phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, jerry banana είπε λες ε?Θα το δοκιμασω τοτε για εσας αδερφια.Μπορει καποιος μεγαλυτερος και παλιος να μου πει με ποια σειρα να τα παιξω και εαν εχω θεμα με windows 8.1? Ποια Windows, σε Playstation να τα παίξεις.
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 6 hours ago, x.ristos1980 said: Επιτέλους μάγκες..κατά την άποψή μου το καλύτερο resi που είχε βγει.4 σενάρια,πολλαπλοί τερματισμοί κλπ κλπ.ποιος παλιουρας έχει ξεχάσει το cutscene με τον licker στο ταβάνι;; Ο licker δεν ήταν τίποτα μπροστά στα χέρια. Γκοντάμιτ, το θυμήθηκα και αγχώθηκα τώρα. 😕 1
Greygore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 29 minutes ago, Malthador said: Ο licker δεν ήταν τίποτα μπροστά στα χέρια. Γκοντάμιτ, το θυμήθηκα και αγχώθηκα τώρα. 😕 I see your hand(s) and I raise you one Mr. X Το σενάριο Β (Leon ή Claire) ήταν πάντα απίστευτα πιο αγχωτικό λόγω του συγκεκριμένου "κύριου"... 2
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 22 ώρες πριν, jerry banana είπε τα γραφικα και να θελω να τα παιξω με αποτρεπουν οπτικα εχω συνηθισει πλεον σε αλλα γραφικα Λυπαμαι αλλα δεν εχεις καμια δικαιολογια στο παραπανω οταν υπαρχουν στο store τα Resident evil hd remastered και Resident evil zero. Για να ξερουμε τι λεμε ετσι?
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Fulgore είπε Λυπαμαι αλλα δεν εχεις καμια δικαιολογια στο παραπανω οταν υπαρχουν στο store τα Resident evil hd remastered και Resident evil zero. Για να ξερουμε τι λεμε ετσι? .Παντως εγω τον καταλαβαινω ,δεν μπορω να τα παιξω ουτε εγω πλεον αν και ειμαι μεγαλος φαν ας ειναι και HD ειναι ξεπερασμενος ολος ο τεχνικος τομεας με το HD δεν σωνεται .Φυσικα αν δεν το εχεις παιξει ποτε αξιζει την εμπειρια ειναι must για καθε gamer . Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Fotis13 1
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Fotis13 είπε .Παντως εγω τον καταλαβαινω ,δεν μπορω να τα παιξω ουτε εγω πλεον αν και ειμαι μεγαλος φαν ας ειναι και HD ειναι ξεπερασμενος ολος ο τεχνικος τομεας με το HD δεν σωνεται . Αλλο το resident evil 1 του 1996 και αλλο το HD remastered του 2015 Επισης ο μεγαλος φαν ειναι που αν μπορει τα παιζει ακομα και στα παλια γραφικα σαν ρετρο.Αυτο κανουν οι speedrunners,αυτο κανουν αρκετοι αρκετοι streamers με την ανακοινωση του 2 που παιζουν την αρχικη μορφη του. Με ολο το σεβασμο αλλα βλεπω και σε αυτο το θεμα(και στο αντιστοιχο του pc)ορισμενουν να πεταγονται ως ''fans''της σειρας και να μην εχουν παιξει ποσα προηγουμενα παιχνιδια της. Δεν γινεται να εισαι μεγαλος φαν της σειρας Resident evil και να μην εχεις παιξει ισως το σημαντικοτερο παιχνιδι αυτης που ειναι το remake του πρωτου.Να ξερουμε τι γραφουμε ετσι? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Fulgore 3
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Επισης ο μεγαλος φαν ειναι που αν μπορει τα παιζει ακομα και στα παλια γραφικα σαν ρετρο. Oχι αυτος δεν οριζεται ως μεγαλος φαν με τα δικα μου κριτηρια αλλα συγκαταλεγεται σε καποια απο τις παρακατω κατηγοριες : Ρετρολαγνος ,τυμβωρυχος,ημιτυφλος ,νοσταλγος (τοτε που ολα ηταν αγνα και τα παιδακια παιζανε στις γειτονιες ) κ.ο.κ. Εγω τοσο παλιους τιτλους δεν μπορω να παιξω εχω αλλεργια ας ειναι και οι αγαπημενοι μου και μεσα στο ατομικο μου top 10 ολων των εποχων .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Θα συμφωνήσω, τα παίξαμε στον καιρό τους, ούτε εγώ μπορώ πια, το remake ήταν στα όρια, το zero remaster το παράτησα στο πρώτο τέταρτο. Αναλόγως το άτομο guys δεν υπάρχει λόγος για ταμπέλες. 2
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Εγώ ψάχνω να τα βρω αυθεντικά για το Playstation για να τα παίξω στο PS3, δεν ξέρω τι λέτε εσείς :Ρ 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Έλα ψάξε το garage μου και άμα μπορέσεις και το βρείς δικό σου! 2
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Αν πιστεύεις ότι δε θα ψάξω τσάμπα ήρθα χθες.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Σοβαρά?! Το έχω 100% απλά δεν ξέρω άμα είναι 100% στο δικό μου ή στο πατρικό μου, πάντως άμα σοβαρά το θες τον επόμενο μηνα πριν τις διακοπές που θα ξεθάψω τα καλοκαιρινά θα το ψάξω και άμα το βρω στο στέλνω no worries. Τώρα άμα θα τρέχει σίγουρα το cd δεν μπορώ να στο υποσχεθώ, πάνε και 22 χρονια. Θα σε pm άμα το βρω να μου πεις διεύθυνση κτλ. p.s. No charge ofc Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1 2
Greygore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said: Έλα ψάξε το garage μου και άμα μπορέσεις και το βρείς δικό σου! Black Hole of Random Stuff™ και το δικό σου ε; Στο πατρικό μου θυμάμαι είχε φτάσει σε μια φάση να βρίσκεις πράματα ξεχασμένα απο 20-30 χρόνια πριν Πάντως, αυτό με τα γραφικά θεωρώ είναι ανάλογα το άτομο, εμένα για παράδειγμα δεν με ενοχλεί ούτε το παλιό, ούτε το νέο (αν και το Zero που λέει ο @{TDi}Dj2k..infc είχε... άλλα προβλήματα για μένα, βλ. αχρείαστο inventory management, κάποια θεματάκια με το pacing, μέτριο AI του εκάστοτε partner κ.τ.λ.). Απο την άλλη, εκεί που δείχνουν την ηλικία τους τα πρώτα της σειράς (προσωπικά πάντα) είναι στα tank controls, πραγματικά ούτε τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν τα χώνεψα, ούτε με τα remake, ούτε πιο πρόσφατα που ξανατερμάτισα το REmake στο PC. Χάθηκε δηλαδή να είχαν βάλει camera-relative movement (έστω και σαν επιλογή); Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Greygore 1
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Θα συμφωνήσω, τα παίξαμε στον καιρό τους, ούτε εγώ μπορώ πια, το remake ήταν στα όρια, το zero remaster το παράτησα στο πρώτο τέταρτο. Αναλόγως το άτομο guys δεν υπάρχει λόγος για ταμπέλες. 23 λεπτά πριν, Greygore είπε Black Hole of Random Stuff™ και το δικό σου ε; Στο πατρικό μου θυμάμαι είχε φτάσει σε μια φάση να βρίσκεις πράματα ξεχασμένα απο 20-30 χρόνια πριν Πάντως, αυτό με τα γραφικά θεωρώ είναι ανάλογα το άτομο, εμένα για παράδειγμα δεν με ενοχλεί ούτε το παλιό, ούτε το νέο (αν και το Zero που λέει ο @{TDi}Dj2k..infc είχε... άλλα προβλήματα για μένα, βλ. αχρείαστο inventory management, κάποια θεματάκια με το pacing, μέτριο AI του εκάστοτε partner κ.τ.λ.). Απο την άλλη, εκεί που δείχνουν την ηλικία τους τα πρώτα της σειράς (προσωπικά πάντα) είναι στα tank controls, πραγματικά ούτε τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν τα χώνεψα, ούτε με τα remake, ούτε πιο πρόσφατα που ξανατερμάτισα το REmake στο PC. Χάθηκε δηλαδή να είχαν βάλει camera-relative movement (έστω και σαν επιλογή); Ρε παιδια δεν ειπα πουθενα οτι τα παλια παιχνιδια οπως το αρχικο του 1996 παιζονται μια χαρα σημερα απο ολους(γιαυτο τονισα οτι κυριως οι μεγαλοι φαν που εχουν οντως μεγαλωσει με αυτα ειναι πιο ανετοι στο να τα ξαναπαιξουν ακομα και σημερα προφανως λογω νοσταλγιας). Γιατι οπως σωστα αναφερει ο Grey πιο πανω εχουν και τα θεματα τους γιαυτο και ανεφερα κυριως το Remake και το Zero λογω και των hd εκδοσεων επειδη ειναι οτι καλυτερο τεχνικα στο κομματι αυτο. Εγω στο κομματι του μεγαλου φαν ειναι που σταματησα και το τονισα. Δεν γινεται να λες οτι εισαι μεγαλος φαν της σειρας και να μην εχεις παιξει το resident evil remake ας πουμε(γιατι ειμαι σιγουρος οτι με αυτη την νοοτροπια πχ καποιος ουτε τα revelations δεν εχει παιξει). Αρα γυρναμε στο αρχικο θεμα του οτι δεν γινεται καποιος να λεει οτι ειναι μεγας φαν μιας σειρας οταν δεν εχει παιξει ποσα παιχνιδια απο αυτην.Αυτο δεν ειναι αποψη αλλα γεγονος και ισχυει για ολα τα αντιστοιχα παιχνιδια και για αυτους που θελουν να λεγονται μεγαλοι φαν της σειρας αυτης. Δεν γινεται πχ να πω εγω οτι ειμαι μεγας φαν των Metal gear solid αν εχω παιξει μεχρι το 3. Και πολλα indies ειναι που βγαινουν με αντιστοιχα γραφικα ακομα και σημερα που ουτε εμενα μαρεσουν αλλα δεν θα βγω να πω οτι οσοι τα παιζουν ειναι ημιτυφλοι οπως αναφερθηκε παραπανω. Βεβαια σε τετοια θεματα δεν περιμενω να βγαλω ακρη απο το insomnia που ο καθενας οτι δηλωνει ειναι(και ας μην εχει παιξει δηλαδη ορισμενα παιχνιδια αλλα να δηλωνει φαν). 54 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Θα συμφωνήσω, τα παίξαμε στον καιρό τους, ούτε εγώ μπορώ πια, το remake ήταν στα όρια Μια διορθωση στο παραπανω μιας και βλεπω και ξεχωριζεις το remake απο το hd remaster. Το Resident evil remake οταν πρωτο κυκλοφορησε στο Gamecube το διαστημα αυτο ηταν οτι ειναι σημερα το Horizon zero dawn και το last of us 2 οπτικα,κοινως ετη φωτος στον τεχνικο τομεα σε σχεση με τα τοτε παιχνιδια του ps2. Δεν ξερω το''στα ορια''απο που ακριβως προκυπτει. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Fulgore 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μια διορθωση στο παραπανω μιας και βλεπω και ξεχωριζεις το remake απο το hd remaster. Το Resident evil remake οταν πρωτο κυκλοφορησε στο Gamecube το διαστημα αυτο ηταν οτι ειναι σημερα το Horizon zero dawn και το last of us 2 οπτικα,κοινως ετη φωτος στον τεχνικο τομεα σε σχεση με τα τοτε παιχνιδια του ps2. Δεν ξερω το''στα ορια''απο που ακριβως προκυπτει. Γενικά μιλούσα Fulgore για αυτό και δεν σε έκανα quote Sorry έχεις δίκαιο εκανα λάθος για το "remake" εννοούσα το "remake hd remaster" ότι στα όρια ήταν τα graphs/gameplay στο να μην το παίξω και εννοείτε ότι στο GC ήταν απίστευτο, ο μοναδικός λόγος που πήρα GC, άντε και το Metroid/Zelda. Φυσικά ίσως φταίει ότι έχω παίξει όλα τα RE και όλα τα editions σε διαφορες κονσόλες και σίγουρα παραπάνω από μια φορα το καθένα, idk, γενικά δεν παίζω retro ή κάτι παλιότερο από μια δεκαετία, σε γενικές γραμμές. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα