Προς το περιεχόμενο

Compact smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Γιατί κάπου πρέπει να μπει η μπαταρία και τα υπόλοιπα εξαρτήματα και κάπως πρέπει να έχει και κάποια δυνατότητα απαγωγής της θερμότητας. Στις 4.6΄ κανείς δεν το κάνει καλύτερα ή μάλλον κανείς δεν το κάνει γενικότερα. 

Οι αλλοι εχουν φτασει να εχουν 99% οθονη και ολοκληρη Sony δεν ξερει που να βαλει τα εξαρτηματα!!!! Απλά γελαω με την αναλογια της Sony!!!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Οι αλλοι εχουν φτασει να εχουν 99% οθονη και ολοκληρη Sony δεν ξερει που να βαλει τα εξαρτηματα!!!! Απλά γελαω με την αναλογια της Sony!!!

Σοβαρά; Για πες μου λίγο μερικές συσκευές στις 4.5 περίπου ίντσες με 90% οθόνη να μου φύγει και εμένα η απορία. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Σοβαρά; Για πες μου λίγο μερικές συσκευές στις 4.5 περίπου ίντσες με 90% οθόνη να μου φύγει και εμένα η απορία. 

Για πες μου την αναλογια ΟΛΩΝ των Sony ασχετων ιντσων....

Δημοσ.

Μικρά τηλέφωνα με καλύτερη αναλογία από τα Sony δεν υπάρχουν.χωρια ότι όλα τα αλλα μικρά είναι μάπα.τωρα σε άλλα τύπου xz1 και xzp ναι το μαμησε και ψόφησε,μετά βίας οι κάτοχοι γλύτωσαν τον ΕΝΦΙΑ.

Τα καινούργια πάλι xa2 τα βρίσκω φυσιολογικά και στα xz2 νομίζω ότι έχουν όσο πρέπει για να λες είναι συσκευή όχι μόνο πανελ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε

Για πες μου την αναλογια ΟΛΩΝ των Sony ασχετων ιντσων....

Κουβέντα θα ανοίξουμε τώρα; Το θέμα λέει ξεκάθαρα για compact τηλέφωνο και σε αυτό πάνε τα σχόλια. Αν έχεις όρεξη να κάνεις συζήτηση γενικότερα για bezel και διάφορα υπαρξιακά άνοιξε νέο θέμα επί αυτού. Από εκεί και πέρα ψάχνουμε compact τηλέφωνο οπότε δώσε μας τα φώτα σου για τα compact τηλέφωνα που ξέρεις με 90%+ οθόνη.  

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Κουβέντα θα ανοίξουμε τώρα; Το θέμα λέει ξεκάθαρα για compact τηλέφωνο και σε αυτό πάνε τα σχόλια. Αν έχεις όρεξη να κάνεις συζήτηση γενικότερα για bezel και διάφορα υπαρξιακά άνοιξε νέο θέμα επί αυτού. Από εκεί και πέρα ψάχνουμε compact τηλέφωνο οπότε δώσε μας τα φώτα σου για τα compact τηλέφωνα που ξέρεις με 90%+ οθόνη.  

Αφου εισαι ο εξυπνος για πες σοβαρο κινητο 4-4.5” max 150€ που ζηταει ο φιλος...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε

Αφου εισαι ο εξυπνος για πες σοβαρο κινητο 4-4.5” max 150€ που ζηταει ο φιλος...

Επειδή εσύ ανέφερες πρώτος τα μικρά τηλέφωνα με 99% οθόνη ξεκίνα και σε ακολουθώ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Επειδή εσύ ανέφερες πρώτος τα μικρά τηλέφωνα με 99% οθόνη ξεκίνα και σε ακολουθώ. 

Ειπαμε οτι ΔΕΝ υπαρχει τετοιο. Μην χαλας το θεμα γιατι εισαι τσατιλας

Δημοσ.

Δεν θελω να τσακώνεστε ! B)

Καταλήξαμε οτι τα δυο "καλα" που υπαρχουν σημερα ειναι τα iphone se και x compact, απο τα προηγούμενα μοντελα που παίζουνε σε καλες τιμες στο ebay ακομα και καινουρια αξίζει καποιο ? πχ υπάρχει το z1 καινούριο στα 99Ε https://www.ebay.com/itm/SONY-XPERIA-Z1-COMPACT-D5503-ANDROID-SMARTPHONE-HANDY-UNLOCKED-LTE-4G-NFC/162919235917?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Ειπαμε οτι ΔΕΝ υπαρχει τετοιο. Μην χαλας το θεμα γιατι εισαι τσατιλας

Καθόλου τσαντίλας δεν είμαι. Εγραψες κάτι και πρέπει να το υποστηρίξεις τώρα. Εγώ απλά έδωσα απάντηση στο αρχικό ερώτημα σου. Δεν σου έκανε η απάντηση μου και είπες να το παίξεις εξυπνάκιας. Νταξ, το καταλάβαμε, παραδέξου ότι έγραψες αρλούμπα και πάμε παρακάτω και no harm done. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Καθόλου τσαντίλας δεν είμαι. Εγραψες κάτι και πρέπει να το υποστηρίξεις τώρα. Εγώ απλά έδωσα απάντηση στο αρχικό ερώτημα σου. Δεν σου έκανε η απάντηση μου και είπες να το παίξεις εξυπνάκιας. Νταξ, το καταλάβαμε, παραδέξου ότι έγραψες αρλούμπα και πάμε παρακάτω και no harm done. 

Οτι πεις. Οποτε πες μας εσυ ως εξυπνος την προταση που καλυπτει τις απαιτησεις... αναμενουμε με αγωνια....

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Votritis είπε

Καταλήξαμε οτι τα δυο "καλα" που υπαρχουν σημερα ειναι τα iphone se και x compact, απο τα προηγούμενα μοντελα που παίζουνε σε καλες τιμες στο ebay ακομα και καινουρια αξίζει καποιο ? πχ υπάρχει το z1 καινούριο στα 99Ε https://www.ebay.com/itm/SONY-XPERIA-Z1-COMPACT-D5503-ANDROID-SMARTPHONE-HANDY-UNLOCKED-LTE-4G-NFC/162919235917?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649

μάλλον μας δουλεύεις, εκτός και το θες μόνο για τηλέφωνα άντε και κανένα sms γιατί για κάτι άλλο δεν κάνει.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Votritis είπε

Πάρε κάτι νεότερο όπως αυτό: 

https://www.skroutz.gr/s/11168093/Sony-Xperia-XA1-Dual-32GB.html

Τα android δεν είναι apple. Τα παλιότερα android θα σε βγάλουν την πίστη και απλά θα ψάχνεσαι για αντικαταστάτη οπότε απλά θα σπαταλάς λεφτά. Βάλε κατιτίς παραπάνω και πάρε ένα σαν και το παραπάνω. Δεν είναι η μόνη λύση, έχει πληθώρα επιλογών σε κατηγορία ιντσών 4.7' - 5' αλλά τα περισσότερα είναι φτιαγμένα σαν τανκ οπότε το μέγεθος θα είναι σαν να έχεις μεγαλύτερη οθόνη. 

Εναλλακτικά έχεις δυνατότητα να τσιμπήσεις σε μεταχειρισμένο κάνα Sony compact X που είναι πύραυλος αλλά προσωπικά δεν το προτείνω να πηγαίνεις σε μεταχειρισμένα μεγαλύτερα των 6 μηνών στα χέρια κάποιου χρήστη. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα! Μόλις αντικαταστάθηκε το Ζ5 compact μου με το ΧΖ1!

Πραγματικά πέρασα 3 χρόνια με το μικρό απροβλημάτιστα.... Αυτή τη στιγμή αν σε ενδιαφέρει το έχω βάλει αγγελία για πώληση εδώ 

Μόνο τα καλύτερα έχω να θυμάμαι απ το δικό μου και το δίνω με κρύα καρδιά διότι κάθεται και πλέον δε το χαίρεται κανείς... Το κινητό έχει ακόμη να δώσει! 

Δε σου λέω για το δικό μου απαραίτητα αλλά αν το σκέφτεσαι πάρτο και οποίο σου γυαλισει καλύτερα ειλικρινά πάρτο!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να κλείσω το θέμα τελικά πήρα το galaxy a3 2017 , ξέρω ότι δεν είναι vfm επιλογή αλλά το τηλέφωνο μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και το μέγεθος του με ικανοποιεί αν και θα προτιμούσα να υπήρχε κάτι σε android  με "καλά" χαρακτηριστικά στο μέγεθος του iphone  se .

Επεξ/σία από Votritis
  • Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...