ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Αντε γεια, επιστροφή στη φρίκη. Μπράβο τους, έπιασαν τον παλμό του τι θέλουν οι παίκτες Resi και ταυτόχρονα θα κερδίσουν και πολλούς νέους. Εύγε. 2
EverythingYouBelieve Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Σχετικό-άσχετο με το τόπικ αλλά δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω. Καταρχάς, δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια της σειράς πέρα από το remake του 1 στο Gamecube και τα Umbrella/Darkside Chronicles του Wii (άντε και λίγο ένα demo του 3 σε PC αρχαιολογικά...). Μου αρέσει πολύ το στυλ των παλιών με την fixed camera και τα μεταγενέστερα από το 4 και μετά μου προκαλλούν μια "αποστροφή" καθώς καθιέρωσαν μια πιο action αισθητική. Βέβαια αυτό που βλέπω τώρα από το remake του 2 μου φαίνεται σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα μίξη του παλιού με τα πιο πρόσφατα. Θεωρείται ότι αξίζει να ψάξω να βρω τα πιο παλιά 2, 3 και Veronika (εκδόσεις Gamecube θα ψάξω που όμως μάλλον κοστίζουν...) ή να τα κάνω skip και να παίξω ότι βγαίνει σε remake;
phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δε σε αποτρέπουν τα clunky controls των πρώτων (και τα outdated γραφικά), εννοείται ότι παίζονται ακόμα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Code: Veronica που δεν το είχα παίξει ποτέ στο PS2 και παίζεται άνετα. Tα πρώτα δύο τα παίζω άνετα μόνο και μόνο λόγω νοσταλγίας και επειδή τα είχα ξεφτιλίσει τότε. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από phanispal 1
D.Luffy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Σχετικό-άσχετο με το τόπικ αλλά δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω. Καταρχάς, δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια της σειράς πέρα από το remake του 1 στο Gamecube και τα Umbrella/Darkside Chronicles του Wii (άντε και λίγο ένα demo του 3 σε PC αρχαιολογικά...). Μου αρέσει πολύ το στυλ των παλιών με την fixed camera και τα μεταγενέστερα από το 4 και μετά μου προκαλλούν μια "αποστροφή" καθώς καθιέρωσαν μια πιο action αισθητική. Βέβαια αυτό που βλέπω τώρα από το remake του 2 μου φαίνεται σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα μίξη του παλιού με τα πιο πρόσφατα. Θεωρείται ότι αξίζει να ψάξω να βρω τα πιο παλιά 2, 3 και Veronika (εκδόσεις Gamecube θα ψάξω που όμως μάλλον κοστίζουν...) ή να τα κάνω skip και να παίξω ότι βγαίνει σε remake; Εάν σε ενδιαφέρει η κλασική αισθητική της σειράς κατά τη γνώμη μου αξίζει να τα παίξεις με οποιοδήποτε τρόπο. Ακόμα και το original RE2 που έτσι κι αλλιώς θα το παίξεις στο remake. Δες και το RE0 το οποίο κάνει καταπληκτική χρήση των pre-rendered backgrounds. Άνετα το καλύτερο σε αυτό τον τομέα. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από D.Luffy 1
Choutas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Ανάλογα αν σου άρεσει το παλιακό survival horror είναι σιγουράκια όλα τους + το πρώτο dino crisis, silent hill 1+2 και τα κλόκ τάουερ που είναι ένα είδος μόνα τους. Shinji Mikami θα λέμε και θα κλαίμε. Φέρτε τον πίσω και δώστε του την δυνατότητα να φτιάξει next gen survival horror όπως αυτός γνωρίζει. 1
ADHD Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Choutas είπε Ανάλογα αν σου άρεσει το παλιακό survival horror είναι σιγουράκια όλα τους + το πρώτο dino crisis, silent hill 1+2 και τα κλόκ τάουερ που είναι ένα είδος μόνα τους. Shinji Mikami θα λέμε και θα κλαίμε. Φέρτε τον πίσω και δώστε του την δυνατότητα να φτιάξει next gen survival horror όπως αυτός γνωρίζει. Εφτιαξε τα evil within.. Ενα dino crisis θα ηθελα εγω προσωπικα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Choutas είπε Ανάλογα αν σου άρεσει το παλιακό survival horror είναι σιγουράκια όλα τους + το πρώτο dino crisis, silent hill 1+2 και τα κλόκ τάουερ που είναι ένα είδος μόνα τους. Shinji Mikami θα λέμε και θα κλαίμε. Φέρτε τον πίσω και δώστε του την δυνατότητα να φτιάξει next gen survival horror όπως αυτός γνωρίζει. Μια χαρά ήταν το Evil Within. Εξαιρετικό θα έλεγα μόλις λύθηκαν κάποια χαζοθεματάκια που είχε με full screen οθόνες. Για το Evil Within 2 δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν ασχολήθηκα αλλά από άλλους ακούω ότι είναι ακόμα καλύτερο και από άλλους ακούω ότι είναι υποδεέστερο. Οταν ασχοληθώ θα δούμε. Για το πρώτο όμως έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν δεν έχεις ασχοληθεί με αυτό είναι ευκαιρία τώρα που έχει και μπόλικο έξτρα DLC περιεχόμενο που είναι και καλό επίσης.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Σας ευχαριστώ όλους, από ό,τι φαίνεται θα τα τσιμπήσω και τα παλιά και το 2 remake γιατί είμαι τέτοιος! 6 ώρες πριν, D.Luffy είπε Δες και το RE0 το οποίο κάνει καταπληκτική χρήση των pre-rendered backgrounds. Άνετα το καλύτερο σε αυτό τον τομέα. Εννοείται, το έχω σταμπάρει και το RE0 αλλά θα το πάρω στο steam που έχει βγει σε HD Remaster. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε από άλλους ακούω ότι είναι υποδεέστερο. Μαλλον αλλο παιχνιδι επαιξαν ή δεν το επαιξαν σχεδον καθολου το 2. 1
spartan29gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι τυποι είναι θεοι στον τομεα του animation.Για αυτό τον λογο και λατρεουμε τους ιαπωνες. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από spartan29gr 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Θα έλεγα ότι η ND κάνει το καλύτερο animation αλλα fair enough shit looks awesome. Επίσης μου αρέσει που εξελίξανε ακόμα περισσότερο το wound system του RE7 επάνω στα zombies, so good. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Τι εννοείς? Ότι είναι wobbly η όλη κίνηση?! Tbh μονο που μπορώ να περπατάω και να πυροβολώ φτάνει Επίσης no loading στις πόρτες, μιλάμε next gen φάση 1
phanispal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ότι είναι wobbly η όλη κίνηση? Ε ναι. Βασικά το πρόβλημα περισσότερο είναι η κίνηση των enemies που απ' τη μία είναι πιο ρεαλιστική απ' ότι θα ήταν αν ήταν στατική, αλλά είναι τόσο εκνευριστική που νομίζω θα ξενερώσει πολλούς που δε θα 'χουν την όρεξη να κάτσουν να λιώσουν ώστε να βελτιωθούν πολύ. Το 4 ήταν πιο εύκολο σε αυτό τον τομέα. Είδα ένα gameplay video και ο τύπος δεν πετύχαινε χριστό. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Ίσως είναι καλο balance της δυσκολίας από την στιγμή που τώρα μπορείς να κινηθείς σημαδεύοντας. Στην τελική το παίζεις pc που δεν θα είναι τόσο πρόβλημα Πιστεύω πιο πολύ θα ξενερώσει τους νέους της σειράς το manual save point
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα