Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την κοινότητα..θα ήθελα τη βοήθειά σας για την αγορά ενός ασύρματου συστήματος συναγερμού.Θέλω να ασφαλίσω 2 πόρτες ,μια γκαραζόπορτα,ένα παράθυρο και σκέφτομαι να ΄βάλω επικουρικά 2 ανιχνευτές κίνησης.Έχετε να πρότείνετε κάποιο κιτ συναγερμού με ειδοποιήση σε τηλέφωνο και δυνατότητα επέκτασης σε περίπτωση που θελήσω να προσθέσω αισθητήρια?κοιτάω σε gearbest κλπ κινεζομάγαζα αλλά χάθηκα και δε ξέρω και τι να επιλέξω!όποια βοήθεια καλοδεχούμενη!ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω σπίτι μου (και έχω εγκαταστήσει σε άλλα 4 σπίτια) συναγερμους digoo με τηλεχειρισμό και με την ανάλογη εφαρμογή στο κινητό.

Αξιόπιστο και φθηνό,με τις παγίδες του σε πόρτες και παράθυρα,την εξωτερική σειρήνα του κτλπ 

Πολύ καλή αγορά. Έχω αγοράσει όλα τα εξτραδακια του, μέχρι και τον ανιχνευτή διαρροης,και όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι στιγμής σε όλα τα σπίτια που τον έχω βάλει.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Ο digoo που προτείνω εγώ είναι αρκετά φθηνός και αξιόπιστος με αρκετά εξτραδακια φθηνά σε τιμή.

Επισεις εχει καλό app και γενικά με κανένα 70αρι άντε βαριά 80αρι με κανένα εξτραδακι παραπάνω αξίζει την αγορά του.

Εγώ πήρα συναγερμο,με 10 παγίδες,5 ανιχνευτές κινησης και εξωτερική σειρήνα, όλα μαζί μου πήγαν 85€

Δημοσ.

Kerui με GSM και νεότερος με Wifi. Φτηνοί, κάνουν τη δουλειά τους αλλά μην περιμένεις την σιγουριά ενός κανονικού συναγερμού. Εμένα προσωπικά με γλύτωσαν μια φορά με το κραδασμικό που βάρεσε πριν ανοίξουν την πόρτα.

Έχουν τα πάντα από αξεσουάρ/ραντάρ κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...