Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εν όψει Μουντιάλ θέλω να πάρω μια 65αρα για κατάστημα. Έχω δει στις προσφορές 2 Σόνυ στο 1000αρικο. Κάποια άλλη πρόταση υπάρχει ; Αν είναι και πιο φθηνή ακόμα πιο καλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η 7096 σε αυτα τα χρηματα. Οσο ανεβαινεις σταδιακα αυξανονται οι (καλυτερες) επιλογες.

Δημοσ.

για κατάστημα ισως να πας σε IPS λογω γωνιας θεασης των θεατων.

Η VA οθονες χανουν οταν δεν εισαι κεντρο. αν το μαγαζι ειναι ανοιχτο και η τβ ψηλα καλυτερα κοιτα σε IPS panel

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, kostiger είπε

Μια χαρα ειναι η 7096 σε αυτα τα χρηματα. Οσο ανεβαινεις σταδιακα αυξανονται οι (καλυτερες) επιλογες.

Μαγαζι λεει ο ανθρωπος Αλεξ. Του ταιριαζει περισσοτερο ips πανελ

ακυρο....τωρα ειδα τι του εγραψες μετα

Επεξ/σία από Alex_36
  • Like 1
Δημοσ.

Καμία πρόταση με IPS panel έχουμε; Το μαγαζί είναι μεγάλο και η τηλεοραση θα είναι σε εξωτερικό χώρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν προσεξα οτι τη θελει για μαγαζι. My bad. 

Με μια γρηγορη ματια διαπιστωσα οτι μονο η LG προσφερει τετοια πανελ στις 65 ιντσες..

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ.

Για μαγαζι πας σε ips panel, η xd7505 ειναι κορυφαια επιλογη γιατι ειναι σε καλη τιμη και ειναι και 100hz το οποιο ειναι ταμαμ για αθλητικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/6/2018 στις 3:07 ΠΜ, alexx είπε

Ποια απο τις 2 προτεινεται? Την Sony-KD-65XD7505 η  την LG-65UJ634V ?

με κλειστά μάτια LG το έχω ξαναγράψει την έχω δεί σε σπίτι *το συγκεκριμένο μοντέλο,  και είναι εξαιρετική σε όλα της.

Οπως σου είπαν τα παιδιά ίσως είναι λίγο καλύτερο το IPS στην περίπτωση σου λόγο γωνιών θέασης μιας και το VA "ξεπλένει" ελαφρώς τα χρώματα υπο γωνία.

Για την Sony σε αυτες τις ιντσες δεν εχω άποψη.

Ωστόσο στο Skroutz δεν βλέπω και πολύ ενθουσιασμό για το μοντέλο της Sony  https://www.skroutz.gr/s/9777703/Sony-KD-65XD7505.html#reviews

Επεξ/σία από Prof_Chaos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...