eon.s60 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος το τελείωσε και θέλει να το πουλήσει ας στείλει PM. Γενικότερα από το demo μου άρεσε πολύ... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από eon.s60 1
di maria kun Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 γκαις μια γρηγορη απορια τα πυρομαχικα και καποια οπλα αν στο πρωτο play εστω με λεον,τα παρω ολα μετα στο δευτερο υπαρχουν η χανονται??? κατι τετοιο θυμαμαι στο παλιο,σε μια φαση ρωτουσε θα παρεις αυτο το οπλο η να το αφησεις για την κλερ. ο λογος πχ μην το τερματισω με υπολοιπο σε σφαιρες κτλ που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω στο δευτερο και τελικα χαθουν
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, di maria kun είπε γκαις μια γρηγορη απορια τα πυρομαχικα και καποια οπλα αν στο πρωτο play εστω με λεον,τα παρω ολα μετα στο δευτερο υπαρχουν η χανονται??? Υπαρχουν και στο δευτερο ναι. 1
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, di maria kun είπε κατι τετοιο θυμαμαι στο παλιο,σε μια φαση ρωτουσε θα παρεις αυτο το οπλο η να το αφησεις για την κλερ Για το submachine gun και το flamethrower σε ρωτούσε στο original, όχι για όλα τα όπλα αλλά και πυρομαχικά. 1
di maria kun Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Άρα το άλλαξαν και τα παίρνουμε όλα και γαζωνουμε
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, di maria kun είπε Άρα το άλλαξαν και τα παίρνουμε όλα και γαζωνουμε Οχι δεν το αλλαξαν,παλι τα παιρνεις αυτα τα οπλα απλα ενα παιρνει ο καθε χαρακτηρας στο run του. 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μπορείς να παίξεις και με τους δύο ταυτόχρονα χωρίς να χαθεί κάτι, και τι εννοώ γιατί σας μπέρδεψα: εγώ θέλω να ξεκινήσω με την Κλερ, ο αδερφός μου με το Λιον. Αν ξεκινήσω εγώ πρώτος, (παίζω χωρις να το τερμαρισω) ο αδερφός μου θα μπορεί να παίξει ; Εγώ μετά θα μπορώ να συνεχίσω από εκεί που το άφησα με την Κλερ;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Ναι απλά και οι δυο θα ξεκινήσετε νέο game και ο καθένας φορτώνει το save του απλά τα walkthrough σας θα έχουν ελάχιστες διαφορες. 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ναι απλά και οι δυο θα ξεκινήσετε νέο game και ο καθένας φορτώνει το save του απλά τα walkthrough σας θα έχουν ελάχιστες διαφορες. Με το ίδιο psn profile παίζουμε... οπότε ξεκινάμε κανονικά;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε Με το ίδιο psn profile παίζουμε... οπότε ξεκινάμε κανονικά; Δεν βρίσκω λόγο για διαφορετικό profile οποτε ναι, υπάρχουν κανονικά save slots οποτε no worries, απλά στο ξαναλέω άμα παίζεται μαζί θα βλέπετε σχεδόν τα ίδια πράγματα και ας έχετε διαφορετικούς chars.
Eddy_Gordo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Είμαι κανείς που να το τερμάτισε με S Rank ;;; Τι απαιτήσεις εχει; Δίνει ατελείωτες σφαίρες για όλα τα όπλα ; αν είναι έτσι αξίζει να το ξεκινήσεις και να πάρεις το S και μετά να μπορείς να σκοτώνεις ότι κινείτε με ευχαρίστηση ώστε να μην αγχώνεσαι για το αν και θα βρεις μετά
Choutas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά έπαιξα το 4th survivor και την ένατη φορά όταν ανέβαινα τις σκάλες στην δυτική πλευρά του ΑΤ με σκότωσαν και το παράτησα. Αξίζει να το τελειώσεις; Έχει ιστορία η κάνα boss; Παρόλο που τις πρώτες φορές διασκεδάζεις μετά με πιάνουν τα νεύρα μου.
xaerialtwistx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 11:40 ΜΜ, di maria kun είπε Γκαις μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής. 1)γενικα ποια είναι η καλύτερη μέθοδος προσέγγισης του tyrant? Με headshots και κοντινά shotgun πεφτει εύκολα και επίσης αν πέσει δίνει πίσω τπτ σφαίρες η κάτι αλλο. Αν όχι τότε τι αξία έχει να σκορπισω τόσα πυρομαχικά? 2)λοιπον έχω παίξει το remake του resident ένα και το εφτά, βέβαια και τα4-5-6, αλλα αναφερω κυρίως συτα τα δυο που θεωρούνται κατά κοινή γνώμη πιο survival. Πάντα στο normal και πάντα με προσεκτική τακτική, σκότωνα κυρίως ότι ήταν αναγκαίο/αρκετά headshots (κυρίως στα bosses χρησιμοποιουσα βαριά όπλα) και ειδικά κάποια ζόμπι στην αρχή και σε μεγάλους χώρους τα απέφευγα. Κατέληξα και στα δύο θυμάμαι να τερματίσω και να έχω τρελή καβατζα από σφαίρες που δεν χρησιμοποίησα/και δεν τα ευχαριστήθηκα στην τελική και για το μαγκνουμ και για άλλα όπλα που έμειναν τελείως ανέγγιχτα. Λοιπόν σε αυτό πως πάει από πυρομαχικά?? Έχει αρκετά?? Αυτα τα δύο με ενδιαφέρουν από σκ λογικά θα έχω χρόνο και θα ασχοληθώ /αν θεωρείτε σποιλερ την απάντηση μαύριστε την Spoiler
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Choutas είπε Παιδιά έπαιξα το 4th survivor και την ένατη φορά όταν ανέβαινα τις σκάλες στην δυτική πλευρά του ΑΤ με σκότωσαν και το παράτησα. Αξίζει να το τελειώσεις; Έχει ιστορία η κάνα boss; Παρόλο που τις πρώτες φορές διασκεδάζεις μετά με πιάνουν τα νεύρα μου. Μονο για το trophy που εχει αν θες να κανεις το παιχνιδι Platinum(ή τελος παντων 100%). Υπαρχουν πολλα video με speedruns να δεις στο youtube για να σε βοηθησουν αν εχεις ορεξη να το βγαλεις εστω μια φορα. Στις 7/2/2019 στις 1:03 ΠΜ, Eddy_Gordo είπε Είμαι κανείς που να το τερμάτισε με S Rank ;;; Τι απαιτήσεις εχει; In order to achieve an S-rank the only thing you will have to look at is your completion time. To get an S-rank you will have to finish the game in the following time on Standard difficulty: Leon A / Claire A – 3:30 on Standard, 2:30 on Hardcore Leon B / Claire B – 3:00 on Standard, 2:00 on Hardcore 1
icenex Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Ελα για να βλεπω ranks στις κονσολες Α run Leon S+ rank hardcore. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα