Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Ετοιμος και ο οδηγος για 100% http://www.powerpyx.com/resident-evil-2-remake-trophy-guide-roadmap/
dinos234 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Το καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες , ετσι ειναι τα hobby κοστιζουν οταν τα κανεις σωστα . Δυστυχώς η ευτυχώς έτσι είναι το gaming είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ακριβό χόμπι. Για όσους λένε για το octopath traveler αξίζει δεν έχω παίξει πολλές ώρες αλλά είναι από τα καλύτερα παιχνίδια για το switch. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από dinos234
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δεν ειναι αυτο το θεμα για το Octopath ομως
jerry banana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ετοιμος και ο οδηγος για 100% http://www.powerpyx.com/resident-evil-2-remake-trophy-guide-roadmap/ ρε φιλε ο συγκεκριμενος πως βγαζει ολα τα παιχνιδια τοσο γρηγορα για 100% ειναι ομαδα ή ενα ατομο?
dinos234 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν ειναι αυτο το θεμα για το Octopath ομως Ναι προσωπικά έγραψα για το παιχνίδι για τους δύο πάνω που σχολίασαν το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, jerry banana είπε ρε φιλε ο συγκεκριμενος πως βγαζει ολα τα παιχνιδια τοσο γρηγορα για 100% ειναι ομαδα ή ενα ατομο? Εχει σημασια?
dekulinkgr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Επαιξα χθες λιγο το βραδυ.Ξεκινησα με το Leon.Πραγματικα εχει πεσει δουλεια.Εφτασα μεχρι το αστυνομικο τμημα και το εκλεισα. Το μοναδικο μου παραπονο το οποιο δεν εχει να κανει συγκεκριμενα με το παιχνιδι,αλλα γενικοτερα με το aiming στα παιχνιδια,ειναι που δεν βαζουν επιλογη gyro aiming!!!!Ημαρτον το dυalshock 4 εχει ενσωματωμενο γυροσκοπιο γιατι δεν μας δινεις εστω την επιλογη. Δεν μπορω να το καταλαβω πραγματικα.Το εχω αναφερει και παλιοτερα αλλα ειναι με διαφορα ο καλυτερος τροπος για στοχευση. Βεβαια αυτο δεν θα με αποτρεψει απο το να συνεχισω να το παιζω εννοειται.
katman2000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 κανενας που το επαιξε λιγο παραπανω να μας πει γνωμη?
dakangr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Επαιξα χθες λιγο το βραδυ.Ξεκινησα με το Leon.Πραγματικα εχει πεσει δουλεια.Εφτασα μεχρι το αστυνομικο τμημα και το εκλεισα. Το μοναδικο μου παραπονο το οποιο δεν εχει να κανει συγκεκριμενα με το παιχνιδι,αλλα γενικοτερα με το aiming στα παιχνιδια,ειναι που δεν βαζουν επιλογη gyro aiming!!!!Ημαρτον το dυalshock 4 εχει ενσωματωμενο γυροσκοπιο γιατι δεν μας δινεις εστω την επιλογη. Δεν μπορω να το καταλαβω πραγματικα.Το εχω αναφερει και παλιοτερα αλλα ειναι με διαφορα ο καλυτερος τροπος για στοχευση. Βεβαια αυτο δεν θα με αποτρεψει απο το να συνεχισω να το παιζω εννοειται. Δυστυχως για τετοια δυνατοτητα, μονο η Νιντεντο. Και οντως ειναι να απορει κανεις γιατι δεν το βαζουν πουθενα.
aekoupoli Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο Ps4 pro τελικα εχει 2 modes για τα γραφικα?perfomance mode(1080p/60frames) και enthusiastic mode(4K/30frames)? Eτσι ειχα διαβασει αλλα δεν βρισκω κατι εγω,μονο το hdr βλεπω Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από aekoupoli
jerry banana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Εχει σημασια? μου φαινεται περιεργο να ειναι τοσο λιωμενος
aekoupoli Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Ποιο firmware έχεις ; Οτι Update μου βγαζει το ps4 το κανω κανονικα,αρα εχω το τελευταιο
jerry banana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, katman2000 είπε κανενας που το επαιξε λιγο παραπανω να μας πει γνωμη? καλο ειναι με πολυ ωραια γραφικα ειδικα εαν δεν εχεις παιξει το παλιο.Τωρα γραφουν κριτες στο internet οτι πρεπει να τερματισεις με τον εναν απο τους δυο χαρακτηρες για να ξεκλειδωσεις το τελος Β του αλλου χαρακτηρα και αφου μετα ξαναπαιξεις με τον αλλον χαρακτηρα ξεκλειδωνεις το τελος Β του αρχικου σου χαρακτηρα.Δηλαδη δινει το παιχνιδι αφου το τερματισεις επιπλεον επαναληψιμοτητα .Τωρα προσωπικα δεν ξερω εαν τερματισω ολα τα τελη γιατι πιστευω θα βαρεθω αλλα μιας που δεν ειχα ασχοληθει ποτε με το παλιο γιατι τα γραφικα δεν μου αρεσαν,ειναι λουκουμι.Οποτε ναι στο προτεινω ,λογικα θα κλεισεις αρκετες ωρες θεωρω γυρω στις 30 εαν συμπεριλαβεις και τα διαφορετικα τελη. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από jerry banana
katman2000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, jerry banana είπε καλο ειναι με πολυ ωραια γραφικα ειδικα εαν δεν εχεις παιξει το παλιο.Τωρα γραφουν κριτες στο internet οτι πρεπει να τερματισεις με τον εναν απο τους δυο χαρακτηρες για να ξεκλειδωσεις το τελος Β του αλλου χαρακτηρα και αφου μετα ξαναπαιξεις με τον αλλον χαρακτηρα ξεκλειδωνεις το τελος Β του αρχικου σου χαρακτηρα.Δηλαδη δινει το παιχνιδι αφου το τερματισεις επιπλεον επαναληψιμοτητα .Τωρα προσωπικα δεν ξερω εαν τερματισω ολα τα τελη γιατι πιστευω θα βαρεθω αλλα μιας που δεν ειχα ασχοληθει ποτε με το παλιο γιατι τα γραφικα δεν μου αρεσαν,ειναι λουκουμι.Οποτε ναι στο προτεινω ,λογικα θα κλεισεις αρκετες ωρες θεωρω γυρω στις 30 εαν συμπεριλαβεις και τα διαφορετικα τελη. ok ευχαριστω εχω τερματισει ολα τα resi ειναι η αγαπημενη μου σειρα στα games,τωρα θα μου πεις και γιατι ρωτας εδω γιατι δεν ειμαι και πολυ φαν της καμερας μετα το 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα