katman2000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, jay_D είπε To Remake του 1 αντικειμενικά είναι όντως το καλύτερο και για μένα το βάζω το ίδιο ψηλά με το 2. Αν πάμε στο 1ο το παλιό δεν θα το έλεγα και καλύτερο του 2 ναι το λεω απλα επηδει ηταν η πρωτη επαφη και δεν ηξερες τι να περιμενεις πιξελ by the way μου αρεσε πααααααρα πολυ και το ζιρο 1
jay_D Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, katman2000 είπε ναι το λεω απλα επηδει ηταν η πρωτη επαφη και δεν ηξερες τι να περιμενεις πιξελ by the way μου αρεσε πααααααρα πολυ και το ζιρο Ωραιο και το Zero. Πολύ κακό το σύστημα με τα αντικείμενα όμως........
babality Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 resident evil 1, 2, 3, code:veronica, zero και 4 ειναι ολη η δουλεια. το remake του 1ου ηταν λογος αγορας gamecube. 4 2
jay_D Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, babality είπε το remake του 1ου ηταν λογος αγορας gamecube. Ααααααααααααααααυτό ακριβώς! Μιλάμε ότι είχα πάθει πλάκα όταν έβλεπα screenshot πριν βγει στα περιοδικά. (και το hd στο ps4 πάντως είναι επικό φουλ) Η αλήθεια είναι πάντως πως μου άρεσε αρκετά και το Re7 όσο και αν με ξένισε η αλλαγή κάμερας. Βέβαια αυτά που βλέπω από το remake του 2 στα βίντεα νομίζω θα χάσουμε τα δόντια μας. 1
babality Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μακαρι. οπως και να χει θα τα παρουν τα λεφτακια μου. οσο για το 7 αν ελειπε το καραβι θα μιλαγαμε για επος. ειδικα στην αρχη στις επαυλεις με στοιχεια evil dead σαπιλα, ηταν ο λογος που ξανασχοληθηκα με resident evil. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από babality 2
jay_D Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, babality είπε μακαρι. οπως και να χει θα τα παρουν τα λεφτακια μου. οσο για το 7 αν ελειπε το καραβι θα μιλαγαμε για επος. ειδικα στην αρχη στις επαυλεις με στοιχεια evil dead σαπιλα, ηταν ο λογος που ξανασχοληθηκα με resident evil. Δεν έχει άδικο για το καράβι αλλά απο την άλλη δεν με χάλασε και τόσο γιατι.... Spoiler έχει το σημείο που σου μιλάει ο πατέρας για την οικογένεια το οποίο με έσπασε κανονικά. Πολύ έξυπνο κατά την άποψή μου και πολύ ωραίος στο ρόλο του ο τυπάς που τον έκανε. (Για να μην μιλήσω για το dlc που έχεις την zoe και τον ακούς να αλλάζει απο καλός σε κακός και πάλι πίσω σε καλός ενώ κρύβεσαι κάτω απο το σπίτι για να μην σε πιάσει) και επίσης είναι αρκετά σκοτεινό και αυτό απλά από εκείνο το σημείο αλλάζει απο horror όλο το game και πάει προς το action. Spoiler Το οποίο και πάλι ψιλοδικαιολογώ (οχι οτι δεν θα προτιμούσα να είναι όλο όπως το πρώτο μισό του game) καθώς πλησιάζεις όλο και πιο κοντά στη "μικρή" και σου πετάει ότι έχει και δεν έχει για να αμυνθεί. Οπως και νάχει η capcom μας έδειξε οτι παρόλο που έβγαλε τρελό χρήμα απο το 5 και 6, μας άκουσε μετα απο χρόνια σαν fans και απο το 7 και ειδικά τώρα με το re2make το γυρνάει στο παλιό καλό horror. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από jay_D 1
babality Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 resident 8 περιμενουμε μιξη remake 1 με remake 2 αλλα με πρωτοτυπη ιστορια. θα πεσουνε κεφαλια 2
jay_D Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Χαοχαοχοαχοαοχ κάτσε γιατί φήμες λένε και για 3 και για 8. Capcom κανόνισε................
babality Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 double release? α χα καλο ε? (οχι οτι θα με χαλαγε )
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδή θα είναι το remake του remake του remastered του HD ;; Pre - order Tώρα ps θα μου το στείλουν δωρεάν από AMD Awards . Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Κρίμα πάντως που πήδηξαν το πρώτο, ξέρω ήταν τώρα τελευταία το remastered για pc αλλα ελπίζω να το κρατάνε για τελευταίο proper remastered σαν αυτό 1
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πρώτο δεν είχε τόσο χώρο για να παίξουν σκηνοθετικά με όλα τα angles - χαρακτήρες - strory branches Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Το πρωτο πηρε το remake του πισω στο 2002 περιπου,δεν χρειαζεται να βγαλουν remake στο remake 2
czarjuly Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, jerry banana είπε Aπο που φιλε? gamestation.gr 1
jerry banana Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, czarjuly είπε gamestation.gr Ευχαριστώ πολύ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα