jay_D Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, babality είπε ανακοινωθηκε οτι το παιχνιδι θα εχει κι αυτο microtransactions. ταχουν ισοπεδωσει ολα πια. https://gamerant.com/resident-evil-2-microtransaction/ Παιδιά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα! Λογικά θα έχει τα Dlc τα κλασσικά που είχαν όλα τα resident evil! Δλδ costumes και κανα extra chapter. Απο ένα screenshot που βγήκε προς τα έξω και ένα άρθρο μην πιστεύετε αμέσως κάτι. Δείτε και το παρακάτω βίντεο να πάρετε μια ιδέα. https://www.youtube.com/watch?v=7Zg3WxUCD6c ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η 25/1 ΝΑ ΒΙΔΩΘΩ ΜΕ ΟΥΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ...............!!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από jay_D
babality Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, jay_D είπε Παιδιά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα! Λογικά θα έχει τα Dlc τα κλασσικά που είχαν όλα τα resident evil! Δλδ costumes και κανα extra chapter ολα? ειναι remake του 2. to remake του 1 γιατι δεν ειχε και το ευχαριστηθηκαμε στο gamecube με τα ολα του χωρις να δωσουμε δραχμη παραπανω? οπως και το 4. για τα μετα δε με νοιαζει γιατι πεθανε το franchise. 2 2 1
jay_D Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, babality είπε ολα? ειναι remake του 2. to remake του 1 γιατι δεν ειχε και το ευχαριστηθηκαμε στο gamecube με τα ολα του χωρις να δωσουμε δραχμη παραπανω? οπως και το 4. για τα μετα δε με νοιαζει γιατι πεθανε το franchise. Για ποιο λόγο δεν θα ευχαριστηθείς το παιχνίδι αν έχει cosmetic μόνο σε microtransaction άντε και κάνα side chapter που δεν θα σε επηρεάσει καθόλου στο βασικό story και gameplay????? Μην το τραβάς απο τα μαλλιά. Επίσης μιλάς για gamecube και ps2/gamecube εποχές. Τότε δεν υπήρχαν dlc. Ούτε εμένα μαρέσουν τα dlc. Ισα ισα τα dlc κατέστρεψαν πολλά πράγματα στο gaming. Μας πίνουν το αίμα κανονικά αλλά αν είναι να παραμείνουν μόνο σε θέμα cosmetic δεν με ενδιαφέρει. Το κακό θα είναι να επηρεάζουν το βασικό gameplay πράγμα που δεν έχει κάνει η Capcom στα τελευταία resident evil και δεν νομίζω να το κάνει ούτε σε αυτό.
babality Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 περιμενουμε να δουμε. ελπιζω να μην το κανουν. παντως καλα ξεκινησαν και πλεον φοβαμαι τους παντες γιατι ειναι απληστοι 2
icenex Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ειναι μονο για cosmetics ποιος νοιαστηκε εδω ηδη τα ξεκλειδωνουμε σε αλλα παιχνιδια και τα εχουμε και καθονται σιγα μην τα αγορασουμε κιολας...Βεβαια υπαρχει κοσμος που το κανει αλλα ευτυχως για την τσεπη μου δεν ειμαι ενας απο αυτους. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από icenex
jay_D Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι πως και εγω όταν άκουσα το remake του 2 φοβήθηκα άπειρα. Ειναι το μόνο παιχνίδι που το τερματίζω τουλάχιστον 5 φορές το χρόνο. Και δεν ήθελα να το σκοτώσουν. Απο την άλλη σκέφτηκα ότι έχει κάνει όμορφη στροφή η capcom μετα το re7 καθώς ενώ τα 5 + 6 είναι τα πιο υψηλά σε πωλήσεις resident evil δεν συνέχισε αυτό το action non-survival horror style (που για κάποιο λόγο ήταν η κότα με τα χρυσά αυγά) και το γύρισε στις ρίζες του. Πραγματικά το re2 remake είναι τρομερό fan service. Δείτε πόσα πράγματα έχουν βάλει μέσα για τους παλιούς της σειράς. Ακόμα και το σενάριο θα πειράξουν για να μην είναι ρουτίνα για τους καμμένους με το re2 classic. Εβαλαν μέχρι και soundtrack swap και στολές απο το re 1.5.... Τους έκραζα για χρόνια. Απο το re4 είχα αρχίσει να πιστεύω οτι το resident evil δεν θα ξαναείναι αυτό που αγάπησα μικρός (το λάτρεψα το 4 αλλά δεν ήταν κλασσικό resident) και τώρα με το remake του 2 με βούλωσαν. Νομίζω ότι 25/1 θα κάνω ένα swap στο best game of my life. Ασε που είναι το μόνο franchise απο τα αγαπημένα μου που μου έμεινε να ελπίζω...... (Diablo 1 + 2........κατέληξε σε Diablo Immortal, Mgs ........σε mgs survive, Silent Hill......ακόμα πονάει το pt και τα πατσίνκο) Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από jay_D 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, jay_D είπε Ειναι το μόνο παιχνίδι που το τερματίζω τουλάχιστον 5 φορές το χρόνο.
jay_D Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) No kidding πάντως για να καταλάβετε το πόσο πρόβλημα έχω με το Re2, παρακάτω είναι οι ώρες που έχω παίξει Re2 στο stream τα τελευταία 2 χρόνια...... Spoiler https://twitchstats.net/streamer/pixel_drops/alltime (για την αυθεντικότητα της εικόνας ορίστε και το link ) Μάλλον πρέπει να πάω σε γιατρό......... Μακάρι να πουλήσει όσο υπολογίζουν αυτοί και να μας δώσουν και ένα Re3 (όπως λένε οι φήμες) και ένα Dino Crisis στην πορεία. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από jay_D 2
katman2000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 μακαρι να δουμε και το πρωτο dino crisis φιλε πιξελ καi τι δεν θα εδινα(κατμαν απο το στριμ σου εδω) 2
jay_D Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Εεεεεεεεεεεελα ρε τρελάκια katman! Μακάρι δεν λες τίποτα. Αλλά πρώτα έχει σειρά το Re3. Πρέπει όλοι να μάθουν (και εμείς να ξανανιώσουμε) πως είναι να σε κυνηγάει αυτός ο κυρ-Nemesis ασταμάτητα σε όλο σου το playthrough. 3 1
jerry banana Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, czarjuly είπε Έπεσε προπαραγγελία! Aπο που φιλε?
kajwbtfe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, jay_D είπε Εεεεεεεεεεεελα ρε τρελάκια katman! Μακάρι δεν λες τίποτα. Αλλά πρώτα έχει σειρά το Re3. Πρέπει όλοι να μάθουν (και εμείς να ξανανιώσουμε) πως είναι να σε κυνηγάει αυτός ο κυρ-Nemesis ασταμάτητα σε όλο σου το playthrough. Θεωρώ το RE2 το καλύτερο Resi αλλά αυτό που ένιωθα όταν με κυνηγούσε ο Nemesis στο 3 δεν τι είχε κανένα άλλο Resi.. 1
jay_D Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Θεωρώ το RE2 το καλύτερο Resi αλλά αυτό που ένιωθα όταν με κυνηγούσε ο Nemesis στο 3 δεν τι είχε κανένα άλλο Resi.. Ακριβώς όπως το είπες φίλε μου! Resident Evil 2 = Best Resident Evil game και το αγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών και Nemesis = Best Villain σε οτιδήποτε έχω παίξει ως σήμερα. Πραγματικά ο φόβος ήταν ασταμάτητος στο Re3. (πάντα υποκειμενικά) 1
katman2000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Θεωρώ το RE2 το καλύτερο Resi αλλά αυτό που ένιωθα όταν με κυνηγούσε ο Nemesis στο 3 δεν τι είχε κανένα άλλο Resi.. εγω την εχω δει λιγο οπως στα terminator με τα resi δηλαδη ξερω οτι το πρωτο ειναι καλητερο αλλα λατρευω το δευτερο 2
jay_D Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, katman2000 είπε εγω την εχω δει λιγο οπως στα terminator με τα resi δηλαδη ξερω οτι το πρωτο ειναι καλητερο αλλα λατρευω το δευτερο To Remake του 1 αντικειμενικά είναι όντως το καλύτερο και για μένα το βάζω το ίδιο ψηλά με το 2. Αν πάμε στο 1ο το παλιό δεν θα το έλεγα και καλύτερο του 2 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα