Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεφθασε και η δικια μου κοπια με steelbook απο την Amazon. To ξεκινησα αλλα δεν ακουγα τιποτα απο το θορυβο που εκανε ο ανεμιστηρας του PS4...αλλα τα γραφικα ειναι κορυφη!

Δημοσ.

Γκαις μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής. 

1)γενικα ποια είναι η καλύτερη μέθοδος προσέγγισης του tyrant? Με headshots και κοντινά shotgun πεφτει εύκολα και επίσης αν πέσει δίνει πίσω τπτ σφαίρες η κάτι αλλο. Αν όχι τότε τι αξία έχει να σκορπισω τόσα πυρομαχικά? 

2)λοιπον έχω παίξει το remake του resident ένα και το εφτά, βέβαια και τα4-5-6, αλλα αναφερω κυρίως συτα τα δυο που θεωρούνται κατά κοινή γνώμη πιο survival. Πάντα στο normal και πάντα με προσεκτική τακτική, σκότωνα κυρίως ότι ήταν αναγκαίο/αρκετά headshots (κυρίως στα bosses χρησιμοποιουσα βαριά όπλα) και ειδικά κάποια ζόμπι στην αρχή και σε μεγάλους χώρους τα απέφευγα. Κατέληξα και στα δύο θυμάμαι να τερματίσω και να έχω τρελή καβατζα από σφαίρες που δεν χρησιμοποίησα/και δεν τα ευχαριστήθηκα στην τελική και για το μαγκνουμ και για άλλα όπλα που έμειναν τελείως ανέγγιχτα. Λοιπόν σε αυτό πως πάει από πυρομαχικά?? Έχει αρκετά?? 

Αυτα τα δύο με ενδιαφέρουν από σκ λογικά θα έχω χρόνο και θα ασχοληθώ /αν θεωρείτε σποιλερ την απάντηση μαύριστε την

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, di maria kun είπε

1)γενικα ποια είναι η καλύτερη μέθοδος προσέγγισης του tyrant? Με headshots και κοντινά shotgun πεφτει εύκολα και επίσης αν πέσει δίνει πίσω τπτ σφαίρες η κάτι αλλο. Αν όχι τότε τι αξία έχει να σκορπισω τόσα πυρομαχικά? 

2)λοιπον έχω παίξει το remake του resident ένα και το εφτά, βέβαια και τα4-5-6, αλλα αναφερω κυρίως συτα τα δυο που θεωρούνται κατά κοινή γνώμη πιο survival. Πάντα στο normal και πάντα με προσεκτική τακτική, σκότωνα κυρίως ότι ήταν αναγκαίο/αρκετά headshots (κυρίως στα bosses χρησιμοποιουσα βαριά όπλα) και ειδικά κάποια ζόμπι στην αρχή και σε μεγάλους χώρους τα απέφευγα. Κατέληξα και στα δύο θυμάμαι να τερματίσω και να έχω τρελή καβατζα από σφαίρες που δεν χρησιμοποίησα/και δεν τα ευχαριστήθηκα στην τελική και για το μαγκνουμ και για άλλα όπλα που έμειναν τελείως ανέγγιχτα. Λοιπόν σε αυτό πως πάει από πυρομαχικά?? Έχει αρκετά?? 

Αυτα τα δύο με ενδιαφέρουν από σκ λογικά θα έχω χρόνο και θα ασχοληθώ /αν θεωρείτε σποιλερ την απάντηση μαύριστε την

Εγω που επαιξα το 7 προσφατα στο normal σκοτωνα τα παντα και εφτασαν τα πυρομαχικα σε γενικες γραμμες.Οποτε για μενα αν δεν παιζεις στο δυσκολο επιπεδο μην κανεις τσιγκουνιες παιξε να το ευχαριστηθεις και το πολυ πολυ αν δεν φτασουν τα πυρομαχικα ολο και καπου θα σου πεταξει το παιχνιδι θα υπαρχει γραμμενο στον κωδικα αν βλεπει οτι δεν εχεις πυρομαχικα για να βγαλεις καποιο boss.Θεωρω οτι παιζει κατι τετοιο γιατι αλλιως φαντασου να εχεις να σκοτωσεις ενα boss και να μην εχεις ουτε μια σφαιρα.

Κατι αλλο οσοι το εχετε παρει εχει ελληνικο μενου ή υποτιτλους το παιχνιδι?

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Έχουν βάλει  ένα ηλίθιο σύστημα RNG στα craft ammo ΚΑΙ ΣΤΑ AMMO PICKUP που μου έδωσε 1 !!! grenade round ENA . 2 μάχες να μη πάνε καλά έχεις πρόβλημα . Σε boss fight ***.. Έχει και ένα άλλο ηλίθιο σύστημα adaptive difficulty άμα πηγαίνεις καλά να σου βάζει τρικλοποδιές για να κρατάει το horror feeling σου λέει βγάλε τώρα boss με το πιστολάκι και 5 rounds :P

• Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Έχουν βάλει  ένα ηλίθιο σύστημα RNG στα craft ammo ΚΑΙ ΣΤΑ AMMO PICKUP που μου έδωσε 1 !!! grenade round ENA . 2 μάχες να μη πάνε καλά έχεις πρόβλημα . Σε boss fight ***.. Έχει και ένα άλλο ηλίθιο σύστημα adaptive difficulty άμα πηγαίνεις καλά να σου βάζει τρικλοποδιές για να κρατάει το horror feeling σου λέει βγάλε τώρα boss με το πιστολάκι και 5 rounds :P

Δεν είναι κάτι καινούργιο για RE και δεν λειτουργεί έτσι όπως λες, ενημερώσου καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα του το πεις  ότι είπε το polygon ότι είναι έτσι και σε αυτή τη περιοχή έχει 2+4 όπως λέει το walkthrough . Tι μου δινει 1+1 και με παιδεύει :P Και πάλι μη μου λες ότι λένε στα review (ήταν και στο 7 ουαου). Το adaptive αντιστρόφως  κάποια στιγμή που έχασα επίτηδες 3 φόρες στο ίδιο σημείο είχε μεγάλο γέλιο  - στο assisted έκανε παπαδες στο cheat  .Τελική μάχη και ψόφησε πριν του ρίξω την τελευταία :lol: αλλά ok δε μας το παν στα γνωστά δεν ισχύει .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
11 ώρες πριν, di maria kun είπε

Oπως λες με headshots και shotgun.Γενικα τον tyrant δεν προσπαθεις να τον σκοτωσεις αλλα να τον ακινητοποιησεις ωστε να φυγεις τρεχοντας.Οταν γονατιζει δεν σου δινει τιποτα εκτος απο χρονο για να φυγεις τρεχοντας.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Nα του το πεις  ότι είπε το polygon ότι είναι έτσι και σε αυτή τη περιοχή έχει 2+4 όπως λέει το walkthrough . Tι μου δινει 1+1 και με παιδεύει :P Και πάλι μη μου λες ότι λένε στα review (ήταν και στο 7 ουαου). Το adaptive αντιστρόφως  κάποια στιγμή που έχασα επίτηδες 3 φόρες στο ίδιο σημείο είχε μεγάλο γέλιο  - στο assisted έκανε παπαδες στο cheat  .Τελική μάχη και ψόφησε πριν του ρίξω την τελευταία :lol: αλλά ok δε μας το παν στα γνωστά δεν ισχύει .

Tbh δεν μου άρεσε ποτε, κολλάει περισσότερο σε co-op game σαν το L4D (director). Τώρα να μου πεις για το ότι ο ίδιος εχθρός μπορεί να χρειαστεί πολλές περισσότερες από έναν ίδιο ναι είναι λίγο...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Oπως λες με headshots και shotgun.Γενικα τον tyrant δεν προσπαθεις να τον σκοτωσεις αλλα να τον ακινητοποιησεις ωστε να φυγεις τρεχοντας.Οταν γονατιζει δεν σου δινει τιποτα εκτος απο χρονο για να φυγεις τρεχοντας.

Έγινε άρα κυρίως τον αποφεύγω. Με τα πυρομαχικά πως πάει το παιχνίδι έχει απόθεμα? 

Επίσης θυμάμαι αραιά ότι στο παλιό resi 2 ίσχυε ότι αν χρησιμοποιήσεις πολλες ταινίες για save game και πολλά σπρέι (σπρέι όχι βότανα) άμεσα πέφτει η τελική σου βαθμολογία σε b/c κτλ. Ισχύουν και εδώ αυτά... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονο ο χρονος μετραει στο re2 remake,για S rank ktl πεθαινεις και κανεις οσα save θες

Επεξ/σία από aekoupoli
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, metallica 13 είπε

Σε ps4 pro κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας σε εσάς παιδιά?

Ναι ακομα και στο καινουργιο μοντελο(που υποτιθετε ότι είναι και πιο αθορυβο|)

Κατά τα αλλα ρεκόρ πωλήσεων για την παιχνιδαρα,που σε λιγοτερο από μια εβδομαδα .Εκανε  πανω από 3 εκατομμύρια πωλησεις παγκοσμιος

Resident Evil 2 Ships 3 Million Units Worldwide in First Week of Sales!
- Survival-horror masterpiece enthralls the world in high-tech revival -

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 2
Δημοσ.

Τελος χθες το 1ο run με τον leon.Σημερα ξεκιναω με την claire και μετα εχει σειρα το 2nd run και των 2.😀

Παρα πολυ καλο παιχνιδι ,ανταξιο του κανονικου εννοειται.Για μενα εχει την απολυτη ισορροπια horror/survival/action που θελω στα παιχνιδια.Παντως δεν μπορω να καταλαβω πως δεν ειχα παιξει αυτην την παιχνιδαρα στην εποχη της πραγματικα.Ειχα παιξει 1,3,4 και λιγο απο το 0 και 5 αλλα οχι το καλυτεροτης σειρας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...