Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

ίσως φταίει ότι έχω παίξει όλα τα RE και όλα τα editions σε διαφορες κονσόλες και σίγουρα παραπάνω από μια φορα το καθένα,

Εσυ τουλαχιστον τα εχεις παιξει οπως λες,για τους υπολοιπους ποιο πισω που συμφωνεις(στο κομματι των γραφικων)τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι σε αντιστοιχη περιπτωση με σενα?

Κανεις δεν ειπε οτι τα τελευταια resident evil μεχρι το remastered ειναι συγχρονα επιτευγματα στο κομματι των γραφικων(αυτονοητο ειναι οτι δεν ειναι).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επιτελους ενα RE της προκοπης μετα απο τοσα χρονια και τα τελευταια σκουπιδια

νοσταλγια

Στις 21/6/2018 στις 2:08 ΜΜ, jerry banana είπε

εγω σαν 22χρονος που εχω ακουμπησει απο τη σειρα μονο το 7

δεν εχεις δει τιποτα, ουδεμια σχεση με RE, μονο στο ονομα

πιασε 1 2 και CV

και αν θες κατι πιο σοβαρο SH 2

εφτιαχναν παιχνιδια τοτε, οχι ***

Δημοσ.
Στις 22/6/2018 στις 3:20 ΜΜ, tritonas00 είπε

δεν εχεις δει τιποτα, ουδεμια σχεση με RE, μονο στο ονομα

Διαβασε και το υπολοιπο μνμ του προς το τελος :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Διαβασε και το υπολοιπο μνμ του προς το τελος :P

εκανα πως δεν το ειδα για μη συγχυστω :P

Δημοσ.

νοσταλγια

Πάλι καλά που ήταν το 7, το οποιο είχε potential τουλάχιστον μέχρι την μέση. Tbh το campaign του Leon στο 6 δεν ήταν κακό, στην αρχή.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Λυπαμαι αλλα δεν εχεις καμια δικαιολογια στο παραπανω οταν υπαρχουν στο store τα Resident evil hd remastered και Resident evil zero.

Για να ξερουμε τι λεμε ετσι?

Ααα νομιζα πως λεμε για pc στο ps3 υπαρχουν με καλα γραφικα? 

3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Θα συμφωνήσω, τα παίξαμε στον καιρό τους, ούτε εγώ μπορώ πια, το remake ήταν στα όρια, το zero remaster το παράτησα στο πρώτο τέταρτο. Αναλόγως το άτομο guys δεν υπάρχει λόγος για ταμπέλες. ;)

Συμφωνω αλλα αποτι φένεται  την εχουν παρει πατριωτικα ολοι την αποψη μου σε σημειο που παιζει να με κυνηγουσαν εαν τους ελεγα πσσσ δεν μου αρεσουν τα πρωτα reaident evil λογω γραφικων :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Το RE 7 στο ps3 το επαιξες?Το remake 2 στο ps3 θα το παιξεις?Που κολλαει το ps3 που αναφερεις?

Στις 21/6/2018 στις 2:08 ΜΜ, jerry banana είπε

εγω σαν 22χρονος που εχω ακουμπησει απο τη σειρα μονο το 7 (το οποιο το τερματησα ) 

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Εμένα πάλι πειράζει που το RE7 το θεωρώ ίσως το καλύτερο της σειράς (μαζί με το RE4) και ότι επιτέλους ξεκόλλησε από τα ίδια και τα ίδια?? 
Και για να σε προλάβω έχω παίξει σχεδόν όλους τους τίλους RE από εποχής Ps1....γούστα είναι αυτά και παρακαλώ μην γενικεύουμε, επειδή εσύ τα θεωρείς ''σκουπίδια'' δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι.

Στις 22/6/2018 στις 5:07 ΜΜ, jerry banana είπε

Συμφωνω αλλα αποτι φένεται  την εχουν παρει πατριωτικα ολοι την αποψη μου σε σημειο που παιζει να με κυνηγουσαν εαν τους ελεγα πσσσ δεν μου αρεσουν τα πρωτα reaident evil λογω γραφικων :P

Φίλε παίξε ότι σου αρέσει και ότι σε ευχαριστεί, δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο παιχνίδι, είναι όλα θέμα γούστου...αν δεν σου αρέσουν τα γραφικά ενός παιχνιδιού και δεν θες να το παίξεις είναι απόλυτα θεμιτό, μην δίνεις σημασία σε αυτά που λένε, έχουμε γεμίσει fanboys και ειδήμονες που αυτά που λένε είναι ''νόμος'' και αν δεν συμφωνείς ''αφορίζεσαι''....

Στις 22/6/2018 στις 1:46 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Θα συμφωνήσω, τα παίξαμε στον καιρό τους, ούτε εγώ μπορώ πια, το remake ήταν στα όρια, το zero remaster το παράτησα στο πρώτο τέταρτο. Αναλόγως το άτομο guys δεν υπάρχει λόγος για ταμπέλες. ;)

Έτσι ακριβώς, συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ παράτησα το Zero δεν μπόρεσα να παίξω πάνω από μισή ώρα, ενώ το remastered του πρώτου το τελείωσα με πολύ κόπο και μόνο λόγο νοσταλγίας και τίποτα άλλο. Δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση σε νέους στο ''άθλημα''.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γούστα φυσικά εννοείτε αλλα, το Resident Evil είναι σταθμός του survival horror. Από το 4 και μετά έγινε action, υπάρχουν πολλά action και λίγα survival horror games, άμα γινόταν για το καλύτερο της σειράς καλός, αλλα δεν έγινε για αυτό αλλα για το cash grab και screw τους fans που σε στηρίζουν τόσα χρονια. Επίσης άμα ο περισσότερος κόσμος ήθελε action oriented RE τότε θα συνέχιζαν να βγάζουν. ;)  Από εκεί και πέρα το τι γουστάρεις δικαίωμα σου δεν υπάρχει καν λόγος και κακός γίνετε θέμα. Έχει ειπωθεί άπειρες φορες ότι δεν υπάρχει νόημα αντίλογου στο γούστο. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Φίλε παίξε ότι σου αρέσει και ότι σε ευχαριστεί, δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο παιχνίδι, είναι όλα θέμα γούστου...αν δεν σου αρέσουν τα γραφικά ενός παιχνιδιού και δεν θες να το παίξεις είναι απόλυτα θεμιτό, μην δίνεις σημασία σε αυτά που λένε, έχουμε γεμίσει fanboys και ειδήμονες που αυτά που λένε είναι ''νόμος'' και αν δεν συμφωνείς ''αφορίζεσαι''....

Δεν γραφτηκε πουθενα οτι απαγορευεται σε καποιον να του αρεσουν τα πιο καινουργια resident evil ή οτι καποιος απαγορευεται να παιξει ενα παιχνιδι.

18 λεπτά πριν, karamela693 είπε

μην δίνεις σημασία σε αυτά που λένε

Και κατι τελευταιο που λατρευω παντα στα σχολια αυτα,μαλλον δεν το πηρες χαμπαρι οτι αυτο που εγραψες ισχυει και για την περιπτωση σου ετσι?Κοινως να μην δινει σημασια σε αυτα που λες :)

Τελος αν καποιος λειτουργει με αυτη την νοοτροπια,τοτε κακως συμμετεχει σε forums.Ειναι λογικο/αυτονοητο οτι δεν γινεται να συμφωνουν ολοι με ολα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Γούστα φυσικά εννοείτε αλλα, το Resident Evil είναι σταθμός του survival horror. Από το 4 και μετά έγινε action, υπάρχουν πολλά action και λίγα survival horror games, άμα γινόταν για το καλύτερο της σειράς καλός, αλλα δεν έγινε για αυτό αλλα για το cash grab και screw τους fans που σε στηρίζουν τόσα χρονια. Επίσης άμα ο περισσότερος κόσμος ήθελε action oriented RE τότε θα συνέχιζαν να βγάζουν. ;)  Από εκεί και πέρα το τι γουστάρεις δικαίωμα σου δεν υπάρχει καν λόγος και κακός γίνετε θέμα. Έχει ειπωθεί άπειρες φορες ότι δεν υπάρχει νόημα αντίλογου στο γούστο. ;)

Προσωπικά δεν με χάλασε που το γύρισαν σε λίγο Action, με κούρασε λίγο το ίδιο και το ίδιο (συνολικά ούτε ξέρω πόσα παιχνίδια RE έχω παίξει με πάνω κάτω το ίδιο στιλ αν βάλουμε και στην εξίσωση και τα CV, Outbreak, revelations κλπ. συνολικά πάνω από 10 παιχνίδια). Γενικότερα πάντως προσπάθησαν να δώσουν μια διαφορετική νότα και μάλιστα με το re7 που το γύρισαν σε πρώτο πρόσωπο κατά την γνώμη μου πέτυχαν διάνα...από εκει και πέρα όλα θέμα γούστου είναι και ότι αρέσει στον καθένα, ο μόνος λόγος που με έκανε να απαντήσω είναι ότι δεν μου αρέσουν καθόλου οι ''αφορισμοί''', να το παίζει κάποιος ειδήμονας και ο fanboyσμος. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Το RE 7 στο ps3 το επαιξες?Το remake 2 στο ps3 θα το παιξεις?Που κολλαει το ps3 που αναφερεις?

Εχω ps3 και pc αλλα ενας αλλος μου ειπε να το παιξω σε playstation 

22 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Εμένα πάλι πειράζει που το RE7 το θεωρώ ίσως το καλύτερο της σειράς (μαζί με το RE4) και ότι επιτέλους ξεκόλλησε από τα ίδια και τα ίδια?? 
Και για να σε προλάβω έχω παίξει σχεδόν όλους τους τίλους RE από εποχής Ps1....γούστα είναι αυτά και παρακαλώ μην γενικεύουμε, επειδή εσύ τα θεωρείς ''σκουπίδια'' δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι.

Έτσι ακριβώς, συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ παράτησα το Zero δεν μπόρεσα να παίξω πάνω από μισή ώρα, ενώ το remastered του πρώτου το τελείωσα με πολύ κόπο και μόνο λόγο νοσταλγίας και τίποτα άλλο. Δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση σε νέους στο ''άθλημα''.

Α γεια σου εσυ εισαι ενας απο τους λογικους

• Like 1
Δημοσ.

Παρα πολύ καλο νέο ότι θα έχουν διαφορετικά campaigns.

Αναφορά σε κείμενο

The remake of the classic PlayStation game introduces all-new visuals, cinematics, as well as a new third-person camera as opposed to the fixed camera of the original. Certain elements has also been changed such as item locations as well as where the game’s different zombies will appear, making the game feel fresh for those who played the original. The remake uses the new RE Engine that also used for Resident Evil 7.

The story of the RE2 Remake will also be consistent with the original and will still star both Leon Kennedy and Claire Redfield, although both characters will have different and separate campaigns unlike the “zapping” system the original employed. This simplifies the game into two campaigns rather than the four possible scenarios from the original.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι τυχαιο που συνεχεια αναφερουν το εξης '' for those who played the original''

Το ιδιο και για την μουσικη του παιχνιδιου ή τα save points.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Lets be honest, τα manual save points που χρειάζονται ink ribbons suck ass. Παίζει να είχα πεθάνει 30 φορες στους πρώτους hunters με Jill. :( Με την δυσκολία είμαι ok αλλα το να πρέπει να κάνω τα ίδια και τα ίδια για πολλές φορες με κουράζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...