Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δεν ξερω πως ακριβως θα το κανουν το πραγμα αλλα μην ξεχναμε οτι εν ετη 2019 πολλα μπορουν να αλλαξουν με ενα update,ακομα και ο τροπος του save πχ. Δεν ειναι δηλαδη οτι θα το κυκλοφορησουν το παιχνιδι και μετα δεν προκειται να ασχοληθουν ξανα μαζι του. Επισης δεν ξερω ποια ειναι τα σχεδια που εχουν οσον αφορα το ενδεχομενο να βγαλουν μελλοντικα dlc(αναλογα της υποδοχης του παιχνιδιου)αλλα και τι επιπεδα δυσκολιας ή unlockables θα υπαρχουν μεσα.
Greygore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 56 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said: Παρα πολύ καλο νέο ότι θα έχουν διαφορετικά campaigns. Εμένα πάλι μου άρεσε ιδιαίτερα το "zapping" system που λέει, αν και φαντάζομαι σε κάποιο ποσοστό "μιλάει" η νοσταλγία, αλλα θυμάμαι είχε κάποια fun interactions που μπορούσες π.χ. να αφήσεις όπλα/αντικείμενα στο πρώτο campaign πίσω, ώστε να τα βρει ο άλλος χαρακτήρας στο B-story (και αν δεν κάνω λάθος και ορισμένες διαδρομές άλλαζαν στο Β-story ανάλογα με τι έκανες στο Α-story). 1
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Greygore είπε Εμένα πάλι μου άρεσε ιδιαίτερα το "zapping" system που λέει, αν και φαντάζομαι σε κάποιο ποσοστό "μιλάει" η νοσταλγία, αλλα θυμάμαι είχε κάποια fun interactions που μπορούσες π.χ. να αφήσεις όπλα/αντικείμενα στο πρώτο campaign πίσω, ώστε να τα βρει ο άλλος χαρακτήρας στο B-story (και αν δεν κάνω λάθος και ορισμένες διαδρομές άλλαζαν στο Β-story ανάλογα με τι έκανες στο Α-story). Οι μονες ουσιαστικες διαφορες των 2 scenario πανω κατω ηταν 1)Στην αρχη που υποτιθεται ξεκιναγες απο την αλλη μερια για να μπεις στο τμημα. 2)Καποιες τοποθεσιες αντικειμενων σε διαφορετικες τοποθεσιες. 3)και ισως σημαντικοτερον ο Mr X. Αρα στην ουσια ενωσαν το Scenario A και B του καθενος που αν το εχουν κανει καλα,ισως ειναι και καλυτερο ετσι. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Fulgore 1
Bourdoulas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Θεέ μου. Έχουν κυκλοφορήσει τόσες παπαριές RE μετά το Veronica ; 1
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Θεέ μου. Έχουν κυκλοφορήσει τόσες παπαριές RE μετά το Veronica ; Δεν έχω ακουμπήσει κανένα από αυτά και παρόλ' αυτά δηλώνω μέγας fan της σειράς. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από phanispal
tritonas00 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Θεέ μου. Έχουν κυκλοφορήσει τόσες παπαριές RE μετά το Veronica ; Ω ναι, ξεπατ@θηκε η σειρα Εντωμεταξυ ακομα και τωρα, καθε φορα που ξαναβλεπω το 1 (του 96) τρεμει η καρδια μου... Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από tritonas00 1
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Εχει πολλα σκουπιδια η σειρα ναι που επειδη δεν ειχαν ολα τα κεντρικα νουμερα γιαυτο δεν ειναι γνωστα.
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε που επειδη δεν ειχαν ολα τα κεντρικα νουμερα γιαυτο δεν ειναι γνωστα Νταξ δε νομίζω ότι αυτό έφταιξε. Απλά είναι αυτό που είπες πριν, ότι είναι σκουπίδια. Αν δε λέγονταν Resident Evil ίσως παίζονταν από κάποιους, αλλά και πάλι δύσκολα θα είχε κάποιος να βρει αρκετά καλά να πει για εκείνα. Αλλά με τέτοιο βαρύ όνομα δε βγάζεις τέτοιες κατάντιες. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 LOL, ρε. Capcom λέμε, εγγύηση. 1
Bourdoulas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Κάπως έπρεπε να ξεκινήσει τον μύθο και στην συνέχεια να διατηρήσει τον τίτλο, Crapcom.
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Αν ειναι μονο για gamestop να την χαρουν μονοι τους. Επισης αλλη μια collector που εχει ψηφιακο το soundtrack και οχι σε δισκακι γιατι....ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα