αλλά ελπίζω να μη βγάλουμε το παιχνίδι με το flashlight στο χέρι... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Καλό ήταν το 7 αλλά αυτό είναι true resident evil.. 2
Balantakos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Πολύ σκοτάδι όμως. Σίγουρα είναι ατμοσφαιρικό και χρειάζεται σε κάποια σημεία αλλά ελπίζω να μη βγάλουμε το παιχνίδι με το flashlight στο χέρι... Resident Evil θα παιζεις οχι Tetris...μια χαρα απιστευτη φαινεται η ατμοσφαιρα. 2
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 24 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Πολύ σκοτάδι όμως. Σίγουρα είναι ατμοσφαιρικό και χρειάζεται σε κάποια σημεία αλλά ελπίζω να μη βγάλουμε το παιχνίδι με το flashlight στο χέρι... Εχει περισσοτερο απο οσο χρειαζεται προφανως(και απο το αρχικο resident evil)ακριβως για να βοηθησει στην ολη ατμοσφαιρα μιας και εγινε αλλαγη στην καμερα. Επισης σε αντιθεση με αλλα παιχνιδια τον φακο θα τον εχεις κανονικα αναμενο αρα προβλημα δεν υπαρχει σε αυτο. Ουτε φυσικα ολο το παιχνιδι θα ειναι τοσο σκοτεινο οπως το δειχνουν τωρα. Τελος μπορω να πω οτι μαρεσει η ολη επιλογη που εκαναν ακριβως γιατι δενει πολυ ωραια με το ολο παιχνιδι.Δηλαδη σκαει ο Leon στο αστυνομικο τμημα που εχει ηδη γινει το μπαμ και εχει πεσει και το ρευμα. Δεν σου λεω οτι ειναι αριστο,απλα ειναι πραγματα που κουτσα στραβα τα ζηταγαμε εδω και ποσα χρονια. Βεβαια εννοειται οτι ολα θα κριθουν απο το τελικο αποτελεσμα. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Είναι σίγουρο ότι θα 'χει πολύ σκοτάδι και φακό, αλλά αποφασίστε τι θέλετε..Action RE ή σκοταδίλα με true horror στοιχεία(Κι ας το έχουν παρακάνει λίγο).. 2
D.Luffy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Balantakos είπε Resident Evil θα παιζεις οχι Tetris...μια χαρα απιστευτη φαινεται η ατμοσφαιρα. Ναι το ξέρω ότι δεν είναι Tetris αγαπητέ... Μιλούσα πάντα σε σχέση με το original RE2 το οποίο δεν ήταν και το πιο σκοτεινό horror παιχνίδι. Καλοδεχούμενο το σκοτάδι από μένα απλά καλό θα ήταν να μην το παρακάνουν. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από D.Luffy 1
7nisiotis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Εγω που δεν εχω παίξει κανένα Resident Evil με εξαίρεση το 7 και 1 ωρα το 5, μου άρεσε πολύ αυτό που είδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα