anonik Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Καλημέρα προς τους mods Kάνω νέο θέμα και δε στέλνω PM στον mod του club γιατί από ότι βλέπω αυτό που θα ρωτήσω αφορά αρκετούς από εμάς που συμμετείχαμε στο διαγωνισμό. Βλέπω λοιπόν τώρα ότι στην περιγραφή του διαγωνισμού ζητήθηκε να αναφερθεί το καλύτερο χαρακτηριστικό του honor 10 και το χειρότερο χαρακτηριστικό του smartphone που χρησιμοποιούμε... Αυτό το συνδιασμό ομολογώ δεν τον θυμάμαι όταν πρωτοδιάβασα το αρθρο... Νομίζω αρχικά το ζητούμενο ήταν το καλύτερο και το χειρότερο χαρακτηριστικό του δικού μας smartphone .... αλλά μπορεί να κάνω λάθος Απ' ότι είδα αρκετοί από εμάς εχουμε πέσει στο ίδιο 'λάθος' απαντώντας για το καλύτερο και χειρότερο χαρακτηριστικό του δικού μας smartphone Αναρωτιέμαι απλά αν όλοι εμείς θα βγούμε αυτόματα εκτός
thodoris1985 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Κι εδώ τα ίδια. Προσωπικά έκανα edit την απάντηση μου πριν τη λήξη του διαγωνισμού. Αν και το θεωρώ άδικο να βγεί κάποιος εκτός γι' αυτόν το λόγο, 1
tooulos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 καλησπερα,ποτε θα ανακοινωθουν τα απουελεσματα;
anonik Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Εχει αναφερθεί από τον mod οτι θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας. Eιναι το τελευταίο ποστ στο θέμα του διαγωνισμού 1
sheik Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Το θυμάμαι και γω πολύ καλά ότι το πρωτότυπο ποστ έλεγε να μιλήσουμε για το δικό μας smartphone. Αργότερα έγινε edit και άλλαξε. Τώρα δε νομίζω πως τα παιδιά θα αποκλείσουν κανέναν, αφού επρόκειτο για λάθος.
odystam Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Ο διαγωνισμός στη αρχή ζητούσε οντως ένα θετικό και ενα αρνητικό του κινητού που χρησιμοποιούμε. Επίσης, ο διαγωνισμός κανονικά τελείωνε στις 9 Ιουνίου, αν θυμάμαι καλά. Ομως οταν έγινε η αλλαγή (που ζητούσαν ενα θετικό χαρακτηριστικό του Honor 10) άλλαξε και η ημερομηνία στις 11 Ιουνίου, δηλαδή δόθηκαν κάποιες επιπλέον μέρες έτσι ώστε να γίνουν οι κατάλληλες αλλαγές στα ποστ.
News Editors insomnia.gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 News Editors Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Στο διαγωνισμό όλες οι συμμετοχές έχουν γίνει δεκτές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις