Votritis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψαχνω εδω και καιρο smartphone μεχρι 150Ε ιδανικά με 4"-4,5" οθονη ,καλη μπαταρια ,και αξιοπρεπή κάμερα . Ο αδερφος μου εχει το iphone 5 και μου αρεσει πολυ αλλα δεν προκειται να δωσω τα χρήματα που θελουν τα 5s και se , το σκεφτομαι γα μεταχειρισμενο αν και δεν γουστάρω καθόλου apple . Γενικα οτι compact υπάρχει απο αλλες εταιριες ειναι εντελώς entry level όπως πχ το Galaxy J1 Mini https://www.skroutz.gr/s/10670668/Samsung-Galaxy-J1-Mini-Prime-4G-8GB.html?from=favorites_popup Μου αρεσουν και τα "Compact" της Σονυ αλλα ακριβα και δεν διαβάζω και τα καλύτερα, γενικά απο τα παλιοτερα μοντελα (πχ Z1 Compact )αξίζει καποιο ? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από Votritis
georgerapp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Αξίζουν φίλε τα Sony κανονικά και με τον νόμο. Εγώ θα πήγαινα για μεταχειρισμένο για να είμαι στα χρήματα αυτά σε ένα x compact. Αξιόλογο τηλέφωνο ωραία οθόνη γρήγορο με 3 γιγα ραμ που επαρκούν μια χαρά και σε κάμερα είναι ότι πρέπει με πολύ καλό βίντεο που δεν κουνάει. Πάρε το θα το ευχαριστηθεις μη το σκεφτείς για παραπάνω χρήματα και κάτι άλλο. 1
Votritis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 μου αρεσει το x compact αλλα εχω δει οτι γρατζουνιέται πολύ ευκολα το πισω μερος , απαράδεκτο για τετοια κατηγορίας τιμής κινητού . 1
saruman123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 36 λεπτά πριν, Votritis είπε μου αρεσει το x compact αλλα εχω δει οτι γρατζουνιέται πολύ ευκολα το πισω μερος , απαράδεκτο για τετοια κατηγορίας τιμής κινητού . Βάλτου μια ψιλή θήκη σιλικόνης διάφανη.
georgerapp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Θήκη να βάλεις.ειναι όμορφο πολύ,το έχει ο αδελφός μου και είναι ότι πρέπει να για κάποιον που ζητάει τέτοιο μέγεθος. Θα σου έλεγα και z5c που έχω εγώ, επίσης δύναμη αλλά με ένα γιγα πιο λίγο χωρίς εγγύηση πιθανόν στα μεταχειρισμένα και τον snap 810 να το ζεσταίνει θα πήγαινα στο x σε αγορά χέρι χέρι με εγγύηση. 1
Votritis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 για χέρι χέρι συναλλαγή δεν παίζει γιατί ειμαι επαρχεία και πολυ δύσκολο να βρω καποιο. εδω βλέπω με το se να εχει εμφανή διαφορά στο μέγεθος ,δεν μπορω να καταλάβω γιατι αλλες εταιριες δεν βγάζουν 4" με καλα χαρακτηριστικα ,και αυτο το εχει πατεντάρει η apple?
chios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Γιατί smartphone και 4 ίντσες δεν πάνε μαζί, αν είναι να βγάλω τα μάτια μου να διαβάζω ειδήσεις ,email και ότι άλλο με ενδιαφέρει , αυτή την στιγμή έχω 5.7 ίντσες και μου φαίνεται μικρό , καλώς ή κακώς το κινητό έχει αντικαταστήσει κατά πολύ τον υπολογιστή, Ολες μου τις δουλειές τις κάνω από το κινητό μου και θέλω να έχω οθόνη να βλέπω και όχι να στραβοθω είμαι και κοντά στα 45 :).
SeNNinhA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Γιατι η Sony κραταει αυτα τα αρκουδιαρικα bezels θα μου πει κανείς;
Votritis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) και αφου δεν πανε μαζι, η apple γιατι βγαζει ? Δεν ψαχνω κινητό να αντικαταστησω το pc , παντως αυτα τα κινητά που κυκλοφορείτε εσεις μου φαίνονται απιστευτες παντόφλες. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από Votritis
vargas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Το se το βρίσκεις μεταχειρισμένο γύρω τα 200 ..κ είναι πύραυλος
georgerapp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 4 ιντζες είναι πολύ μικρό ενώ για μένα ένα 4,7 με 5 είναι ταμάμ. Αν δε μπορείς χέρι χέρι αλλάζει! Εγώ κινητό μόνο χέρι χέρι θα επερνα. Σε iOS δε θα πήγαινα γιατί είμαι android χρήστης και με εφαρμογές αγορασμενες οπότε μικρό και δυνατό δύσκολα τα πράγματα.
SeNNinhA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, Votritis είπε και αφου δεν πανε μαζι, η apple γιατι βγαζει ? Δεν ψαχνω κινητό να αντικαταστησω το pc , παντως αυτα τα κινητά που κυκλοφορείτε εσεις μου φαίνονται απιστευτες παντόφλες. Εγω ακόμη έχω το 5s παντως και επειδη αναγκάστηκα να παρω και το 7 λογω δουλειας (θελουν να βλεπουν πιο μεγαλες τις φωτο) μπορω να πω ότι ακόμη δυσκολευομαι να το συνηθίσω σαν μεγεθος. Και δεν ειχα και κανενα προβλημα να διαβασω τιποτε στο 5s κι ας ειμαι κοντα 50... Απιστευτα βολικο σαν μεγεθος και εαν στο καινουργιο εβαζαν και τις νεες bezelless οθονες θα ηταν απλα ΑΨΟΓΟ!!!
Diskimpex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι μεγαλες φωτο ειναι σχετικο .Ολα πλεον βγαζουν Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Diskimpex
SeNNinhA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 31 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Οι μεγαλες φωτο ειναι σχετικο .Ολα πλεον βγαζουν Ειναι αναγκη και τους τις δειχνω στην δουλεια στην οθονη του κινητου και εχουν προβλημα να τις δουν στην μικρη οθονη. Αυτο εννοω. Τα 8mp του 5s ειναι υπεραρκετα για καθε φωτο απο κινητο και για το 80% γενικα των φωτο ουτως ή αλλως.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Στις 12/6/2018 στις 4:21 ΜΜ, SeNNinhA είπε Γιατι η Sony κραταει αυτα τα αρκουδιαρικα bezels θα μου πει κανείς; Γιατί κάπου πρέπει να μπει η μπαταρία και τα υπόλοιπα εξαρτήματα και κάπως πρέπει να έχει και κάποια δυνατότητα απαγωγής της θερμότητας. Στις 4.6΄ κανείς δεν το κάνει καλύτερα ή μάλλον κανείς δεν το κάνει γενικότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα