pilitss Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Γεια σας παιδιά . Εχει εδω και 4 μέρες ο υπολογιστής στα καλα καθούμενα βγαζει την εικόνα που θα δειτε την μπλε επίσης ειτε το κάνει συνεχόμενα είτε το κανα ανα 6 ώρες . Ο δίσκος μου είναι καινούργιος 1 χρόνου. Τι αλλο να φταίει? Επίσης καθε φορά που κρασαρι η κλείνει η οθόνη δεν είναι σωστα ρυθμισμενη και ορεοει να οαταω παντα ΑUTO adjustment https://imgur.com/zPzYzZe
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 6 minutes ago, pilitss said: Γεια σας παιδιά . Εχει εδω και 4 μέρες ο υπολογιστής στα καλα καθούμενα βγαζει την εικόνα που θα δειτε την μπλε επίσης ειτε το κάνει συνεχόμενα είτε το κανα ανα 6 ώρες . Ο δίσκος μου είναι καινούργιος 1 χρόνου. Τι αλλο να φταίει? Επίσης καθε φορά που κρασαρι η κλείνει η οθόνη δεν είναι σωστα ρυθμισμενη και ορεοει να οαταω παντα ΑUTO adjustment https://imgur.com/zPzYzZe
pilitss Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Ειναι το ίδιο ? Γιστι εμενα δεν λέει για ETD file Dxgmms1. Sys αυτο μου εβγαλε τώρα οτι έκανε failed
Ghost007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, pilitss είπε Ειναι το ίδιο ? Γιστι εμενα δεν λέει για ETD file Dxgmms1. Sys αυτο μου εβγαλε τώρα οτι έκανε failed αν και πολλα μπορει να παιζουν τεσπα αν εχεις δυο μνημες δοκιμασε μια μια ξεχωριστα να δεις αν στο ξανακανει...
pilitss Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Εβαλα ενα πρόγραμμα να δω την αιτία και απο ότι ειδα υπεύθυνο ειναι το κερνελ λογο του σκληρού επειδή τερματίζει το βλέπω εξάλλου και στο μόνιτορ μπορεί να είναι κάποιος ιος αυτό ? Έκανα και φορματ όμως ..
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 να κρασάρει αυτό που λες επειδή τερματίζει ο δισκος, όχι δεν παίζει. Τα μισά φορητά θα πρέπει να ηταν με συνεχείς μπλε οθόνες.
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Το ότι είναι 1 χρόνου ο δίσκος δεν λέει κάτι. Ας είναι και μια μέρας. Αυτές τις 4-5 μέρες δες αν έβαλες κάποια εφαρμογή και απεγκατέστησέ την. Δες στο update history δηλ. ποια updates έκαναν τα windows και απεγκατέστησέ τα. Προτού τα σουτάρεις κάνε disable την διαδικασία update των windows. Να μην μπορούν τα win να κάνουν updates. Εγκατέστησε το hd Sentinel Fee Edition και ανέβασε μια φωτό. Σκάναρε το pc σου για malware με malwarebytes και esetonline. Αυτά για αρχή και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα