Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, jerry banana είπε μου φαινεται περιεργο να ειναι τοσο λιωμενος Δεν ειναι τοσο λιωμενος.Στελνει η εταιρεια μια εβδομαδα(ισως και παραπανω)το παιχνιδι για να το παιξουν μεχρι να κυκλοφορησει.
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) έχω και όλα τα original μιλάμε για 20 χρόνων cd και με δίπλα συγκριση είναι εντυπωσιακή η πιστότητα στη λεπτομέρεια . Και ευτυχως που δεν έχει στατική κάμερα με τυφλες γωνίες που δεν ήξερες τι σε περιμένει όπως στα παλιά Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
papp0us Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Εχω ΛΙΩΣΕΙ το OG στο Nintendo 64, και αυτό τώρα το πήρα τσαμπέ απο την προσφορά της AMD, ανυπομονώ να πάω σπίτι να ξεκινήσω το κατέβασμα, απο οσα preview έχω δει, το καινούργιο ειναι αρκετά πιστό στο παλιό για να σε χτυπήσει στη νοσταλγία, και αρκετά διαφορετικό, για να το παλέψουν λίγο παραπάνω κάτι καμένοι σαν και εμένα που έχω τερματίσει το παλιό τουλάχιστον 60 φορές, με τα περισσότερα να είναι Speedruns χωρίς save(ξέρετε γιατι...) Επίτηδες δεν έπαιξα το Demo, πάω κατευθείαν να λιώσω. Αν είναι το μισό απο οσα περιμένω, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροοπτου, οτι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί φέτος στο πλαίσιο του gaming. Κάνω σαν 10χρονο απο το πρωί. 2
jerry banana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, katman2000 είπε ok ευχαριστω εχω τερματισει ολα τα resi ειναι η αγαπημενη μου σειρα στα games,τωρα θα μου πεις και γιατι ρωτας εδω γιατι δεν ειμαι και πολυ φαν της καμερας μετα το 4 οχι ρε φιλε σιγα μην αγχωνεσαι.Ουτε εγω να πω την αληθεια μου αρεσει πολυ 1ου προσωπου γιατι θεωρω πως σε φαιρνει πιο κοντα στην εμπειρια σαν να εισαι στο παιχνιδι μεσα,αλλα τι νακανουμε αφου βαλανε 3oy προσωπου....Μακαρι βεβαια σε μελλοντικα patches να βαλουνε 1ου προσωπου γιατι ειμαι φαν. 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Δεν ειναι τοσο λιωμενος.Στελνει η εταιρεια μια εβδομαδα(ισως και παραπανω)το παιχνιδι για να το παιξουν μεχρι να κυκλοφορησει. ααα ετσι εξηγειται ευχαριστω!
aris1986 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Η αμήχανη στιγμή που οι εργαζόμενοι στα 90's με λιγότερα μέσα είχαν παραπάνω φαντασία για σενάρια και παιχνίδια απ' ότι σήμερα. Για αυτό και τα remakes. Ευλιγιcon Βλέπε final fantasy 7,8,9 επίσης...! 1 1 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, papp0us είπε με τα περισσότερα να είναι Speedruns χωρίς save(ξέρετε γιατι...) Γιατί;!
papp0us Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Γιατί;! A! Δεν ξέρετε . Γιατι ο χρόνος και ο αριθμος των Saves ήταν απαραίτητος για να πάρεις Α rank για να ξεκλειδώσεις το 4th survivor και το Tofu με το μαχαιρι.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, aris1986 είπε Η αμήχανη στιγμή που οι εργαζόμενοι στα 90's με λιγότερα μέσα είχαν παραπάνω φαντασία για σενάρια και παιχνίδια απ' ότι σήμερα. Για αυτό και τα remakes. Ευλιγιcon Η αμηχανη στιγμη που βγαινει ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι ανταξιο του hype και γραφονται κατι τετοια ασχετα σχολια απαξιωσης του. Σε ποιους εργαζομενους καθεσαι και αναφερεσαι,το Resident evil 2 ο κοσμος το ζητησε να βγει remake... 1 1
phanispal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η αμηχανη στιγμη που βγαινει ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι ανταξιο του hype και γραφονται κατι τετοια ασχετα σχολια απαξιωσης του. Δεν έχει και πολύ άδικο, δες τα RE των τελευταίων ετών. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Δεν έχει και πολύ άδικο, δες τα RE των τελευταίων ετών. Στην παρουσα φαση εχει αδικο μιας και το συγκεκριμενο βγηκε επειδη το ζηταγε παρα πολυ ο κοσμος. Δες ποτε βγηκε και το παραπανω video ανακοινωση,1.5χρονο πριν βγει το RE7. Και ασε που σαν σχολιο δεν προσφερει και τιποτα απολυτως στο παρον θεμα για οσους τους ενδιαφερει το παιχνιδι. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Fulgore
aris1986 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η αμηχανη στιγμη που βγαινει ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι ανταξιο του hype και γραφονται κατι τετοια ασχετα σχολια απαξιωσης του. Σε ποιους εργαζομενους καθεσαι και αναφερεσαι,το Resident evil 2 ο κοσμος το ζητησε να βγει remake... Εγώ δεν είπα για να κραξω ούτε εταιρία ούτε κόσμο που το ζήτησε. Απλά λέω τα facts. Δυστυχώς οδεύουμε όχι προς το καλύτερο στο gaming. Δες fortnite κτλπ. 1
D.Luffy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, aris1986 είπε Δυστυχώς οδεύουμε όχι προς το καλύτερο στο gaming. Δες fortnite κτλπ. Μα δεν είναι μόνο το Fortnite. Έχουμε παίξει πολύ ποιοτικά games αυτή τη γενιά. Δες Witcher 3, Dark Souls 3, Bloodborne, Spider-Man, Breath Of The Wild, Red Dead 2, Prey, Wolfenstein 2, Forza 7, Super Mario Odyssey, Nioh, Horizon Zero Dawn, Doom, God Of War κτλ. Και έρχονται RE2, Devil May Cry 5, Sekiro, Metro Exodus, Doom Eternal, Death Stranding, Gears 5, TLOU 2, Cyberpunk 2077 κτλ. Δεν τα βλέπω τόσο τραγικά τα πράγματα... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από D.Luffy 3 1
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά και εγώ θα προτιμούσα κάτι καινούργιο γιατί οι μπιπ πάλι με έκαναν να το πάρω στο ps4 από νοσταλγία μετά 20 χρόνια από το original Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
babality Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Και ευτυχως που δεν έχει στατική κάμερα με τυφλες γωνίες που δεν ήξερες τι σε περιμένει όπως στα παλιά πολλοι αυτο λεγανε οτι ειναι το πραγματικο horror συναισθημα. να μην ξερεις τι σου'ρχεται. γι'αυτο και ξενερωσαν οταν αλλαξε η καμερα επειδη η στατικη ηταν πρωτοποριακη 1
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 "πρωτοποριακή" από ανάγκη λόγο περιορισμών hardware .Ήξερες ότι το max των πολυγώνων που μπορούσαν να έχουν τότε δεν επέτρεπε πάνω από 6- 7 ζόμπι ανα οθόνη ; 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα